Partner Met Een Persoonlijkheidsstoornis? Dit is Wat je Doen Kunt

Leef je samen met een partner met een persoonlijkheidsstoornis zoals chronische depressie, angststoornis, schizofrenie, narcisme, antisociaal gedrag, afhankelijkheidsstoornis of histrionische stoornis? Wanneer je enkele van de symptomen hier herkent die onrust in je relatie veroorzaken, zul je door ze te begrijpen niet alleen met de gekwelde relatie kunnen omgaan, maar ook met de emotioneel zieke partner.

Door dit in te zien betekent het niet dat je excuses moet maken voor het gedrag van je partner of dat je bij je partner moet blijven als je denkt dat je leven of geluk in gevaar komt.

In tegenstelling, door dit te weten zou het je moeten helpen motiveren om nieuwe aanpakken te nemen om met de bron van de stress om gaan. Als je denkt dat je partner de bron is, dan is het tijd om de geestelijke ziekte te confronteren, en niet alleen door je partner, van wie je geen rationeel gedrag kan verwachten. Je hebt een paar opties die je kunt overwegen wanneer je samenwoont met een partner die ziek is:

A. Je kunt geduldig de hoogte- en dieptepunten van de relatie ondergaan en steun geven.
B. Je kunt proberen om je partner te helpen zonder conventionele behandelingen.
C. Je kunt je partner overtuigen on maar een psycholoog of relatietherapeut te gaan.
D. Je kunt je partner overtuigen om naar een psychiater te gaan en geneesmiddelen te nemen.
E. Je kunt uit elkaar gaan.

Er zijn voor- en nadelen voor elke optie. Geneesmiddelen veroorzaken veel bijwerkingen, waarvan sommigen net zo ernstig kunnen zijn als de stoornis zelf. Therapie is in de theorie behulpzaam, maar je partner overtuigen om regelmatig sessies te nemen (om de kosten maar niet te noemen) kan intimiderend zijn.

Zelfdiagnose of zelf je partner helpen kan heel stressvol zijn en geeft op den duur ook geen resultaten. Zelfs uit elkaar gaan is geen permanente oplossing. Je moet nog steeds omgaan met de negatieve reacties van je partner, en om kunnen gaan met de schuldgevoelens die omhoog komen doordat je hen verlaat.

De zeven stoornissen die aangegeven zijn, zijn slechts het begin; als je een paar van de symptomen hier herkent die stress in je relatie veroorzaken, onthoud dan dat je niet alleen met een vertroebelde relatie te maken hebt, maar ook met een emotioneel zieke partner. Door dit in te zien betekent het niet dat je excuses moet maken voor het gedrag van je partner of dat je bij je partner moet blijven als je denkt dat je leven of geluk in gevaar komt.

Psychologen groep in Maastricht

Voor meer info : https://www.depsycholoog.nl/maastricht/

Solvency II Excel XBRL programma

Solvency II Excel XBRL is een veel gebruikte programma door financiële instellingen in Nederland. Veel van deze financiële instellingen zijn namelijk verplicht tot het aanleveren van Solvency II rapporten aan controlerende instanties. Dit heeft te maken met het toezicht dat op de financiële instellingen moet worden gehouden.

Solvency II online aanleveren

De Solvency II Excel XBRL programma maakt het online aanleveren van het rapport mogelijk en dit is dan ook het uitgangspunt van het verplichten ervan. De overheid wil namelijk dat er verplicht van XBRL gebruik wordt gemaakt. XBRL maakt het namelijk mogelijk om financiële rapporten veilig online te delen. Het is bovendien door de ontvangende partij makkelijk te lezen en te verwerken. XBRL bestanden zijn namelijk meteen te lezen maar niet te onderscheppen.

Wat doet Solvency II Excel XBRL?

De financiële rapporten worden meestal in Excel gemaakt.In Excel kun je makkelijk berekeningen maken en gegevens samenvoegen. De bedrijven die het rapport in Excel opstellen maken vervolgens gebruik van Solvency II Excel XBRL. Met de Solvency II Excel XBRL programma is het mogelijk om de Excel bestanden om te zetten naar XBRL. Zo kunnen de Solvency II rapporten die in Excel zijn gemaakt naar XBRL worden omgezet zonder veel tijd kwijt te raken.

dexbrlsite.nl

xbrlweb.parseport.com/nl

king.eu/

Voor meer info :

Natuurstenen vloer reinigen

Natuurstenen vloer reinigen is een onderdeel van het onderhouden van het vloer en dit kun je zelf doen. Bij de bouwmarkt zijn er diverse artikelen te koop om dit goed te kunnen uitvoeren.

Bij natuurstenen vloer reinigen moet je diverse reinigingsmiddelen gebruiken. De meest gebruikte reinigingsmiddelen zijn die om het schoon te maken en de ander om het te impregneren. Impregneren word met een middel gedaan dat bepaalde stoffen toevoegt aan het vloer. Deze stoffen worden een deel van het vloer en beschermen het tegen vuil en vocht. Als je natuurstenen vloer reinigen elke paar maanden doet blijft je vloer mooi en glanzend.

Soms komt het voor dat de vloer dusdanig vuil is geworden dat je het niet meer zelf kan schoonmaken. In zo een geval kun je het natuurstenen vloer reinigen beter uitbesteden. Als je het natuurstenen vloer reinigen gaat uitbesteden komt er een professioneel bedrijf langs. Ze hebben de juiste gereedschappen om het vloer weer te herstellen. Vaak schuren ze het vuil weg met een machine en daarna reinigen ze het. Als laatst polijsten ze het ook. Zo word de vloer grondig gereinigd. Als ze klaar zijn met natuurstenen vloer reinigen ziet het er ook als nieuw uit.

Voor meer info :

Verzorging van de koe

In de Nederlandse cultuur zijn een aantal dingen niet meer weg te denken, zeker voor toeristen niet. Denk bijvoorbeeld aan windmolens, tulpen, kaas en niet te vergeten; koeien! De koe is zo ontzettend Nederlands, terwijl ze natuurlijk over de hele wereld rondlopen. We staan blijkbaar bekend om onze melkmeisjes en liefde voor koeien. Stiekem stinken koeien best behoorlijk als je niet aan de geur gewend bent. Als de geur van de mest je auto binnendringt is dat toch altijd even je neus dichtknijpen. Als u zelf koeien heeft of later koeien wilt, dan is het belangrijk dat u weet hoeveel zorg de beestjes nodig hebben. Voor de verzorging van koeien heb je namelijk een aantal essentiële producten nodig en natuurlijk hebben ze ook een goede slaapplaats nodig met overdekking en enige warmte. Een koe kan niet de hele dag door vies rondlopen, het beestje moet ook gezond blijven. Hiervoor kan een koeborstel worden geïnstalleerd in of buiten de stal, die gaat dan automatisch aan als een koe ertegenop loopt. Het is eigenlijk een autowasserij, maar dan voor koeien en zonder water en zeep. Veel koeien gaan zelfs vrijwillig onder de koeborstel staan omdat ze het blijkbaar een prettig gevoel vinden.

Ook als de koe wil gaan liggen is het belangrijk dat er iets is om de klap op te vangen. Hier bestaan speciale matten voor, maar veel matten nemen het zweet van de koe op waardoor ze erg snel vies worden. De producten van Cowhouse zijn van erg hoge kwaliteit voor een redelijke prijs. Zo kunt u ervoor zorgen dat uw koeien de beste verzorging hebben terwijl u daar niet de hoofdprijs voor hoeft te betalen. Een gelukkige koe geeft meer melk, dus op die manier wint u en winnen uw koeien ook. U wilt toch ook dat uw dieren gelukkig zijn?

Voor meer info : http://www.wijsmanhandelenadvies.nl

Telfort klantenservice

Het kan voorkomen dat je even niet wijs wordt van een abonnement voor je telefoon. Het is zo moeilijk kiezen tussen alle abonnementen dat je op een gegeven moment gewoon maar een knoop doorhakt. Dan kan het zijn dat je niet alles even goed gelezen hebt en dat je je achteraf afvraagt waar je nu eigenlijk recht op hebt en wat je plichten zijn. Dit is niet de bedoeling, maar het gebeurt. Het is dan niet verwonderlijk als je in sommige gevallen vragen hebt over je abonnement of over de dienstverlening. Daarom is ook de Telfort klantenservice voor jou beschikbaar. Hier kan je terecht met al je zorgen, je problemen en je vragen over je telefoon abonnement. De Telfort klantenservice is altijd klantvriendelijk en heeft veel ervaring in het dienstverleningsproces binnen de telefonie, in de diensten en is bekend met alle producten die de provider in haar pakket heeft. 

Haal het maximale uit je abonnement

De Telfort klantenservice helpt u graag en staat u graag bij als u vragen heeft. Hierbij kan het voorkomen dat er niet direct een antwoord op de vraag voorradig is, maar dan wordt er alles aan gedaan om u zo snel mogelijk met een antwoord te helpen. Het kan problemen voorkomen als je bijtijds een vraag stelt over bijvoorbeeld een factuur die enige twijfel of vragen bij u oproept. De Telfort klantenservice staat altijd klaar voor de klanten en weet waar het over praat. Zo worden onduidelijkheden voorkomen en krijgt de klant antwoord op zijn of haar vragen. Als u de Telfort klantenservice belt, dan krijgt u gegarandeerd een bekwaam persoon aan de lijn die samen met u opzoek gaat naar een oplossing voor uw probleem of u helpt met een antwoord op uw vraag. Zo blijft u zorgeloos genieten van onze vele diensten.

Voor meer info : http://deklantenservice.nl/bedrijven/telfort-klantenservice/

Auto leasen met reclame

U wilt voor uw bedrijf een auto leasen met een pakkende reclame? Dan bent u bij Autoleasecentrale aan het juiste adres. Veel leasemaatschappijen brengen extra kosten in rekening als u uw wilt voorzien van uw gepersonaliseerde reclame uitingen. Deze kosten worden u achteraf berekend, hierdoor komt u voor onvoorziene kosten en onaangename verrassingen te staan.

Auto leasen met reclame biedt transparante lease producten aan in combinatie met autoreclame. Naast onze ervaren lease adviseurs krijgt u de beschikking over een team van professionele designers die u ondersteunen en uw volledige ontwerp kunnen samenstellen, ”re-freshen” of re-designen. Voor welke optie u ook kiest, uw auto zal voorzien zijn van een strak design welke op professionele wijze op uw auto is toegepast.

Bij Autoleasecentrale bedienen wij u op basis van een full service model een leaseauto volledig voorzien van uw reclame uiting. Wij willen onze klanten kennen en weten waar zij voor staan. Wij zorgen vervolgens dat de wensen en behoeftes worden vertaald naar de juiste lease auto, de juiste leasevorm en gewenste autoreclame. Hierdoor besparen wij u als ondernemer erg veel tijd, naast de tijbesparing bespaart u ook substantiele op uw kosten. Dit omdat wij alles zelf voor u managen en daardoor geen externe partijen hoeven aan te spreken. Alles onder een dak tegen een zeer scherp tarief!

Leasevorm kiezen
Als u een auto gaat leasen is het enorm belangrijk dat u weet welke leasemogelijkheden er zijn. Elke onderneming is anders en voor elke ondernemer is een specifieke oplossing. Autoleasecentrale is uw persoonlijke adviseur die net dat beetje extra geeft. Het gaat Autoleasecentrale niet alleen om auto’s verkopen, maar juist om tevreden klanten.

Wij beginnen met het in kaart brengen van uw onderneming, vervolgens uw mobiliteitswensen. Als deze in kaart gebracht zijn kunnen wij u als adviseren welke leasevorm het beste bij u past inclusief alle fiscale mogelijkheden of gevolgen. Daarnaast is duidelijk aan welke eisen uw leaseauto moet voldoen.

Om de daadwerkelijke prijsberekening te doen gaan wij samen met u in gesprek en rekenen u de verschillende mogelijkheden uit. De meest gekozen leasevormen zijn Full Operational Lease en Financial Lease.

 

Voor meer info : http://www.autoleasecentrale.nl

Incassobureau Breda

Incassobureau in de regio van Breda

Een openstaande factuur is vervelend. Indien uw klant niet op tijd betaald moet u actie ondernemen. Voor een incassospecialist in Breda en omstreken is Bill de juiste keuze. No Cure No Pay, dus geen risico. Wordt er niet geïncasseerd? Dan ook geen rekening. Reeds geruime tijd incasseert Bill openstaande facturen voor bedrijven en particulieren.

Werkwijze van ons incassokantoor

Debiteuren in de regio breda schrijven wij aan , net als in de rest van Nederland. Wordt er niet gereageerd dan nemen we telefonisch contact op. Ook kan er een betalingsregeling worden afgesproken. Volgt geen betaling of wordt er niet gereageerd? Dan stappen we naar de rechter. De kosten die daarmee gemoeid zijn, komen voor rekening van schuldenaar.

Incasso opdracht

Het aanleveren van een vordering gaat eenvoudig. De afrekening aanleveren is al voldoende. Aan Het aanleveren van een incasso opdracht zijn geen kosten verbonden. Zodra wij uw afrekening hebben ontvangen gaat een van onze behandelaars er mee aan de slag.
U ontvangt een bevestiging. Deze bevat de inloggegevens. Waarmee u via onze website kunt inloggen. In de online portal ziet u wat er in uw dossier gebeurt. nieuwe incasso dossiers  kunt u daar ook invoeren. Daar kunt u ook opmerkingen plaatsen. Incassobureau in de omgeving van Breda nodig? Bill incassopartij inschakelen.

Voor meer info : http://www.incassobureau.tv/incassobureau-breda.html

Advocaat strafrecht

Advocaat strafrecht te Amsterdam

Vorig jaar heb ik in een heel benarde situatie gezeten. Ik werd namelijk onterecht beschuldigd van drugsbezit en drugshandel. Het komt er allemaal op neer dat mijn woonsituatie niet ideaal is. In het gebouw waar ik woon gebeurt van alles. Achter de deuren zit veel duisters verscholen in deze omgeving. Ik voelde me al niet erg op mijn gemak toen ik hier introk, maar alles went, zoals ik altijd zeg. Daarom ben ik nu gewend om te wonen tussen allemaal louche types die elke dag opstaan met een troebele blik in hun ogen. Maar het risico van deze woonplek is natuurlijk dat je altijd ongevraagd in contact kunt komen met criminelen en misdaden. Zo gebeurde het mij vorig jaar dat ik per ongeluk verzeild raakte in een transactie waar ik niets mee te maken had. Om kort te gaan: ik had uiteindelijk zelfs een advocaat strafrecht nodig. De types die naast mij wonen hebben altijd transacties voor de deur en soms gaat dit gepaard met wat conflict, ruzie of geweld. Laat mij nou net boodschappen gaan doen op het verkeerde moment. Het was al zo’n pechdag voor me, mijn band was ook al lek waardoor ik moest gaan lopen naar de supermarkt. Toen ik de deur uitkwam werd ik aangesproken en raakte ik verzeild in een conflict terwijl ik dat helemaal niet wilde. Er waren verschillende verboden middelen in het spel waar ik niets mee te maken wilde hebben. Maar omdat mijn buren er niet erg vriendelijk uitzien en mij gemakkelijk weten te intimideren, ben ik gebleven, zelfs totdat de politie arriveerde en mij in de boeien sloeg. Ik weet het, slechter had mijn dag niet kunnen verlopen. Op het bureau werd ik verhoord en werd mij verteld dat ik een advocaat strafrecht kon nemen. Ik moest een nacht in een cel blijven slapen en besefte toen dat ik een advocaat strafrecht kende van een bureau in Amsterdam. Die heb ik dus op laten bellen en die kon mij gelukkig wel van dienst zijn. Een advocaat strafrecht heb ik echt nodig gehad. Zonder deze persoon had ik mijn probleem niet op kunnen lossen met politie en justitie. De buren werkten natuurlijk ook niet erg mee. Die wilden mij meenemen in hun onheil. Maar het is mij met mijn advocaat strafrecht uiteindelijk gelukt om me vrij te pleiten.

Advocaat strafrecht van Advocatenbureau WST advocaten

WST advocaten is een advocatenbureau in het hartje van Amsterdam. Naast een goede advocaat strafrecht hebben ze ook andere advocaten. Ik moest ineens aan dit bureau denken toen ik alleen in de cel tegen de muur zat geleund. Geen van de mensen die ik ken heeft eens een advocaat strafrecht nodig gehad, maar de buurman (een andere dan die handelaars) heeft me wel eens over dit bureau verteld. Het gaat om een bureau van zeer ervaren advocaten die heel goed weten waar ze mee bezig zijn. Ze zijn erg professioneel, dat kun je ook wel zien aan de website. Naast een advocaat strafrecht hebben ze ook professionals die gespecialiseerd zijn in de volgende gebieden:

 • arbeidsrecht
 • familierecht
 • vreemdelingenrecht
 • bestuursrecht
 • contracten- en verbintenissenrecht
 • huurrecht
 • letselschade
 • aansprakelijkheidsrecht

De advocaat strafrecht die voor mij heeft gepleit was heel professioneel en vakbekwaam. Deze advocaat strafrecht was een vrouw en sprak ook nog Turks. Heel handig voor mij, want ik ben van origine Turks en soms kan ik mijzelf beter uitdrukken in die taal. De advocaat strafrecht was er al gauw om mij van dienst te zijn en zei dat mijn geval veelvoorkomend en gemakkelijk op te lossen was. Helaas viel dit toch tegen, mede door valse getuigenissen van mijn criminele buurman. Mijn advocaat strafrecht was echter zo goed dat ook dit opgelost is. Nu ik weer thuis ben, zoek ik natuurlijk naargeestig naar een andere woning. Ik wil niet langer geconfronteerd worden met die criminele bende hier. Nu ik weet dat ik er ongevraagd in meegezogen kan worden, wil ik er gauw voor zorgen dat ik hier weg kan.

Tarieven

Advocaten staan erom bekend dat ze duurbetaald zijn. Maar bij het advocatenbureau waar ik het nu over heb valt dat relatief mee. Mijn advocaat strafrecht was heel goed en toch niet de allerduurste. Het voordeel was ook dat het oriënterende gesprek met de advocaat strafrecht gratis was. Dat was een gesprekje van vijftien minuten waarin we elkaar even konden leren kennen en waarin de advocaat strafrecht mijn zaak kon doornemen. Het was gelukkig allemaal in orde en de advocaat strafrecht wilde mijn zaak wel aannemen. Maar als het niet allemaal in orde is, ben je geen extra geld kwijt aan dat oriënterende gesprek en kun je je gewoon terugtrekken en je richten tot een andere advocaat. Ik ben al met al heel tevreden over mijn advocaat strafrecht. Ze heeft me van begin tot eind bijgestaan, ook bij bepaalde procedures waar ik niets van begreep. Ze was heel sterk en vasthoudend, waardoor ze stand kon houden tegen aanklachten. Door deze geweldige vrouw ben ik weer zo vrij als een vogeltje. Ik hoop dat ik nooit meer zo’n nachtmerrie hoef mee te maken. Slapen in een cel was vreselijk en het gevoel van onzekerheid is werkelijk tergend. Ik zorg nu dat ik gauw een woning kan vinden in een andere wijk die geen probleemwijk is. Voor mijn eigen veiligheid en zekerheid. Mijn buren zullen wel niet lang in de bak zitten, dus ik moet opschieten.

Voor meer info : http://www.wstadvocaten.nl/strafrecht/

Risico inventarisatie en evaluatie

Risico inventarisatie en evaluatie

Bedrijven moeten zich tegenwoordig houden aan steeds meer regels en veiligheidseisen. Om te voorkomen dat er gevaarlijke situaties ontstaan en ongelukken gebeuren, is ieder bedrijf verplicht om een risico inventarisatie en evaluatie op te stellen. Hierin worden de risico’s, die op de verschillende werkplekken in het bedrijf kunnen ontstaan, beschreven en moeten de maatregelen die door het bedrijf en de werknemer worden genomen om deze risico’s te verminderen, worden beschreven. Het is wettelijk verplicht voor iedere werkgever om een risico inventarisatie en evaluatie op te stellen. Dit moet gebeuren vanuit het bedrijf zelf, door de werkgever zelf of een van de werknemers. Er kan ook een speciale medewerker worden aangenomen die zich bezighoudt met de veiligheid en dus ook de risico inventarisatie en evaluatie opstelt: een preventiemedewerker. Daarnaast is het te allen tijde verplicht dat alle werknemers de risico inventarisatie en evaluatie van het bedrijf kunnen inzien wanneer zij dit willen. Zo is iedereen op de hoogte van de risico’s die er zijn op de werkplek en van welke maatregelen er genomen worden en kunnen worden om de risico’s zo veel mogelijk te verminderen. Dit creëert een gevoel van controle en veiligheid bij de werknemers en dus een betere werksfeer. Bovendien is het goed dat iedereen op de hoogte is van wat er eventueel fout kan gaan en vooral van hoe dit te voorkomen is: dan kan iedereen hier zoveel mogelijk op letten bij het werken. Voor bedrijven met meer dan 25 werknemers in dienst, is het verplicht om de risico inventarisatie en evaluatie te laten beoordelen door een arbodeskundige. Bedrijven met minder dan 25 werknemers hoeven dit niet te laten doen, maar zijn wel verplicht om een erkend instrument voor de risico inventarisatie en evaluatie te gebruiken, welke bijvoorbeeld worden aangeboden door het Steunpunt RI&E. Daarnaast hoeft een bedrijf dat minder dan 40 uren per week werk aanbiedt, geen risico inventarisatie en evaluatie op te stellen.

Een plan van aanpak voor de risico inventarisatie en –evaluatie opstellen

In een risico inventarisatie en evaluatie worden eerst de risico’s, die tijdens het werken bij, voor, in het bedrijf, ontstaan beschreven. Daarna wordt door de werkgever vastgelegd in de risico inventarisatie en –evaluatie welke maatregelen er genomen worden om deze risico’s zo veel mogelijk te verkleinen. Deze maatregelen worden beschreven in een plan van aanpak. Er zijn een aantal punten, die in deze plan van aanpak behandeld moeten worden:

 • de verbeteringen die zullen worden doorgevoerd door de werknemer
 • de verbeteringen die hier het belangrijkste zijn
 • een tijdsplanning; wanneer moeten deze verbeteringen uitgevoerd en afgerond zijn?
 • de mensen die verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van de verbeteringen

Het is te allen tijde belangrijk, dat de risico inventarisatie en evaluatie up-to-date blijft. Als er iets verandert in de omstandigheden binnen het bedrijf, waardoor ook de arbeidsomstandigheden veranderen, moet de risico inventarisatie en evaluatie worden aangepast op deze veranderingen. Dit is niet alleen verplicht, maar verschaft ook een stukje duidelijkheid over de nieuwe omstandigheden aan de werknemers. Een andere werkomgeving brengt natuurlijk andere risico’s met zich mee, en andere manieren waarop met deze risico’s moet worden omgegaan. Er zijn een aantal risico’s, die vaak voorkomen op werkplekken en waar iemand die een risico inventarisatie en evaluatie opstelt, sowieso rekening mee moet houden:

 • geluidsoverlast
 • verspreiding van stof, rommel, gevaarlijke stoffen en straling
 • de bediening en het gebruik van en het werken met en/of bij machines
 • (over)belasting van het lichaam van werknemers door zwaar werk of vaak herhaalde bewegingen
 • bijzondere risico’s voor zwangere vrouwen, ouderen en jongeren.7

Het werken met gevaarlijke stoffen moet op een speciale manier worden behandeld in de risico inventarisatie en evaluatie. Er moet precies worden beschreven om welke stof(fen) het gaat, wat de gevaren bij het gebruik en de opslag zijn en in welke mate werknemers hier aan blootgesteld worden.

Het uitbesteden van de RI&E: i4solutions

Het is mogelijk voor bedrijven om de risico inventarisatie en evaluatie zelf op te stellen. Het is echter ook mogelijk om deze uit te besteden, aan een bedrijf dat hier gespecialiseerd in is. Een voorbeeld van een bedrijf, dat zulke dingen voor andere bedrijven kan doen, is i4solutions. Dit is een advies- en onderzoeksbureau, dat een risico inventarisatie en evaluatie uitvoert in het bedrijf, en vervolgens een rapportage opstelt, die inzicht geeft in de risico’s met betrekking tot veiligheid, gezondheid en welzijn van de werknemers. Er wordt rekening gehouden met de prioriteiten die het bedrijf stelt en de speciale eigenschappen van ieder bedrijf. Ook doet i4solutions aan het voorlichten van werknemers over de risico inventarisatie en evaluatie: kennis hierover is belangrijk om de gezondheid en veiligheid te waarborgen en verbeteren. Enkele punten die dit advies- en onderzoeksbureau belangrijk vindt in een risico inventarisatie en evaluatie:

 • het beoordelen en evalueren van gevaren en risico’s
 • het nemen van passende maatregelen om deze risico’s en gevaren te verwijderen en/ of verminderen
 • het verkrijgen van inzicht in de gevaren en risico’s binnen het bedrijf door de werknemers

Bent u geïnteresseerd in een risico inventarisatie en evaluatie door i4solutions? Dan zijn er een aantal mogelijkheden om in contact te komen. Allereerst is er de website: 14solutions.nl. Op deze website worden alle contactmogelijkheden beschreven. Er is een contactformulier aanwezig op de website, waar u uw gegevens kunt invullen en uw vraag kunt stellen. Het bedrijf neemt dan zo snel mogelijk contact met u op. Daarnaast is er een bezoekadres en kunt u mailen of bellen naar dit bedrijf. Al deze mogelijkheden worden beschreven op de website, dus als u hier kijkt kunt u de mogelijkheden nog eens doornemen.

Voor meer info : http://www.i4solutions.nl/risico-inventarisatie-en-evaluatie