Wat te doen met uw spaar geld? Vraag om advies

Stel, u heeft flink wat geld opgespaard. Dit geld staat op uw spaarrekening, maar er gebeurt verder vrij weinig mee. Toch zijn er een aantal opties die u heeft, waarvoor u dit geld kunt gebruiken. Een website als onafhankelijkadvies.be staat voor u klaar om u te helpen met het maken van een goede keuze. Zij helpen u met het vinden van een manier om uw spaargeld goed te besteden. Door slim met uw spaargeld om te gaan kan het wellicht financieel goed voor u uitpakken. 

De mogelijkheden met spaargeld

Bij onafhankelijkadvies.be krijgt u advies over wat u het beste met uw spaargeld kan doen. U kunt hier dus langsgaan wanneer u veel spaargeld hebt, maar niet weet wat u hiermee kunt doen. Zij kunnen u bijvoorbeeld adviseren om uw hypotheek af te betalen, maar ook om het geld ergens in te investeren. Ook kunt u op hun advies gaan beleggen. Dit betekent dat u ergens geld instopt en dit vervolgens weer terug kunt verdienen en zelfs een vermeerdering van het ingelegde bedrag. Dit is niet zonder risico’s en dit zal dan ook aan u uitgelegd worden.

De beoordeling van anderen bekijken

Heeft u zelf een idee over wat u met uw spaargeld wilt doen maar wilt u graag advies van een expert? Ook dan kunt u bij onafhankelijkadvies.be terecht. Wilt u weten wat anderen vinden van het advies dat deze site u kan geven? Lees de ervaringen en reviews van onafhankelijkadvies.be hier.

 

 

Autoverzekeringen vergelijken

Autoverzekeringen vergelijken door middel van een simulatie

Ga je een auto kopen, dan heb je een goede autoverzekering nodig. De keuze aan verzekeringen is groot. Hoe kom je erachter welke de beste is voor jou? Alle verzekeraars hebben natuurlijk een eigen website. Op deze website kun je meestal een simulatie doen. Dat wil zeggen dat je je persoonlijke gegevens invult en jouw wensen voor waar een goede verzekering aan moet voldoen. Je krijgt dan te zien wat op basis van jouw gegevens de hoogte van je premie zal worden.

 

Doe er altijd meerdere en vergelijk 

Het is natuurlijk altijd verstandig om verschillende simulators van meerdere verzekeraars in te vullen. Door ze met elkaar te vergelijken kom je erachter wat de goedkoopste is voor jouw situatie. Zo kun je veel geld besparen. Bijkomend voordeel van het doen van een simulatie is dat je zo ook direct een goed overzicht krijgt van alle zaken die door een verzekering gedekt worden. Lees dus ook altijd goed de ‘kleine lettertjes’ door. Zo kom je achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan.

 

Wat moet je allemaal invullen 

Wanneer je een simulatie gaat invullen, zorg dan dat je in ieder geval de volgende gegevens paraat hebt: je geboortedatum, maand en jaar waarin je je rijbewijs hebt gehaald, het merk, type en bouwjaar van je auto, de datum van de inverkeerstelling van je auto, de brandstof waar je op rijdt en de catalogusprijs. Daarnaast zal men willen weten wat je huidige verzekering is, wat de bonus-malusgraad op die verzekering is en of je de afgelopen vijf jaar ongevallen hebt veroorzaakt. Meestal zal je ook om een inschatting worden gevraagd van het aantal kilometers dat je per jaar denkt te gaan rijden. Op basis van al deze gegevens krijg je dan vervolgens een vrijblijvende offerte.

Voor meer info :

De deregulering beoordeling arbeidsrelaties

Een paar maanden geleden is er de wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (DBA) in werking getreden. De deregulering beoordeling arbeidsrelaties zorgt er voor dat opdrachtgevers en opdrachtnemers de mogelijkheid hebben om samen te werken zonder dat de hier loonheffingen of premies werknemersverzekeringen ingehouden moeten worden. Het is hierbij wel mogelijk dat er raamcontracten gebruikt kunnen worden die door de Belastingdienst is goedgekeurd. Noodzaak is wel dat de opdrachtgever verantwoordelijk is voor de inhoud en naleving van alle gemaakte afspraken. De risico’s voor de opdrachtgever is dus veel groter omdat er nu zelf ingeschat moet worden of de opdrachtnemer wel of niet in zijn geheel zelfstandig is of kan zijn. Voordat deze dba wet in zijn geheel in gebruik kan worden genomen komen we alweer uit in het nieuwe jaar 2017. De verwachting is dat deze implementatiefase duurt tot 1 mei 2017. De bedrijven moeten kunnen aantonen vanaf 1 mei 2016 dat zij bezig zijn met de overgang van deze wet en dat ze al activiteiten uitvoeren die beschreven staan in de dba. Iedereen dient zich hieraan te houden dus ook de zzp’ers. Dit zijn mensen die voor zichzelf een bedrijf zijn begonnen als eenmanszaak of alleen werkzaamheden uitvoeren. Vooral in de ict branche zijn er veel zelfstandige zonder pensioen werkzaam. In dit beroep worden de mensen meestal ingehuurd door bedrijven om bepaalde opdrachten uit te voeren. Dit betekend ook dat zij zelf de online administratie zullen moeten regelen. Om dit snel en efficient te laten verlopen kan er een consultant salaris ingehuurd worden. Dit is een specialist die helemaal thuis is in de branche van de financiële verwerking. Ze kunnen advies geven over vraagstukken dat betrekking heeft op de loonadministratie. Ieder mens kan fouten maken en hoe vervelend dit ook is, gebeurt het ook in de salarisverwerking. Het kan zo zijn dat er schade is geleden door een foutieve afdracht of bij het hiaten van de loonadministratie. Hier word je dan bij geholpen om deze fout weer recht te zetten.

Voor meer info : http://www.cbbs.nl/

17-Jarige jongen haalt 2,4% intrest per dag

De 17-jarige Erlönd uit Lier haalt 2,4% intrest per dag met Bitcoin. Bitcoin is een vorm van elektronisch geld. Met maar liefst 2,4% intrest per dag is hij één van de weinigen in de Benelux.

 

“Het begon allemaal met het ontmoeten van Bitcoin via een online trading platform waar ik met een proef account wat uitprobeerde. Toen ik las wat Bitcoin was, was ik er helemaal weg van.” 

Na maanden hard (denk)werk is hij op iets gekomen dat onmogelijk leek. Hij leerde stap voor stap hoe het bitcoin netwerk in elkaar zat en werkte zijn idee uit. Op 9 Mei begon hij tests uit te voeren met verrassende resultaten. Maar liefst 2,4% intrest per dag, dat is 0,1% per uur. Op 16 Mei waren de eerste resultaten bevestigd. Hiermee haalt hij een hogere intrest dan een spaarboekje bij iedere bank.

 

Wat is Bitcoin?                   

Bitcoin is een vorm van elektronisch geld, en tevens de naam van de opensourcesoftware die is ontworpen om dit te gebruiken. Het is een van de eerste implementaties van een concept genaamd cryptocurrency oftewel cryptografisch geld, dat voor het eerst in 1998 beschreven werd door Wei Dai op de cypherpunks-mailinglist, en geïmplementeerd in 2009 door Satoshi Nakamoto.

Voor meer info :

Wanneer incassobureau inschakelen verstandig is.

Wanneer incassobureau inschakelen

Je facturen worden niet betaald. Je klanten heb je al herinnerd aan de nog openstaande facturen. Maar zelfs nu voldoen ze nog niet. De bonnen staan onacceptabel lang open. Dit moet je niet verder pikken. Je schuldenaar vertelt je dat hij ook nog voldaan moet worden door zijn opdrachtgevers. Het is niet eerlijk dat de debiteur jou niet betaalt. Hij maakt van zijn probleem nu jouw probleem. Niet altijd klopt alles aan de factuur. Alles snel verhelpen is het beste advies. Doorgaans wordt de rekening dan direct betaald. Sommige debiteuren betalen ook dan nog niet. Dan wordt het pas echt een probleem. En nu? Wanneer incassobureau inschakelen wordt er dan vaak gevraagd. Als een brief van ons ontvangen wordt. Bestaat de mogelijkheid dat de klant naar de concurrent gaat.

Over Wanneer incassobureau inschakelen gratis mogelijk is.

Als je nota vervallen is, kun je een deurwaarderskantoor inschakelen. Wanneer incassobureau inschakelen that’s the question!

Voordelen;

• klant ontvangt van ons een brief en zal dan inzien dat het 5 voor twaalf is.
• Ons kantoor werkt op basis van no cure no pay. Wordt er niets geïncasseerd dan hoef je ook niets te betalen.
De incassokosten worden op de klant verhaald.
• Indien debiteur verhuisd is dan vinden wij vaak snel een nieuw adres.
• Een afbetalingsregeling wordt alleen afgesproken als het redelijk is.
• Betaalt de klant niet? Dan is ook een gerechtelijke procedure een optie.
• Bij betaling wikkelen wij het dossier binnen een week financieel met u af.
• Daarnaast werkt Bill snel, vakkundig en is betrouwbaar.
• Bill voert het Incasso Keumerk.

Incasso opdracht indienen

U gaat een incassospecialist inschakelen. En nu? Wat moet ik dan nu doen? Met welke partij ga je dan in zee? Er zijn veel incassokantoren
op internet te vinden. Ze zijn helaas niet allemaal even betrouwbaar. Bill voert het Incasso Keurmerk en is lid van de NVI. Via onze website kun je gemakkelijk een openstaande factuur indienen. Via de website kun je alles zelf regelen. Online je eigen account aanmaken, het is zo gebeurd. Hier vul je je eigen gegevens in. Met je inloggegevens log je vervolgens in. Nu voer je de gegevens van je debiteur en de factuur in. Klik op verzenden en klaar is Kees. De incasso opdracht wordt direct doorgezet naar ons kantoor. Direct wordt het opgepakt door een medewerker van ons kantoor.

Voor meer info : http://www.billincasso.nl/nl/wanneer-een-incassobureau-inschakelen.html