alles voor een rieten kap

Veel mensen dromen van een rieten kap. Dat komt omdat een rietendak vaak bij grote woningen en boerderijen voorkomt en het er altijd erg mooi uit komt te zien. Daarbij is een rieten dak ook goed voor uw portemonnee omdat het beter is voor de isolatie van uw huis! Zo blijft uw hijs dankzij uw rieten dak warm in de winter en lekker cool in de zomer. En u zal niet de enige zijn die interesse toont in rieten daken. Vele zijn al voor u geweest met het inhuren van ons en er zullen nog vele komen. Misschien is het daarom ook wel slim om ons zo snel mogelijk in te huren! Wij krijgen het namelijk, naarmate wij zomer naderen, steeds meer klanten die een offerte aanvragen en met ons in zaken gaan!

Het laten zetten van een rieten dak kost niet alleen geld, maar ook werk. Zo moet u ook een vergunning aanvragen bij uw lokale gemeente. Daar wilt rietwerk meer dan graag bij helpen. Wij hebben immers uiterst veel ervaring in alle onderdelen van het plaatsen van een dak en dus ook van het juridische standpunt.

Het aanleggen van een rieten dak is erg gecompliceerd en lastig. Je moet er goed gevoel voor hebben en uiterst secuur doen als je de juiste resultaten wilt halen. En wederom is het dan natuurlijk ideaal een bedrijf te hebben dat genoeg ervaring heeft met het plaatsen. Dus het gene wat u het meest nodig heeft voor het plaatsen van een dak is het juiste bedrijf !

Mocht u geïnteresseerd zijn in ons aanbod of mocht u nog wat inspiratie op kunnen doen dan raad ik u aan om zo spoedig mogelijk op onze website te kijken. Daar staat extra informatie en een aantal afbeeldingen zodat u zelf kunt kijken wat u wel wat lijkt

Ook als u zich afvraagt wat de kosten rieten kap zijn

Voor meer info : https://www.rietwerk.nl/

iedere auto is uniek

Heeft u wel eens gedacht over assistentie in de auto? Dan heb ik het niet over die peperdure assistants die u voor een klein fortuin in de auto moet laten installeren. Ik heb het over een camera die u helpt met inparkeren. Jazekers, een achteruitrijcamera! Uw zorgen in de auto zullen een stuk minder worden nadat u één van onze indrukwekkend goeie camera’s. onze camera’s zijn makkelijk er op te plaatsen en lastig er af te halen zonder de goede apparatuur dus u hoeft zich geen zorgen te maken om diefstal of dat het kapot gaat door het weer.

Achteruitrijcamera heeft voor bijna ieder merk een camera. Dit is beter dan 1 camera voor iedere auto omdat iedere auto een andere ronding heeft. Het kan met een standaard camera op deze manier lastig worden om de juiste camera te plaatsen en dan ook nog op de juiste positie voor maximaal zicht. Neem de achteruitrijcamera ford transit custom als voorbeeld, deze bus heeft een andere camera nodig dan andere bussen omdat de achterkant zo enorm breed is. Zoals eerder gezegd heeft iedere auto dus een eigen camera nodig om volledig gebruik te maken van de camera functie.

Volgens achteruitrijcamerawinkel.nl heeft iedere auto een achteruitrijcamera nodig. En hier beginnen steeds meer Nederlanders het mee eens te worden sinds het toch wel erg veel kleine deukjes en krassen kan voorkomen. Als u dit wilt voorkomen kunt u bijna niet anders dan een camera kopen van onze webshop.

Wij hebben een 30 dagen niet goed geld terug garantie maar moedigen u altijd aan het product wel te bewaren. Mocht het nou niet werken zoals gewenst kunnen wij voor u ook altijd nog een monteur langs laten komen om te controleren of het prouct daadwerkelijk niet werkt of omdat er een fout is geweest in het aansluiten of monteren.

Voor meer info : https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/

Vanzwitserland gaat achteruit?

vanZwitserland is dé specialist op het gebied van voertuigveiligheid voor wagenparkbeheerders, carrosseriebouwers, machinebouwers, en zo voorts. Wij produceren achteruitrijcamera’s en achteruitrijcamera systemen en andere voertuig veiligheidsproducten. Sinds onze start in 2005 hebben wij als doel gehad de nieuwste en beste producten op de markt te brengen.

Zorg er voor dat uw auto de volgende keer geen deuken oploopt tijdens het parkeren van met één van onze draadloze achteruitrijcameras. Onze camera’s zijn van goede kwaliteit, zijn gemaakt per automerk en draadloos. De camera’s in onze webshop zijn ook beschikbaar voor zware weersomstandigheden. En als u een achteruitrijcamera set koopt bent u er al helemaal zeker van dat uw auto geen deuken kan krijgen

Daarbij is een achteruitrijcamera aansluiten kinderspel! Door slechts een paar draadjes aan te sluiten en de camera te monteren op uw auto, zoals beschreven staat op onze website, is dat klusje zo geklaard en kunt u met een gerust hart de weg op! Maakt u zich dus geen zorgen meer over krassen, deuken of andere imperfecties die u kunt oplopen door het gebrekkige zicht aan de achterkant van uw auto.

Vanzwitserland is zo’n groot, bekend en goed bedrijf dat zelfs het Nederlandse leger gebruik maakt van onze state of the art camera’s. deze militaire voertuigen moeten door de zwaarste omstandigheden goed mobiel en sterk blijven dus de camerasystemen die er op zitten moeten dit ook gemakkelijk aankunnen. Gelukkig zijn deze camera’s van VanZwitserland en hebben dus de kwaliteit die vereist wordt. Maar VanZwitserland is niet alleen bezig met camera’s voor auto’s, VanZwitserland heeft ook camera’s voor boten en schepen! Deze camera’s zijn weerbestendig en waterdicht. (logisch ook gezien de omstandigheden op zee)

Benieuwd geworden naar ons assortiment? Bezoek dan snel onze website https://www.vanzwitserland.nl/ en kijk of er een camera voor uw voertuig tussen zit! Bellen of mailen mag ook, al onze informatie is namelijk gemakkelijk te vinden op onze site.

Voor meer info : https://www.vanzwitserland.nl/

Laat de kerst maar komen

De zomer is nog maar net afgelopen maar de kerstartikelen worden alweer van zolder getoverd. En dat komt omdat we allemaal super veel houden van dit mooie familiefeest. Iedereen neemt hapjes mee en er wordt een grote kip of kalkoen geserveerd. De sfeer is super gezellig en iedereen lacht. Maar bij deze omstandigheden beeld je je vaak niet in dat een familie helemaal netjes in pak of jurk aan tafel zit. Daarom is de nieuwste trend op het gebied van kerst ook vrij logisch. De nieuwste trend is namelijk het dragen van de meest gekke kerst outfits. In dit artikel zal er meer informatie gegeven worden over deze trend en waarom iedereen hem zo leuk vindt.

Zoals gezegd is de foute kerstkleding dus helemaal in nu. Maar hoe komt het dan dat iedereen in plaats van normale kleding nette kleding aan doet? Zoals gezegd is kerst een familiefeest en draait het om de gezelligheid. Maar alsnog dragen veel mensen dan met de gehele familie nette kleding. Dit komt doordat kerst van oorsprong een net familie feest was. Maar met de tijd is het steeds meer om de gezelligheid met de familie gegaan. Vandaar dat een pak verleden tijd is en de foute kersttrui wordt aangetrokken.  Het brengt een ander soort sfeer met zich mee. Het zorgt er ook gelijk voor dat er een gesprek in de familie ontstaat over de trui. En dat is toch wat gezelliger dan wanneer het gelijk weer over het werk moet gaan. Naast de heren zijn er natuurlijk ook de dames. Ook de dames willen graag een foute kerst outfit en die kunnen ze vinden in de kerst trui dames of de kersttruien dames.

Kortom kerst moet niet alleen over de verplichting gaan maar meer om de gezelligheid. Het is immers een familiefeest waar je heen gaat voor de gezelligheid en niet omdat het moet. Een foute kersttrui kan hier dus goed bij helpen.

Voor meer info : https://www.uglyxmas.be/be_nl/

Outplacement

In deze tijd is social media steeds meer een belangrijke rol gaan spelen in de zakelijke wereld. Een social media platform die hier op inspeelt is het zakelijke LinkedIn. Het is een platform die je eigenlijk zou kunnen vergelijken met Facebook. Het werkt heel simpel en het kan zeker een groot voordeel zijn voor jou als werknemer. Je kunt namelijk van LinkedIn je digitale CV maken. Je hebt dan dus in principe een digitaal visitekaartje. Je kan op jouw eigen account alle informatie delen die jij wenst te delen. Zo kan je bijvoorbeeld informatie delen over jouw werk en carrière. Je kan daarnaast ook aangeven wat jouw sterke punten zijn. het mooie van LinkedIn is dat jij nu ook kunt solliciteren op vacatures en goed kan zoeken naar vacatures. Wat nog mooier is dat werkgevers en recruiters jou kunnen vinden en jou zelf een baan kunnen aanbieden. Het is daarom ook belangrijk dat jij je pagina professioneel maakt.

Je zit dus nu zonder werk en besluit om een baan te gaan zoeken. Een goede optie om snel weer een baan te vinden is de mogelijkheid om deel te nemen aan een outplacement traject. In dit traject richten wij ons op het bevorderen van jouw kwaliteiten. Daarnaast houden wij ons bezig met de gehele sollicitatie procedure. Dit houdt dus ook in het gehele social media gedoe waar jij zeker wat hulp bij kunt gebruiken. We richten ons namelijk op jouw LinkedIn pagina en we maken hier een professionele pagina van. Het wordt een pagina die opvalt en deze pagina zal dus zeer aantrekkelijk zijn voor werkgevers. Je kan je aanmelden voor outplacement via onze website. Op de website kan jij het email adres vinden en je kan daar ook ons telefoonnummer vinden. Je kunt ons altijd bellen om meer te weten te komen over wat outplacement nou belangrijk maakt voor jou.

 

Voor meer info : http://carrierepoort.nl

QR codes

Er wordt tegenwoordig veel gebruik gemaakt van QR codes. Zo zie je dat niet alleen de producenten van de producten in de supermarkten hierop zijn overgestapt, maar kom je de QR codes veel vaker tegen. Een QR code is erg makkelijk om snel de betreffende content te tonen die bij het product van de code hoort en zo zie je direct de juiste informatie over het product. Zo kom je de QR code op veel plekken tegen, zo ook op bierviltjes van een bepaald biermerk. Wanneer je in de kroeg zit en deze QR code op een bierviltje ziet en je toch geïnteresseerd bent in wat de code te showen heeft, kun je deze gemakkelijk met de telefoon scannen en de informatie erover lezen. In de kroeg ben je vaak toch aan het ontspannen en dat geeft je de tijd om even de code te scannen voor het vermaakt. Je hebt hier wel een speciale app voor nodig, maar deze is gemakkelijk op je telefoon te downloaden. Na het scannen van de code wordt je direct doorverwezen naar de website die gekoppeld is aan de gescande code. Het plaatsen van de QR codes op al die verschillende producten wordt gedaan door middel van een QR code printer. De printers maken een universele variant op de QR code printer en zorgen ervoor dat deze gekoppeld kan worden aan één of meerdere producten. Doordat de technologie steeds populairder wordt en erg belangrijk is in de maatschappij, is het een heel slim idee om de code te verbinden met bepaald informatie die vindbaar is met gebruik van een telefoon. Soms moeten de codes op hele kleine producten geprint worden. Wanneer dit het geval is, zal de code moeten worden geprint met de klein karakter printer. Zo blijft de code heel duidelijk, ondanks dat het erg klein geprint is op het object. Bij een normale printer zou de code niet meer goed zichtbaar zijn maar de klein karakter printer geeft deze mogelijkheid om het toch leesbaar te houden.

Voor meer info : http://kba-metronic.nl

Achteruitrijcamera’s

Tegenwoordig bevatten sommige nieuwe auto’s een achteruitrijcamera. Wanneer deze niet in de auto aanwezig is, kan je hem ook los aanschaffen en in de auto installeren.  Een achteruitrijcamera heeft veel voordelen omdat je ziet wat er precies achter de auto zich bevindt. Met spiegels is vaak niet alles te zien wat zich achter de auto bevindt en een achteruitrijcamera maakt dit wel mogelijk. Maar het blijft natuurlijk van groot belang dat je de spiegels blijft gebruiken wanneer je achteruitrijd. De achteruitrijcamera van Zwitserland is een camera die voornamelijk gebruikt werd in vrachtwagens omdat er veel hoeken zijn bij een vrachtwagen die niet met spiegels te zien zijn. De achteruitrijcamera maakt dit wel mogelijk. Daarnaast zijn er ook andere voertuigen waarbij achteruitrijcamera’s gebruikt worden en tegenwoordig worden ze dus ook vaak gebruikt voor auto’s.

 

Door alle nieuwe technische snufjes die telkens weer vernieuwen in de auto’s is het belangrijk dat je weet hoe je er mee om moet gaan. Over een paar jaar zullen deze technische snufjes waarschijnlijk alweer gebruikt worden tijdens rijlessen en rij examens omdat het niet meer weg te denken is uit de auto. Het is erg goed als je weet hoe dit allemaal werkt, maar nog belangrijker is dat je ook goed kan handelen in situaties waarin de technische snufjes er even niet meer zijn. Wanneer je weet hoe je moet handelen kan je de kans op ongelukken voorkomen. Wat voor technische snufjes er over een paar jaar tijdens de rijexamens gebruikt worden, dat is nog maar de vraag doordat ontwikkelingen erg snel gaan.

 

Wil je graag een achteruitrijcamera voor je auto, camper, caravan of ander voertuig aanschaffen dan is dit natuurlijk mogelijk. Zo heb je ook een achteruitrijcamera draadloos dat de installatie van de achteruitrijcamera nog makkelijker maakt. Je kan zelf kijken welke camera het meeste geschikt is voor het voertuig dat jij bestuurd.

Voor meer info : http://vanzwitserland.nl

Veilig trampoline springen

Als kind was trampoline springen altijd erg leuk. Je kan je nog wel herinneren dat het bovenaan je verlanglijstje stond, en wanneer je een vriendje of vriendinnetje met een trampoline had ging je het liefste daar spelen. Je kon je er dagen op vermaken en tegenwoordig kunnen de kinderen dat nog steeds. Toch zijn er ouders die sceptisch zijn over trampolines. Ze zijn kritisch en vinden trampolines gevaarlijk voor hun kinderen. Wanneer kinderen buitenspelen is er natuurlijk altijd kans op ongelukjes, maar het springen op een trampoline vergroot deze kans in principe niet. Wanneer je hier toch bezorgt over bent, zijn hier een aantal tips om te zorgen dat de trampoline zo veilig mogelijk is voor de kinderen om er op te spelen.

Ten eerste is het goed om te kijken naar de veiligheidsnorm wanneer je een trampoline kopen wilt. Deze moet namelijk voldoen aan de veiligheidsnorm NEN-EN 71-14 wat inhoudt dat de trampoline van goede kwaliteit is en het staal van goede kwaliteit en de juiste dikte is. Bovendien moet de trampoline een roestwerende laag hebben en moet er een goed beschermrand op zitten die de veren bedekken zodat de kinderen zich hier niet aan kunnen blesseren. De randkussen moeten dik genoeg zijn zodat wanneer een kind hierop valt, dit geen pijn doet maar lekker zacht aanvoelt. Het meest veilige gebruik van een trampoline is wanneer deze ingegraven is in de grond. Er bestaan speciale trampolines met korte poten die geschikt zijn om in te graven. Op deze manier kan een kind niet van het trapje of van de trampoline vallen. Voor de optimale veiligheid kan je ook een veiligheidsnet trampoline bevestigen. Zo is het voor de kinderen überhaupt niet mogelijk om de van de trampoline af te vallen. Wel moet de opening zelfsluitend zijn omdat de kinderen het anders vaak niet zullen sluiten.

Voor meer info : http://trampolines.nl

Ontwerp van kunststof leidingsystemen en opslagtanks

Er zijn geen systemen of apparaten die zonder richtlijnen worden ontworpen en gebouwd. Ook voor kunststof opslagtanks en kunststof leidingsystemen op maat gelden bepaalde richtlijnen. Kunststof leidingsystemen worden gemaakt van buizen, fittingen en armaturen van gerenommeerde fabricaten, zoals GF, FIP, Simona en Agru. De leidingsystemen worden ondersteund met kunststof, gegalvaniseerde of rvs beugels. De uitzetting wordt, als dat nodig is, opgevangen met expansiestukken. Bij het ontwerp wordt te allen tijde rekening gehouden dat het leidingwerk in kwalitatief PE100 wordt uitgevoerd. Daardoor kunnen dunnere wanddiktes worden gebruikt bij dezelfde drukklasse. Ook kunststof opslagtanks worden met zorg ontworpen, volgens de DVS-richtlijn. Zo wordt bepaald hoe dik de wanden worden. Soms is een stalen versterking noodzakelijk. Deze wordt bekleed met kunststof profielen die corrosie voorkomen.

Ontwerp van kunststof opslagtanks volgens DVS-richtlijn

De montage van kunststof opslagtanks gebeurt veelal volgens de DVS-richtlijn. Menig fabrikant gebruikt deze richtlijn bij ontwerp, bouw en montage. De DVS-richtlijn komt oorspronkelijk uit Duitsland. DVS staat dan ook voor Deutscher Verband für Schweissen und verwandte verfahren E.V. Deze richtlijn wordt vaak gebruikt in de apparatenbouw, zo ook de bouw van kunststof leidingsystemen en opslagtanks. Deze richtlijn wordt onder andere gebruikt voor de sterkteberekening en het bepalen van de wanddiktes. In een handboek staat de richtlijn uitgewerkt. Deze wordt er voortdurend bijgehouden bij het engineeren, vervaardigen en/of monteren van kunststof opslagtanks en leidingsystemen. Zo weet u zeker dat deze processen goed en vakkundig verlopen.

Luchtbehandeling en geurbehandeling met behulp van kunststof leidingsystemen en filters

Wilt u een efficiënt luchtbehandelings- of geurbehandelingssysteem? Dan zult u kunststof leidingsystemen en filters nodig hebben. Kunststof leidingsystemen zorgen voor een schonere lucht. Ze zijn vaak onderdeel van ventilatiesystemen. Geurbehandeling gebeurt daarentegen met behulp van filters, bijvoorbeeld biologische filters zoals kokosfilters en lavafilters. Deze breken de geurcomponenten, ofwel stank, op biologische wijze af. Dit gebeurt met behulp van bacteriën die op het dragermateriaal zitten. Op deze manier ontstaat een schone en fris ruikende lucht.  Een fabrikant van kunststof leidingsystemen en filters kan vaak ook kunststof opslagtanks leveren. Deze opslagtanks kunnen weer worden gebruikt voor de opslag van bijvoorbeeld oliën of chemicaliën.

Voor meer info :

Werkplek inrichting: hoe richt u de vergaderruimte zo goed mogelijk in?

Een vergaderruimte vraagt natuurlijk om een specifieke werkplek inrichting. En dat kan soms nog wel eens een uitdaging zijn. Samenwerken is natuurlijk erg belangrijk op vele kantoren. Het is dan ook belangrijk dat het kantoormeubilair en de werkplek inrichting zich hiervoor leent. Dit geldt ook voor vergaderruimtes. In een vergaderruimte moet iedereen alles mee kunnen krijgen van de vergadering en moet iedereen deel kunnen nemen. Overleg moet gestimuleerd worden. De tafel moet aangepast worden op het aantal personen dat er regelmatig vergaderd. Met een kleine groep aan een grote tafel zitten is onhandig, wat andersom ook het geval is. Er kan ook gekozen worden voor verrijdbare tafels, zodat er met wisselende groepsgroottes ook vergaderd kan worden.

Professionele werkplek inrichting: TwinForm

Een werkplek professioneel inrichten doet u door de juiste meubelen te kiezen. Uw medewerkers moeten namelijk wel aan degelijk meubilair kunnen werken. Er zijn natuurlijk veel verschillende soorten meubilair voor werkplek inrichting. De keuze van het juiste meubilair is erg belangrijk; het bepaalt de sfeer en bijvoorbeeld de mate waarin medewerkers met elkaar samenwerken. U wilt natuurlijk ook dat uw kantoormeubilair lang meegaat en dat het dus van goede kwaliteit is. Er zijn veel verschillende merken meubilair voor de werkplek inrichting van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor TwinForm; dit is meubilair van uitstekende kwaliteit en er zijn veel verschillende mogelijkheden. Hiermee kunt u de werkplek inrichting van uw bedrijfspand helemaal naar wens laten plaatsvinden. De ruimte kan functioneel worden ingedeeld en aangekleed met de werkplek inrichting van TwinForm.

Werkplek inrichting voor het kantoor van de directie

Naast een vergaderruimte vraagt ook het kantoor van de directie om een specifieke werkplek inrichting. Dit kan worden gerealiseerd met behulp van de juiste meubelen. Het indelen van reguliere kantoren is vaak wat makkelijker dan het indelen van een directiekantoor. Een directiekantoor heeft vaak namelijk nog meer functies dan alleen werken. Er wordt vaak bijvoorbeeld ook vergaderd, en het is soms prettig als dit in een informele sfeer kan. Daarom moeten er bij de werkplek inrichting van deze ruimte ook bijvoorbeeld luxe stoelen en een salontafel komen. In deze setting kan informeel worden vergaderd en kunnen relaties en klanten ontvangen worden. Design is hierin ook erg belangrijk. Het moet er allemaal mooi uitzien en bij elkaar passen, maar het moet ook bij de uitstraling van het bedrijf en het kantoor passen. Er moet dus op net wat meer gelet worden dan bij de inrichting van een normale werkplek.

Voor meer info :