Antwoord op alle vragen over een warmtebeeldcamera

Heeft u een specifieke vraag over een warmtebeeldcamera? Bij een deskundig bedrijf krijgt u daar snel antwoord op. Een warmtebeeldcamera, infrarood camera of drukkalibrator kunt u bij LHM Instrumentation aanschaffen in verschillende uitvoeringen. Voor een specifieke meting of kalibratie heeft u immers een instrument nodig dat aan al uw wensen en eisen voldoet. Als u twijfelt over de meest geschikte infrarood camera of warmtebeeldcamera, dan is het verstandig om u te laten adviseren door de vakbekwame medewerkers met verstand van zaken. Zij kunnen u bijvoorbeeld vertellen of u een infrarood camera nodig heeft met een lens die 180 graden kan draaien of met een hoge resolutie.

Trainingen voor gebruik van een drukkalibrator, warmtebeeldcamera en infrarood camera

Weet u al iets van meetinstrumenten, maar wilt u uw kennis eens flink bijspijkeren? Volg dan bijvoorbeeld een cursus ‘Gebouwen voor gevorderden’. Bij LHM Instrumentation kunt u trainingen of seminars volgen voor het gebruik van een drukkalibrator, warmtebeeldcamera of infrarood camera. Op die manier haalt u meer profijt uit de apparatuur en de meetinstrumenten. Er worden cursussen van verschillende niveaus aangeboden. Beginners kunnen bijvoorbeeld een cursus ‘Aan de slag met thermografie’ volgen om de basisbeginselen van het bedienen van een warmtebeeldcamera of infrarood camera onder de knie te krijgen. Ook op het gebied van kalibratie biedt een deskundige onderneming diverse trainingen aan voor het gebruik van een drukkalibrator.

Reparatie en onderhoud van een warmtebeeldcamera, infrarood camera of drukkalibrator

Een deskundig bedrijf voert reparties en onderhoud van meetapparatuur uit in een BELAC geaccrediteerd kalibratielabo. Dat is een ruimte die daar voor is ingericht. Voor de reparatie en onderhoud van een warmtebeeldcamera, infrarood camera en drukkalibrator kunt u uitstekend terecht bij LHM Instrumentation. Door deze meetinstrumenten regelmatig te laten controleren, heeft u de garantie op goede resultaten. Vakkundige medewerkers kunnen de apparatuur voor u nakijken en direct repareren als dat nodig blijkt te zijn. Met verschillende testen worden de apparaten gecontroleerd door deskundig personeel. De gediplomeerde medewerkers kunnen ook ter plaatste de kalibratie van uw instrumentatie in orde maken. Zodoende kunt u er in korte tijd weer gebruik van maken.

Voor meer info :