Graffitiblog
Image default
Winkelen

Donkere muur? Koop een wandlamp

Wandlampen – In oktober begint het weer koud en ongezellig te worden. We weten het allemaal, van licht worden we vrolijk. Ben jij opzoek naar knusheid en gezelligheid? Met een paar goede wandlampen is het probleem zo verholpen. Een muurlamp aanschaffen is nog niet zo eenvoudig. Online je wandlamp vinden wordt gemakkelijk na het lezen van dit artikel.

Wandlampjes in stijl!

Online is er een grote verscheidenheid aan wandlampjes. Elke producent probeert continue te vernieuwen en te verrassen. Klassieke wandlampen zijn traditionele lampen. Mensen boven de 65 kiezen vaak voor deze lampen. Lantaarns en scharnierlampen typische voorbeelden. Een bronzen wandlamp is vrijwel altijd klassiek. Als er een lichtbron wordt bijgeleverd geeft deze sfeervol warm licht. Dit type lamp is het tegenovergestelde van een moderne lamp. Hip of trendy is net wat in is. Vreemd genoeg kennen moderne lampen al jaren dezelfde vormgeving. Scherpe harde lijnen kenmerken deze stijl. Een simpele ring van staal aan de muur is onmiskenbaar modern. Koud wit licht sluit naadloos aan op deze stijl. Opzoek naar meer inspiratie over wandlampen? Design wandlampen? Of wandlampen zelf maken? Blogster Petronella blok, schrijft regelmatig over deze lampen.

Kinderwandlampjes

Van hertenkop tot reddingsboei, disney figuren tot stoere auto’s. Het is allemaal mogelijk bij kinderlampen. Tip: laat je kind zelf kiezen. Voor de deugnieten zijn lampen met 12 Volt aan te raden. Wel zo veilig!

IP44 wandlampen

In vochtige ruimtes moet je oppassen met elektrisch tijd. Badkamer wandlampen zijn hier speciaal voor gemaakt. Wandlampen in de badkamer kunnen gelukkig wel tegen een beetje vocht. De functie is belangrijker dan sfeer in de badkamer. Alles moet spik en span zijn in de badkamer. Een matte badkamer lamp oogt al snel minder schoon.

Stoere wandverlichting

Industriële wandverlichting zie je veel in trendy woonkamers of horecagelegenheden. Grote stalen kappen rechtstreeks uit de oude werkplaatsen. Soms zit er zelfs roest op. Emaille is ook erg industrieel. Maak je industriële wandlamp helemaal af met een grote gloeilamp.

Voor meer info : http://lichtinhuis.wordpress.com/2014/10/14/inspirerende-wandlampen/