Gebruik altijd een auto shampoo!

In de shop van Truckwash 1 vind je verschillende auto shampoo en zo nu en dan ook een shampoo aanbieding. In de shop van Truckwash 1 vind je naast shampoo ook diverse producten voor het waxen, polijsten en onderhoud van je auto. Je vindt er verschillende shampoo artikelen voor het onderhoud van voertuigen en van verschillende merken.

Shampoo van een top merk

De Auto Shampoo van Great Lion is onder veel bestuurders de favoriete keuze voor het reinigen en/of poetsen van hun voertuig. Het betreft een geconcentreerde shampoo die speciaal is ontwikkeld voor het zeer eenvoudig reinigen van voertuigen. Deze shampoo heeft een sterk reinigend vermogen en biedt een betere bescherming voor het lak.

Waarom je wagen wassen met een shampoo?

Als je de levensduur van een auto, vrachtwagen en/of caravan aanzienlijk wil verlengen dan doe je er goed aan om regelmatig shampoo en andere reinigingsmiddelen te gebruiken. Niet alleen is het goed voor de materialen van een wagen, maar ook kan je weer representatief de weg op.

Over het merk Great Lion

Great Lion is één van de top merken op het gebied van auto reiniging. e leveren professionele reinigingsmiddelen van top kwaliteit. Ze zijn niet alleen van top kwaliteit, maar ook nog eens milieubewust. De missie van Great-Lion is dan ook als volgt: Het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige betaalbare reinigingsmiddelen die eenvoudig minder belastend zijn voor mens, milieu en voertuig. Of het nu gaat om je omgeving, dierbaren of om jouw bezit… wat mooi is moet mooi blijven.

Voor meer info : https://www.truckwash1.nl/

Bijtelling voor leaseauto

Het huren van een auto heeft veel voordelen. Ook als ondernemer kun je voordeliger uit zijn door een leaseauto te nemen, dan door zelf een investering voor de aanschaf van een auto te doen. De auto blijft bij leasen namelijk gewoon eigendom van de leasemaatschappij, als Auto Lease Centrale. Zij blijven hierdoor ook eindverantwoordelijk voor de auto en zullen bepaalde kosten voor hun rekening nemen, die je anders zelf had moeten voldoen. In het leasecontract staat precies waar je voor betaalt en hoe hoog de maandpremie zal zijn.

Maandkosten vastleggen

In het contract staat hoe de maandpremie is opgebouwd en hoe lang de contractperiode zal zijn. Vaak kun je al een auto leasen voor een periode van minimaal 12 maanden. Doorgaans is 24 maanden of langer ook mogelijk. Gedurende die periode betaal je maandelijks voor het gebruik van de auto. Ook kosten voor onderhoud, reparaties en verzekeringen zijn bij de prijs inbegrepen. Hier hoef je dus niet apart nog extra voor te betalen. Het is mogelijk om de maandpremie vast te leggen, waarbij bepaald wordt hoe hoog deze maandelijks zal zijn. Wanneer dit niet is vastgelegd, kun je achteraf nog een aanvullende rekening krijgen, om een eventueel tekort alsnog te vergoeden.

Belastingdienst

Als ondernemer zul je de auto voornamelijk voor het werk gebruiken. Het kan echter gebeuren dat je de auto ook voor privégebruik inzet. Over de kilometers die hierin gereden worden, zul je belasting moeten betalen. Het wordt namelijk beschouwd als aanvulling op inkomsten en daarom zal er een bedrag moeten worden betaald. Tot een hoogte van vijfhonderd kilometer op jaarbasis hoeft dit echter niet.

Snelle levering uit ‘voorraad auto zakelijk leasen

Door een auto volgens ‘voorraad auto leasen’ te krijgen, hoef je minder lang op de auto te wachten. De auto is al opgekocht en beschikbaar, waardoor de wachttijd aanzienlijk kan worden ingekort. Ook kun je korting op je premie verwachten.

Voor meer info : https://www.zakelijkautoleasen.nl/

Je auto verkopen kan op 3 manieren

We herkennen het allemaal: jarenlang met veel plezier in je eerste auto gereden, maar uiteindelijk toch gekozen voor een ander model. Nu staat het oude model te verroesten in de garage, omdat je geen geschikte koper kunt vinden. Niet getreurd! Het is heel makkelijk om je oude auto te verkopen. Dat kan op 3 manieren. Je kunt zelf op zoek, maar je kunt ook gebruik maken van de diensten van een professional. Je kunt de auto bijvoorbeeld verkopen aan een garage, of hem aanbieden bij een gespecialiseerde veilingssite. Hoe ga je dan precies te werk?

 

Heft in eigen hand

Zoals gezegd kan je auto verkopen op 3 manieren. De eerste –en meest voor de hand liggende- manier is om het heft in eigen hand te nemen. Je plaatst een advertentie op een site, zodat potentiële kopers weten wat je aanbiedt. Het voordeel hiervan is dat je helemaal kunt bepalen wat je vraagprijs is. Je bepaalt zelf de dagwaarde van de auto en doet de verkoop naar eigen inzicht. Een nadeel is dat je ook verantwoordelijk bent voor het organiseren van eventuele proefritten en de afhandeling van het papierwerk. Aan het zelf verkopen van je auto zitten dus zowel voor- als nadelen.

 

Garage en dealer

Een tweede mogelijkheid is het verkopen van de auto aan een garage of dealer. Je kiest dan dus niet voor de particuliere, maar voor de zakelijke markt. Vaak heeft een dealer verstand van de auto en is het bepalen van de prijs niet heel lastig. De keerzijde is dat je vaak een wat lager bedrag krijgt voor de auto, omdat de dealer bij het doorverkopen ook winst wil maken. Dit is dus een manier om je oude bolide snel te verkopen, maar brengt niet altijd het meeste geld in het laatje. Uiteraard is het altijd verstandig om je auto voor de verkoop even te laten bekijken door een garage. Zij kunnen de auto taxeren en eventueel kleine reparaties uitvoeren. Zo heb je zelf een goed idee van de waarde en kom je niet voor verrassingen te staan.

 

Bod op een veilingssite

Tegenwoordig is het ook mogelijk om je auto aan te bieden op een veilingssite, zoals besteautobod.be. Dit werkt eigenlijk heel eenvoudig. Je meldt de auto aan en vult de actuele gegevens in. Vervolgens stuurt de site de advertentie door via het eigen netwerk. Talloze geïnteresseerden krijgen de aanbieding te zien en kunnen een bod uitbrengen. Uiteindelijk wordt alleen het hoogste bod naar je doorgestuurd. Jij houdt de controle en kunt dus bepalen of je het bod accepteert of afwijst. Vind je de geboden prijs dus te laag, dan ben je tot niets verplicht. Het voordeel van een veilingssite is dat je snel een enorm aantal kopers bereikt. Ook het papierwerk is over het algemeen snel geregeld. In conclusie: je auto verkopen kan op 3 manieren. Je kunt zelf aan de slag, of de auto verkopen aan een garage. Tot slot kun je ook gebruik maken van een veilingssite. Veel succes bij de verkoop!  

Voor meer info :

Waarom is er rittenregistratie?

Als u op zoek bent naar een partij die gespecialiseerd is in rittenregistratie, dan bent u hiervoor bij ons aan het juiste adres! Rittenregistratie is wel iets anders dan kilometerregistratie en dit moet u vooraf dan ook goed onthouden, want vaak denken mensen dat dit hetzelfde is. Bij kilometerregistratie is het echter alleen zaak dat de gereden kilometers met de auto worden bijgehouden, zodat dit goed is voor de belastingdienst en de centrale administratie van het bedrijf waar de auto van is weer klopt. Rittenregistratie is echter iets anders en wij zullen aan de hand van deze informatie proberen uit te leggen wat dit precies inhoud. Op het moment dat u een zakelijke auto krijgt en u wilt geen bijtelling betalen, dan dient u te voltooien aan een aantal eisen. Een van deze belangrijke eisen, vooral voor de belastingdienst, is het feit dat u niet meer dan 500 kilometer per jaar privé rijdt. Veel mensen zitten tegenwoordig nog te worstelen met lastige programma’s waarop ze dit allemaal bij kunnen houden, maar je kunt ook gewoon een zogenaamde black box in de auto laten bouwen, die zorgt voor een correcte rittenregistratie. Wij zijn specialist in het inbouwen van deze apparaten en kunnen aan de hand van deze apparatuur zorgen voor een perfecte en sluitende rittenregistratie. Het apparaatje zorgt er eigenlijk voor dat door middel van de rittenregistratie tot op de seconde en kilometer nauwkeurig kan worden gezien waar een auto zich bevindt. Dit betekend dus dat u zich nooit zorgen hoeft te maken over het feit of u misschien wel over de gestelde 500 km per jaar heen zit, want dit houdt dit apparaatje allemaal voor u bij. De rittenregistratie gaat dus helemaal automatisch en hier hoeft u verder niets voor te doen. Wilt u meer weten over rittenregistratie? Kijkt u dan verder op de bovenstaande website.Voor meer info :

Wat zijn de voordelen van een bestelauto leasen?

Een bestelauto leasen is tegenwoordig heel gewoon. Twintig jaar geleden reden de meeste Nederlandse bedrijven nog met bedrijfsauto’s die waren aangeschaft, waardoor er ook vaak werd gereden met oudere auto’s die lang niet altijd meer zo betrouwbaar waren als zij ooit waren geweest. In deze tijd maakt het grootste deel van de bedrijven in meer of mindere mate gebruik van auto lease. Dit levert dat ook veel voordelen op voor de ondernemingen. Het is dan ook niet vreemd dat een bestelauto leasen steeds populairder wordt, ook onder de starters.

De belangrijkste voordelen

Als je een bestelauto gaat leasen, dan kun je per direct nieuw rijden zonder dat je hier een grote uitgave voor hoeft te doen. Bij sommige leasebedrijven betaal je een hogere eerste termijn en bij anderen niet. Het is dus de moeite om dit even te checken voor je een keuze maakt. De maandprijzen kunnen heel aantrekkelijk zijn, zoals bijvoorbeeld bij Peugeot Partner lease, waardoor je relatief voordelig nieuw kunt rijden. Voor het bedrijf is het altijd prettig om te kunnen rekenen op de betrouwbaarheid van de auto. Ook kunnen de kosten veel beter onder controle worden gehouden, vooral omdat de kosten voor onder meer belasting, verzekering, reparaties en onderhoud bij de leaseprijs zijn inbegrepen. Deze hoeven dan ook niet gereserveerd te worden.

Eigen risico bij auto lease

Het is goed om te kijken naar het eigen risico waar je mee te maken hebt bij de verschillende leasebedrijven. Vrijwel iedere leasemaatschappij neemt een eigen risico in het contract op. Wanneer er dan schade wordt geleden, en deze schade kan niet volledig worden verhaald op een tegenpartij, dan is het nodig om zelf een deel van de schade te betalen. Dit kan een relatief laag eigen risico zijn, maar ook vrij hoge eigen risico bedragen komen voor. Het is de moeite waard om hier eens naar te kijken bij het afsluiten van een leasecontract. 

Voor meer info : https://www.bestelautoleasen.com

Dacia Dokker lease bereikbaar voor iedereen

Als je een nieuwe bedrijfsauto gaat uitzoeken denk dan ook eens aan Dacia Dokker lease. Dit is een prima bedrijfsauto met een geweldige uitstraling. Dacia is een nog jong automerk dat hard aan de weg timmert om zich een plekje te veroveren op de markt voor bedrijfsauto’s. Tussen de bekende merken die al vele jaren goede bedrijfsauto’s leveren valt Dacia in positieve zin op. De kosten voor het leasen van een Dacia Dokker vallen ook nog eens reuze mee. Je zult aangenaam verrast zijn als je de leaseprijs te horen krijgt voor de auto van jouw keuze.

Een ideale auto voor zelfstandigen zonder personeel

De Dacia Dokker is een prima auto als je zzp’er bent. Als je je materialen of producten wilt kunnen vervoeren op een goede en veilige manier dan is een goede bedrijfsauto onontbeerlijk. Zakelijk leasen zzp is dan de meest gemaakte keuze. Op deze manier kun je namelijk in een nieuwe of zo goed als nieuwe auto rijden zonder dat je hiervoor een lening hoeft af te sluiten of een flinke investering hoeft te doen. Het leasecontract loopt meestal gedurende drie of vier jaar. Na afloop van deze periode kun je een nieuw contract afsluiten met een nieuwe auto voor je bedrijf.

Volop keuzevrijheid

Je hebt volop keuzevrijheid als het gaat om het leasen van een bedrijfsauto. Je kunt zelf bepalen bij welk leasebedrijf je dit wilt regelen. Ook veel dealers bieden rechtstreeks lease contracten aan zonder tussenkomst van een leasebedrijf. Dit kan soms schelen in de kosten. Het is daarom belangrijk om altijd vooraf de kosten goed te vergelijken. Dit kan een leuke besparing opleveren. Dit geld kun je dan aan andere zaken besteden of toevoegen aan je bedrijfsresultaat. Het is belangrijk te weten of je de kosten kunt dragen voordat je een handtekening zet onder een leasecontract.

Voor meer info : https://www.zakelijkleasenzzp.nl

Waarom steeds meer mensen in een lease bedrijfswagen rijden

Het gaat goed met de Nederlandse economie en dat merk je want het wordt weer drukker op de weg. En die drukte wordt veroorzaakt door steeds meer bedrijfswagens die eigendom zijn van een leasemaatschappij. Steeds meer bedrijven en zzp’ers kiezen ervoor om hun bedrijfswagen niet te kopen maar te leasen oftewel te huren van een bedrijf. Auto leasen zzp heeft een aantal belangrijke voordelen waarvan ondernemers graag profiteren. Zo heb je te maken met een vast leasebedrag per maand en komen er geen onverwachte kosten voor je rekening. Je betaalt naast de leaseprijs alleen nog voor de brandstof en eventueel bijkomende kosten zoals parkeergeld en boetes.

Het grootste voordeel als je kiest voor lease in plaats van koop

Het grootste voordeel van leasen is natuurlijk dat je geen grote investering hoeft te doen. Als je een bedrijfswagen koopt, dan moet er een flinke som geld op tafel komen. Als je kiest voor Mercedes Vito lease dan hoef je geen investering te doen die misschien je budget te boven gaat. Je kunt hier een lening voor afsluiten, maar dit soort leningen hebben vaak een flink hoge rente en daardoor betaal je uiteindelijk fors meer voor de auto, die ondertussen ook nog minder waard wordt vanwege afschrijving. Als je kiest voor lease dan zit de afschrijving in de leaseprijs. Je kunt na afloop van je leasecontract de auto inleveren en hoeft je over de restwaarde geen zorgen te maken. De leasemaatschappij verkoopt deze auto’s op de markt voor tweedehands auto’s, vaak gaan ze ook naar het buitenland.

Je rijdt in een mooie nieuwe auto

Ook goede reclame voor je bedrijf is dat je altijd in een nieuwe of vrijwel nieuwe auto rijdt. Natuurlijk is het aan jou om ervoor te zorgen dat de auto er tijdens de jaren dat je er mee rijdt goed uit blijft zien. Wees er dus zuinig op alsof het je eigen auto is. Als je denkt “ach het is toch maar een auto van e leasemaatschappij dus die deuk boeit niet” dan gaat de theorie van visitekaartje voor je bedrijf niet echt meer op.

Voor meer info : https://www.autoleasenzzp.nl

Zonder stress naar de luchthaven met vliegveldtaxi Rotterdam

Ga je binnenkort met het vliegtuig, voor een vakantie een bespreking met een buitenlandse zakenrelatie? Natuurlijk kun je met je eigen auto naar de luchthaven rijden. Maar naast de stress van het drukke verkeer betaal je dan ook nog fors voor het parkeren van je auto bij de luchthaven. Een andere mogelijkheid is het boeken van een Vliegveldtaxi Rotterdam.

Ontspannen begin van je reis bij taxi Rotterdam 

Je met een taxi naar het vliegveld laten brengen betekent een ontspannen begin van je reis. Je wordt aan huis opgehaald en reist comfortabel naar de luchthaven van waar je vliegtuig vertrekt. Je kunt ervoor kiezen om een privé taxi te bestellen, maar het is vaak voordeliger om gebruik te maken van een deeltaxi, omdat de kosten dan uiteraard worden verdeeld onder de reizigers. Houd er dan wel rekening mee dat de rit wat langer kan duren omdat er onderweg nog passagiers moeten worden opgehaald.

Alle luchthavens

Een vliegtuigtaxi is te bestellen voor alle luchthavens in Nederland, zowel Rotterdam-The Hague Airport als de luchthaven van Eindhoven en uiteraard Schiphol. Ook brengen de taxi’s je naar vliegveld Zaventem in België. Een vliegveldtaxi is ideaal wanneer je je reis vanaf een ander vliegveld vervolgt en snel en efficiënt van de ene naar de andere luchthaven wilt reizen. Let er bij het boeken van de taxi op dat je ook meereizende kinderen doorgeeft, want die tellen mee als passagier. Je kunt bij het reserveren ook meteen de terugreis vanaf het vliegveld regelen. Ga je op wintersport en wil je je ski’s meenemen, meld dit dan vooraf bij het reserveren van de taxi, zodat hiermee rekening kan worden gehouden. Datzelfde geldt voor een kinderwagen of een ander groot stuk bagage zoals een muziekinstrument, fiets of kunstwerk. Dieren mogen ook mee in de taxi, maar ook hiervoor geldt dat het verstandig is om dit vooraf even te laten weten.

Voor meer info : http://goedkopetaxirotterdam.nl/

Geen geld voor een nieuwe auto? Ga voor private lease

Een nieuwe auto kopen is voor veel mensen de ultieme droom. Na jaren de tweedehandsjes van anderen te hebben versleten blijft het toch een geweldig idee: de geur van nieuw leer, de kilometerteller op nul, geen krasje, geen deukje, en helemaal van jou. Maar ja, dat prijskaartje… Een nieuwe auto kost je toch al snel een bedrag met vijf of zes cijfers voor de komma en zo’n bedrag heeft lang niet iedereen achter de hand. En dan kun je wel gebruik maken van uitgestelde betaling, maar ook dan zul je het hele bedrag binnen een paar jaar moeten ophoesten. Als een nieuwe auto kopen niet haalbaar is, overweeg dan eens private lease.

Steeds meer mensen gaan voor een leaseauto

Waren het voorheen uitsluitend de zakenmensen die in een leaseauto reden, tegenwoordig kiezen steeds meer automobilisten ervoor om privé een auto te leasen. Ze zien de voordelen van lease ten opzichte van koop en daarom neemt het aantal leaserijders sterk toe in Nederland. Zo willen veel mensen bij voorbeeld een Volkswagen Caddy leasen. Een geweldige auto voor als je lekker veel laadruimte wilt en toch een leuke vlotte auto wilt rijden. Je kunt deze auto leasen bij veel bedrijven die je gemakkelijk online kunt vinden. Je kunt dan ook heel simpel en snel de prijzen vergelijken, soms zitten daar grote verschillen in dus vergelijken loont.

Zorgeloos rijden met een leaseauto

Met een leaseauto rijd je zorgeloos rond. Alle kosten, behalve de brandstof, zitten inbegrepen in de leaseprijs dus je weet van te voren wat je per maand moet betalen en dat bedrag blijft gedurende de hele leaseperiode hetzelfde. Geen extra kosten als de auto voor een onderhoudsbeurt naar de garage moet of wanneer er iets gerepareerd moet worden. Dat is voor veel mensen een reden om te kiezen voor private lease.

Voor meer info : http://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen

De voordelen van een Renault Trafic leasen

Wie optimaal voordeel wil ervaren van een goede en robuuste bedrijfsauto kan er goed voor kiezen een Renault Trafic te leasen. Deze bedrijfsauto biedt je veel voordelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een laadvolume van 5,2 tot 6 kubieke meter en een laadlengte van maximaal 4,15 meter? Daar kan je natuurlijk heel wat in kwijt. Daarnaast is het ook een goede keuze om de Renault Trafic te leasen wanneer je voordelig wilt rijden. Deze bedrijfsauto is namelijk met 5,9l/100km de meest zuinige wagen in het segment.

Een Renault Trafic leasen met eindeloos veel ruimte

Je kan de Renault Trafic leasen tegen een aantrekkelijke leaseprijs per maand, waar uiteraard alle voorkomende kosten bij in zitten, behalve de brandstof. Je krijgt er niet alleen een enorme laadruimte voor terug, maar ook een ruime cabine met comfortabele kuipstoelen. Daarnaast zijn er in de cabine in totaal maar liefst veertien opbergvakken verwerkt, welke in totaal ongeveer negentig liter opbergruimte bieden. Als je veel kleine zaken met je mee moet nemen op de weg, dan is deze ruimte natuurlijk bijzonder welkom. Uiteraard is het mooie, stoere en representatieve uiterlijk van de bedrijfsauto ook een goede reden om de Renault Trafic te leasen.

De Renault Trafic voordelig leasen

Als je de Renault Trafic wilt leasen, dan heb je de keuze uit verschillende leasemogelijkheden. Je keuze is afhankelijk van je wensen. Zo moet je bepalen of je een nieuwe of tweedehands Renault Trafic wilt leasen, of je eigenaar van de bedrijfsauto wilt worden of niet en of je bereid bent de verantwoordelijkheden over de auto te dragen, of dat je dit liever voor het grootste deel aan de leasemaatschappij overlaat. Wanneer je deze keuzes hebt gemaakt, dan kom je vanzelf op de juiste leasemogelijkheid uit en kan je op zoek gaan naar de meest voordelige maatschappij.

Voor meer info : http://www.bestelbusleasen.com/super-deals/renault-trafic-leasen