Spareribs op de barbecue: hoe bereid je ze het best

Heb je spareribs voor op de barbecue in huis gehaald? Lekker, maar hoe ga je ze bereiden. Spareribs bereiden doe je natuurlijk op de barbecue. Maar hoe maak je nou echt lekkere spareribs? Het begint met goede voorbereiding. Eerst moeten de ribs afgespoeld worden en is het belangrijk om al het overtollige vet te verwijderen. Het is daarnaast ook erg belangrijk om het vliesje goed te verwijderen. Alles valt of staat vervolgens natuurlijk met de marinade! Spareribs leg je niet zonder kruiden of marinade op de barbecue. Maak bijvoorbeeld pittige spareribs, of juist zoete. Of ga voor een heerlijke balsamico marinade. Dit geldt natuurlijk ook voor andere stukken vlees, zoals een Tomahawk steak. Een stuk Angus vlees of een heerlijke steak leg je niet op de barbecue zonder dat deze goed gemarineerd is. Met een heel BBQ pakket is alles al lekker gemarineerd en hoef je dat zelf niet meer te doen, ook erg handig.

Bestel een BBQ pakket voor een heerlijke barbecue

Wil je een BBQ pakket met Agnus vlees bestellen? Of wil je liever tomahawk steak bestellen? Er is veel mogelijk! Ga je binnenkort barbecueën, en wil je echt wat speciaals wegzetten? Bestel dan eens een compleet BBQ pakket. Zo heb je alles wat je nodig hebt bij elkaar om heerlijk te barbecueën. Houd je van een heerlijke Tomahawk steak? Bestel dan een steak pakket. Dit is een uitgebreid pakket met verschillende soorten tournedos en Angus vlees. Je kunt vaak ook een pakket bestellen dat gevarieerd is en voor ieder wat wils is. Niet alleen met een heerlijke Tomahawk steak, kwalitatief hoogwaardig Angus vlees en spareribs, maar ook met lekkere burgers en kippenvleugels. Bestel het BBQ pakket dat voldoet aan al je wensen.

Verschillende soorten spareribs

Spareribs zijn heerlijk voor op de barbecue. Maar welke spareribs legt u er de volgende keer op. Spareribs zijn spareribs. Dat is wat veel mensen denken. Maar er zijn veel verschillende soorten spareribs. In Nederland wordt vaak het gedeelte van de lende, vlakbij de ruggengraat gegeten. In Amerika noemt men deze spareribs “loin ribs” of “baby back ribs”. Dat is niet voor niets, want de echte spareribs zijn die van de buikzijde. Deze zijn veel groter dan die van het gedeelte van de lende en hebben een veel stevigere structuur. Echter hebben ze ook veel meer smaak. Doordat ze zoveel groter zijn en een stevigere structuur hebben, is de bereidingstijd ook langer. Maar de heerlijke smaak is dat zeker waard. Maak ze op de barbecue, waar je ook heerlijke spareribs of Tomahawk steak kunt bereiden. Met een compleet BBQ pakket heb je zo voor iedereen wat wils op de barbecue!

Voor meer info : http://beefensteak.nl/