Partner Met Een Persoonlijkheidsstoornis? Dit is Wat je Doen Kunt

Leef je samen met een partner met een persoonlijkheidsstoornis zoals chronische depressie, angststoornis, schizofrenie, narcisme, antisociaal gedrag, afhankelijkheidsstoornis of histrionische stoornis? Wanneer je enkele van de symptomen hier herkent die onrust in je relatie veroorzaken, zul je door ze te begrijpen niet alleen met de gekwelde relatie kunnen omgaan, maar ook met de emotioneel zieke partner.

Door dit in te zien betekent het niet dat je excuses moet maken voor het gedrag van je partner of dat je bij je partner moet blijven als je denkt dat je leven of geluk in gevaar komt.

In tegenstelling, door dit te weten zou het je moeten helpen motiveren om nieuwe aanpakken te nemen om met de bron van de stress om gaan. Als je denkt dat je partner de bron is, dan is het tijd om de geestelijke ziekte te confronteren, en niet alleen door je partner, van wie je geen rationeel gedrag kan verwachten. Je hebt een paar opties die je kunt overwegen wanneer je samenwoont met een partner die ziek is:

A. Je kunt geduldig de hoogte- en dieptepunten van de relatie ondergaan en steun geven.
B. Je kunt proberen om je partner te helpen zonder conventionele behandelingen.
C. Je kunt je partner overtuigen on maar een psycholoog of relatietherapeut te gaan.
D. Je kunt je partner overtuigen om naar een psychiater te gaan en geneesmiddelen te nemen.
E. Je kunt uit elkaar gaan.

Er zijn voor- en nadelen voor elke optie. Geneesmiddelen veroorzaken veel bijwerkingen, waarvan sommigen net zo ernstig kunnen zijn als de stoornis zelf. Therapie is in de theorie behulpzaam, maar je partner overtuigen om regelmatig sessies te nemen (om de kosten maar niet te noemen) kan intimiderend zijn.

Zelfdiagnose of zelf je partner helpen kan heel stressvol zijn en geeft op den duur ook geen resultaten. Zelfs uit elkaar gaan is geen permanente oplossing. Je moet nog steeds omgaan met de negatieve reacties van je partner, en om kunnen gaan met de schuldgevoelens die omhoog komen doordat je hen verlaat.

De zeven stoornissen die aangegeven zijn, zijn slechts het begin; als je een paar van de symptomen hier herkent die stress in je relatie veroorzaken, onthoud dan dat je niet alleen met een vertroebelde relatie te maken hebt, maar ook met een emotioneel zieke partner. Door dit in te zien betekent het niet dat je excuses moet maken voor het gedrag van je partner of dat je bij je partner moet blijven als je denkt dat je leven of geluk in gevaar komt.

Psychologen groep in Maastricht

Voor meer info : https://www.depsycholoog.nl/maastricht/

Solvency II Excel XBRL programma

Solvency II Excel XBRL is een veel gebruikte programma door financiële instellingen in Nederland. Veel van deze financiële instellingen zijn namelijk verplicht tot het aanleveren van Solvency II rapporten aan controlerende instanties. Dit heeft te maken met het toezicht dat op de financiële instellingen moet worden gehouden.

Solvency II online aanleveren

De Solvency II Excel XBRL programma maakt het online aanleveren van het rapport mogelijk en dit is dan ook het uitgangspunt van het verplichten ervan. De overheid wil namelijk dat er verplicht van XBRL gebruik wordt gemaakt. XBRL maakt het namelijk mogelijk om financiële rapporten veilig online te delen. Het is bovendien door de ontvangende partij makkelijk te lezen en te verwerken. XBRL bestanden zijn namelijk meteen te lezen maar niet te onderscheppen.

Wat doet Solvency II Excel XBRL?

De financiële rapporten worden meestal in Excel gemaakt.In Excel kun je makkelijk berekeningen maken en gegevens samenvoegen. De bedrijven die het rapport in Excel opstellen maken vervolgens gebruik van Solvency II Excel XBRL. Met de Solvency II Excel XBRL programma is het mogelijk om de Excel bestanden om te zetten naar XBRL. Zo kunnen de Solvency II rapporten die in Excel zijn gemaakt naar XBRL worden omgezet zonder veel tijd kwijt te raken.

dexbrlsite.nl

xbrlweb.parseport.com/nl

king.eu/

Voor meer info :

Natuurstenen vloer reinigen

Natuurstenen vloer reinigen is een onderdeel van het onderhouden van het vloer en dit kun je zelf doen. Bij de bouwmarkt zijn er diverse artikelen te koop om dit goed te kunnen uitvoeren.

Bij natuurstenen vloer reinigen moet je diverse reinigingsmiddelen gebruiken. De meest gebruikte reinigingsmiddelen zijn die om het schoon te maken en de ander om het te impregneren. Impregneren word met een middel gedaan dat bepaalde stoffen toevoegt aan het vloer. Deze stoffen worden een deel van het vloer en beschermen het tegen vuil en vocht. Als je natuurstenen vloer reinigen elke paar maanden doet blijft je vloer mooi en glanzend.

Soms komt het voor dat de vloer dusdanig vuil is geworden dat je het niet meer zelf kan schoonmaken. In zo een geval kun je het natuurstenen vloer reinigen beter uitbesteden. Als je het natuurstenen vloer reinigen gaat uitbesteden komt er een professioneel bedrijf langs. Ze hebben de juiste gereedschappen om het vloer weer te herstellen. Vaak schuren ze het vuil weg met een machine en daarna reinigen ze het. Als laatst polijsten ze het ook. Zo word de vloer grondig gereinigd. Als ze klaar zijn met natuurstenen vloer reinigen ziet het er ook als nieuw uit.

Voor meer info :

Ontslagvergoeding berekenen: begeleiding van de specialist in arbeidsrecht in alles omtrent ontslag

Ontslagvergoeding berekenen, rechten en plichten achterhalen, zoeken naar een nieuwe baan: wanneer u wordt ontslagen komt er veel op u af. U het had wellicht niet verwacht of u bent bang in financiële problemen terecht te komen. Schakel dan een specialist in arbeidsrecht in, die helpt u namelijk met specialistische ontslagbegeleiding. Deze juridisch adviseur helpt u niet alleen bij ontslag met wederzijds goedvinden, maar ook wanneer u bent ontslagen wegens disfunctioneren, een verstoorde arbeidsrelatie, verwijtbaar handelen of nalaten, werkweigering of frequent ziekteverzuim. De juridisch adviseur bekijkt dan de rechten van u als werknemer, bijvoorbeeld naar aanleiding van uitspraken van het UWV. En laat de specialist uw ontslagvergoeding berekenen. Samen met u zoekt de arbeidsjurist van een gespecialiseerd juridisch adviesbureau de beste oplossing.

 

Ontslag met wederzijds goedvinden: waar heeft u recht op?

Bent u met uw werkgever tot een overeenkomst gekomen over ontslag? Dan heeft u dus een ontslag met wederzijds goedvinden afgesproken. Daarbij is het echter wel belangrijk op te letten dat u dit op de juiste manier doet. Stemt u te snel in met het ontslag of oordeelt het UWV-Werkbedrijf dat u zelf het initiatief heeft genomen voor het ontslag, dan verliest u uw recht op een WW-uitkering. Het is daarom ook altijd verstandig om bij zaken omtrent het omslag een juridisch adviesbureau in te schakelen voor hulp. Een juridisch adviesbureau weet de exacte regels omtrent het ontslag met wederzijds goedvinden en kan u bijvoorbeeld ook helpen bij aanvullende diensten, zoals het controleren van uw overeenkomst en het berekenen van uw ontslagvergoeding.

 

Gratis eerste adviesgesprek met arbeidsjurist bij ontslag met wederzijds goedvinden

Het is mogelijk ontslag te regelen met goedkeuring van beide partijen, bij ontslag met wederzijds goedvinden. Maar het kan ook voorkomen dat ontslag niet wordt geregeld met wederzijds goedvinden, bijvoorbeeld bij een ontslagprocedure via de kantonrechter. U kunt er dan voor kiezen uw ontslag te laten aanvechten. Een gespecificeerd juridisch adviesbureau helpt u bij het aanvechten van ontslag, maar levert ook andere diensten. Zo kunt u een gespecificeerd juridisch adviesbureau ook uw ontslagvergoeding laten berekenen. Schakelt u een arbeidsjurist in bij een professioneel juridisch adviesbureau, dan ontvangt u uw eerste adviesgesprek geheel gratis en bent u verder ook verzekerd van betaalbare en deskundige hulp bij ontslag.

Voor meer info :

Vergeet accessoires niet bij inrichting van werkplekken

Accessoires zijn van groot belang bij de inrichting van werkplekken. Ze geven een kantoor een prettigere uitstraling en kunnen inspireren. Accessoires dragen bij aan de stijl, het gevoel en de sfeer van de ruimte. Echter is de esthetiek niet het enige voordeel van accessoires. Accessoires kunnen in werkplekken namelijk ook heel praktisch zijn. Denk bijvoorbeeld ook aan kabelmanagement. Hierbij worden de kabels op een logische manier verwerkt, zodat altijd duidelijk is welke kabel waar naartoe gaat. Maar accessoires kunnen bijvoorbeeld ook bijdragen aan de akoestiek van werkplekken, zodat het er niet meer hol klinkt. Zo maken accessoires de werkplek op veel verschillende manieren helemaal af.

Werkplekken om samen te werken: kies voor de juiste vergadertafels

Een vergaderruimte moet met zorg worden ingericht. Samenwerking moet worden gestimuleerd. Door het plaatsen van de juiste vergadertafels in vergaderzalen, ontstaan er werkplekken die samenwerking en overleg stimuleren. Hierbij kan volledig aangepast worden op de stijl van het bedrijf en het kantoor. Ook verrijdbare tafels zijn mogelijk, zodat er in de vergaderzaal zowel met kleine als met grote groepen goed vergaderd kan worden. Er is keuze uit rechthoekige, ronde, vierkante en ovale modellen die te combineren zijn met veel verschillende vergaderstoelen. Of het nu gaat om een trigoon, polygoon of elips vorming design; het is allemaal mogelijk.

TwinForm werkplekken: diverse mogelijkheden

TwinForm is een bekend merk als het om werkplekken gaat. Het merk ontwikkelt werkplekken waar met twee of meer mensen aan kan worden gewerkt. Ook deze zijn er in verschillende soorten en maten; het hangt volledig af van de wensen en behoeften van uw bedrijf en de daarbij horende medewerkers en werkwijzen welke TwinForm werkplekken het beste zijn. Zo kan er gekozen worden voor een FlexBox of FlexPanel, waarbij de bureaus in- en uitgeklapt kunnen worden. Ideaal voor als er veel flexwerkers zijn in het bedrijf. Zo oogt het kantoor niet leeg als zij niet aanwezig zijn, en is er snel voldoende ruimte gecreëerd als ze wel aanwezig zijn.

Voor meer info :

Begeleiding bij het gehele proces bij betonwerken en kelderbouw

Bij de installatie van betonwerken en kelderbouw is het handig om een specialist te vragen die u begeleidt bij het hele proces. Dat proces kan behoorlijk ingewikkeld zijn. Een specialist biedt u namelijk een totaalpakket! U wordt dan geholpen vanaf de eerste spadesteek tot aan het plaatsen van de kelder. Dat betekent dat uw betonwerken of kelderbouw van A tot Z wordt verzorgd en u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Een specialist op het gebied van kelderbouw werkt samen met diverse aannemers en stuurt deze aan. Zo is het mogelijk om verschillende werkzaamheden, zoals droogzuiging, grondwerken en onderschoeiingen, in één keer worden uitgevoerd en hebt u maar met één bedrijf te maken.

Betaalbare betonwerken en kelderbouw door een specialist

Natuurlijk wilt u voor uw betonwerken of kelderbouw niet te veel betalen, ook niet als u een specialist inschakelt. Het is vaak toch al een behoorlijke investering, dus een scherpe prijs is dan wel fijn. Als u zelf zo veel mogelijk informatie doorgeeft, bijvoorbeeld over hoe diep het beton moet worden gegoten en wat de oppervlakte is van het gebied waar u het beton wilt laten gieten, dan kunnen wij direct voor u een prijsopgaaf maken. Door de kleinschaligheid van een specialist is het mogelijk deze flexibele werkwijze te hanteren. En zijn er bijbehorende werken die de specialist niet zelf kan uitvoeren? Dan kunnen andere aannemers worden ingeschakeld voor die bijbehorende werken. De flexibele samenwerking met zowel andere bedrijven als met de klant staat bij de specialist centraal.

Nieuwe driedubbele methode van waterdichting bij betonwerken en kelderbouw

De installatie van betonwerken en professionele kelderbouw omvat vele specialistische werkzaamheden. Zo kunt u bijvoorbeeld een nieuwe kelder onder uw huis laten bouwen. Dan heeft een specialist op basis van ervaring een nieuwe methode van waterdichting bedacht. Deze driedubbele waterdichting, waarbij zwelstrips, waterkeerplaten en infiltrastops worden geplaatst, zorgt ervoor dat u zorgeloos al uw spullen in uw kelder kunt opslaan. En er wordt ook nog eens tien jaar garantie op waterdichtheid gegeven. Dat betekent dat u echt een investering doet bij het de aanschaf van een betonnen kelder; u kunt er immers nog zeker tien jaar van genieten.

Voor meer info : https://www.peetermans-beton.be/

Antwoord op alle vragen over een warmtebeeldcamera

Heeft u een specifieke vraag over een warmtebeeldcamera? Bij een deskundig bedrijf krijgt u daar snel antwoord op. Een warmtebeeldcamera, infrarood camera of drukkalibrator kunt u bij LHM Instrumentation aanschaffen in verschillende uitvoeringen. Voor een specifieke meting of kalibratie heeft u immers een instrument nodig dat aan al uw wensen en eisen voldoet. Als u twijfelt over de meest geschikte infrarood camera of warmtebeeldcamera, dan is het verstandig om u te laten adviseren door de vakbekwame medewerkers met verstand van zaken. Zij kunnen u bijvoorbeeld vertellen of u een infrarood camera nodig heeft met een lens die 180 graden kan draaien of met een hoge resolutie.

Trainingen voor gebruik van een drukkalibrator, warmtebeeldcamera en infrarood camera

Weet u al iets van meetinstrumenten, maar wilt u uw kennis eens flink bijspijkeren? Volg dan bijvoorbeeld een cursus ‘Gebouwen voor gevorderden’. Bij LHM Instrumentation kunt u trainingen of seminars volgen voor het gebruik van een drukkalibrator, warmtebeeldcamera of infrarood camera. Op die manier haalt u meer profijt uit de apparatuur en de meetinstrumenten. Er worden cursussen van verschillende niveaus aangeboden. Beginners kunnen bijvoorbeeld een cursus ‘Aan de slag met thermografie’ volgen om de basisbeginselen van het bedienen van een warmtebeeldcamera of infrarood camera onder de knie te krijgen. Ook op het gebied van kalibratie biedt een deskundige onderneming diverse trainingen aan voor het gebruik van een drukkalibrator.

Reparatie en onderhoud van een warmtebeeldcamera, infrarood camera of drukkalibrator

Een deskundig bedrijf voert reparties en onderhoud van meetapparatuur uit in een BELAC geaccrediteerd kalibratielabo. Dat is een ruimte die daar voor is ingericht. Voor de reparatie en onderhoud van een warmtebeeldcamera, infrarood camera en drukkalibrator kunt u uitstekend terecht bij LHM Instrumentation. Door deze meetinstrumenten regelmatig te laten controleren, heeft u de garantie op goede resultaten. Vakkundige medewerkers kunnen de apparatuur voor u nakijken en direct repareren als dat nodig blijkt te zijn. Met verschillende testen worden de apparaten gecontroleerd door deskundig personeel. De gediplomeerde medewerkers kunnen ook ter plaatste de kalibratie van uw instrumentatie in orde maken. Zodoende kunt u er in korte tijd weer gebruik van maken.

Voor meer info :

Welke maat en kleur 3M Nomad Aqua 85 kiest u?

Welke maat en kleur 3M Nomad Aqua 85 kiest u? Voor advies kunt u een specialist altijd om raad vragen. Wilt u uw klanten of gasten graag een hartelijk welkom heten? Dan begint al bij de voordeur met een mooie entreemat. Wanneer u kiest voor 3M entreematten bent u verzekerd van een mooi en hartelijk welkom. Deze entreematten staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en nette uitstraling. Vuil en vocht wordt buiten de deur gehouden dankzij het innovatieve ontwerp van de 3M entreematten. U kiest gemakkelijk een mooie 3M entreemat die past bij uw interieur. Zo zijn de 3M Nomad Aqua 85, 65 en 45 verkrijgbaar in de kleuren kastanjebruin, marineblauw, antraciet/zwart en lichtgrijs.

Houd vuil en vocht buiten de deur met de 3M Nomad Aqua 85

Kies de kleur entreemat die helemaal bij u past. Wat dacht u bijvoorbeeld van lichtgrijs of kastanjebruin? Wilt u graag vuil en vocht buiten de deuren houden, maar lukt dat niet echt met uw huidige entreemat? Dan is het verstandig om de 3M Nomad Aqua 85 aan te schaffen. Deze mat is onderdeel van de collectie 3M entreematten en houdt dankzij een speciale duo-vezelstructuur vuil en vocht uit uw gebouw. Het vocht en vuil worden namelijk opgenomen door de 3M Nomad Aqua 85 dankzij deze structuur. Deze entreemat is uitermate geschikt voor groot loopverkeer en is verkrijgbaar als losse matten of rollen. Daardoor is het zeer breed toepasbaar.

3M entreematten: een nieuwe techniek

Entreematten worden dikwijls snel vies en slijten in korte tijd. Bij nieuwe matten is dat echter niet het geval. De 3M entreematten zijn ontwikkeld op basis van een nieuwe techniek. Ze zijn voorzien van een duo-vezelstructuur. Het ene deel absorbeert vocht en het andere deel neemt vuil op. Bij oude matten bleef vuil en vocht vaak bovenop de mat liggen. Daardoor gingen deze niet lang mee en moesten ze intensief gereinigd worden. De 3M entreematten daarentegen hoeven niet vaak schoongemaakt te worden en gaan zeer lang mee, zowel voor licht als zwaar loopverkeer. Bij zwaar loopverkeer kiest u het beste voor de 3M Nomad Aqua 85. Deze is speciaal ontwikkeld om zeer veel loopverkeer te kunnen opvangen.

Voor meer info :

Opritverwarming: uw oprit bestand tegen extreme weersomstandigheden

Sneeuw, hagel en ijzel. Uw oprit is ertegen bestand met opritverwarming! Opritverwarming wordt ook wel hellingbaanverwarming genoemd en heeft als doel toegangswegen begaanbaar te houden en af te rekenen met gladheid. Op deze manier worden gevaarlijke situaties voorkomen. Opritverwarming kan doorgaans op diverse wegbedekkingen worden toegepast. Denk hierbij aan beton, asfalt, kunststof en klinkers. Voor elk type wegbedekking wordt een passend systeem voor verwarming ontworpen om een optimaal resultaat te bereiken. Het vermogen dat nodig is om het wegdek vrij te houden van sneeuw en ijs is onder meer afhankelijk van het soort wegdek en de vraag of er vlakverwarming geplaatst gaat worden of sporenverwarming.

Alle elementen die nodig zijn voor opritverwarming

Om het wegdeksysteem bijvoorbeeld voor opritverwarming op basis van vocht en temperatuur te kunnen regelen dient er tenminste één ijssensor geplaatst te worden. Komt er ijs, sneeuw of vocht op de sensor dan zal de sensor ervoor zorgen dat de temperatuur van het wegdek omhoog gaat waardoor het ijs en de sneeuw smelten en/of het vocht verdampt. Wanneer alles verdampt is, wordt met behulp van de sensor het verwarmingssysteem weer uitgezet. Tot een oppervlakte van 50 vierkante meter is één sensor voldoende. In een regelpaneel zijn alle benodigde elementen opgenomen die nodig zijn voor optimale verwarming van het wegdek.

Opritverwarming met behulp van matten of kabels

Het toepassen van sporenverwarming bij opritverwarming kent een aantal nadelen. Het is niet geschikt voor een oprit met bochten. De voor- en achterwielen volgen bij het draaien in de bocht niet hetzelfde spoor waardoor het effect weg is. Vlakverwarming is dan vanuit veiligheidsoverwegingen verstandiger. Daarnaast zijn bij ijzel de sporen niet goed zichtbaar. Het plaatsen van paaltjes om de locatie van de sporenverwarming aan te duiden kan dan een uitkomst bieden. Bij het aanleggen van opritverwarming kan er gebruik worden gemaakt van matten en kabels. Kabels kunnen gemakkelijker op maat worden gemaakt waardoor ook de montage flexibel blijft.

Voor meer info :

Een afvalcontainer huren doet u gemakkelijk online

Een afvalcontainer huren is niet moeilijk. U doet het gemakkelijk online. Gaat u klussen in huis? Of uw hele tuin of huis verbouwen? Dan heeft u veel afval dat ingezameld moet worden en naar de stort gebracht moet worden. Daar staat uw hoofd natuurlijk helemaal niet naar: u bent aan het klussen! Daarom is het handig om een rolcontainer of afvalcontainer te huren. Daarmee is het afval en het afvoeren ervan in één keer geregeld. Op deze manier ligt er niets meer in de weg. Dat betekent dat u ook nergens meer over kunt struikelen. Veiligheid is immers ook erg belangrijk. Welke soort container voor uw toepassing het beste is, kunt u vragen aan afvalexperts. Het hangt voor een groot deel af van de hoeveelheid afval en de afvalstroom.

Kies voor het juiste formaat rolcontainer of afvalcontainer om te huren

Als u uw huis gaat verbouwen, of juist uw tuin gaat laten verbouwen, dan heeft u veel afval. Bij een verbouwing komt veel meer kijken dan alleen het klussen zelf. Heeft u al aan het afvoeren van het afval gedacht? Hoe gaat u dat regelen? Het is een slimme keuze om bijvoorbeeld een rolcontainer of afvalcontainer te huren. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het afval. U gooit het in één container en hoeft op deze manier ook maar één keer naar de stort. Het is echter wel van belang om het juiste formaat rolcontainer of afvalcontainer te huren; dan weet u zeker dat u niet teveel geld betaalt en een afvalcontainer hebt die groot genoeg is voor uw afval.

Rolcontainer of afvalcontainer huren: hoe gaat de levering in zijn werk?

Als u een rolcontainer of afvalcontainer gaat huren, omdat u, om welke reden dan ook, veel afval heeft, dan is het wel zo prettig dat de levering snel gaat. Het is bij veel bedrijven mogelijk om de rolcontainer te laten leveren en weer op te laten halen. Zo heeft u er helemaal geen omkijken meer naar. Zo geldt bij 123afvalcontainer.nl dat u, wanneer u vóór 21.00 uur bestelt, de container de volgende dag al geleverd wordt. En dat is wel zo prettig. Als men gaat verbouwen denken ze er vaak op het laatste moment pas aan dat er veel afval bij komt kijken. Wilt u dus een rolcontainer of afvalcontainer huren, dan hoeft u dat niet lang van tevoren te regelen.

Voor meer info : https://www.123afvalcontainer.nl/