Wat is wicca in Rotterdam?

Wicca in Rotterdam klinkt misschien als een apart drankje, maar dit is het zeer zeker niet. Wicca in Rotterdam is een bijzondere wijze van religie. Je kunt het ook wel zien als een manier om op nieuwe wijze in contact te komen met de natuur. De natuur heeft een ongekende kracht. Je hebt het waarschijnlijk wel eens gevoeld dat je als je een bezoek brengt aan het bos, je kalm en prettig voelt. Je merkt dat je rustig wordt en dat je verschillende zaken ineens goed van elkaar kunt scheiden. Ook heeft de natuur een prettige uitwerking op het lichaam. Bij het beleven van wicca in Rotterdam staan naast de natuur ook de seizoenswisselingen centraal. Elk seizoezen heeft een unieke betekenis en een bijzondere uitwerking op het gestel. Elk seizoen kent zijn of haar hoogtepunt. Daarnaast gaat wicca over de verschillende standen van de maan. Sommigen zijn van mening dat wicca te maken heeft met hekserij, maar dat is echt iets anders. Bij hekserij lever je een stuk meer en bij wicca in Rotterdam kan je eerder denken aan een religie. Het is een bijzondere religie. Er zijn verschillende tradities waar bijvoorbeeld een priester aan te pas komt. De priester zorgt ervoor dat je gewijd wordt aan de religie van wicca in Rotterdam. 

Wat houdt wicca in Rotterdam in?

Bij wicca in Rotterdam komt het onderwerp reïncarnatie vaak voor. Reïncarnatie houdt ook wel in dat je erin gelooft dat nadat je sterft in een volgend of nieuw leven verder leeft. Dit gaat niet alleen over mensen, maar ook over dieren en planten. De natuur is zo krachtig dat er na een bosbrand nieuwe bomen en planten groeien. Vrijwel elke gebeurtenis in de natuur heeft een bepaalde indruk of invloed op de mensheid. Zo kan winterachtig of grijzig weer invloed hebben op de stemming van mensen. Andere mensen hebben ook juist baat bij wat somberder weer. Bijna elk individu kan opnieuw in verbinding komen met de natuur. Dit is voor velen een unieke en religieuze ervraring. Misschien is het jou na het lezen van deze tekst nog niet helemaal duidelijk wat wicca precies inhoudt in Rotterdam, maar bij onze praktijk vertellen wij je graag meer over wat deze bijzondere religie nou eigenlijk is en hoe je deze het beste kunt beleven. Meer informatie over wicca in Rotterdam kun je al vinden op onze website en contact opnemen met onze praktijk mag natuurlijk ook.

Voor meer info :

Thuis blijven wonen? Ouderen hulpmiddelen maken het u een stukje makkelijker

Om langer zelfstandig thuis te kunnen wonen is het van belang dat u dagelijkse handelingen, zelfstandig kunt uitvoeren. Soms is hier wat extra hulp bij nodig. Hulp hoeft niet altijd vanuit andere mensen te komen, een zorghulp of bijvoorbeeld familie inschakelen is niet altijd nodig. Als u nog redelijk zelfstandig bent, maar toch wat moeite hebt met dagelijkse handelingen, zijn er tal van hulpmiddelen die u kunnen helpen. Van hulpmiddelen bij aankleden tot hulpmiddelen voor in de keuken. Het kan u net even dat stukje zelfstandigheid teruggeven. Ook kan het onvoorziene ongelukken voorkomen. Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen.

Hoe zorgt u dat u voldoende beweegt?

Stilzitten is natuurlijk nooit goed, voor niemand. Voor ouderen is nog meer van belang. Achteruitgang gebeurt sneller dan u misschien denkt. Probeer daarom stilzitten te voorkomen. Alleen een beetje beweging per dag is eigenlijk al niet voldoende. Het is belangrijk dat u ook intensief uw spieren traint. Dit is erg belangrijk om de spieren sterk te houden. Twee keer per week intensief uw spieren trainen, behoudt en verbetert zowel kracht als coördinatie. Dit is vooral belangrijk voor uw beenspieren. Het geeft een positief effect op uw balans bij opstaan en lopen. Ouderen denken vaak dat sporten voor hen nog weinig zin heeft. Uit onderzoek blijkt dat sporten net zo effectief is voor ouderen, als voor fitte jongeren. Zorg dus dat u in beweging blijft. Heeft u geen ervaring met sporten en zou u hier graag goede begeleiding in willen? Zoek dan een sportschool in de buurt zodat u onder deskundige begeleiding kunt gaan sporten. U hoeft niet perse de sportschool in te duiken om fit te blijven. Liever thuis sporten? Denk dan eens aan een fietstrainers of gymnastiek banden. Een stevige wandeling buiten kan natuurlijk ook geen kwaad!

Hulpmiddelen voor slechtzienden

Een verslechterde gezondheid is al erg genoeg. Helaas kan dit niet altijd opgelost worden, maar het kan wel een stukje makkelijker gemaakt worden om hiermee te leven. Ouderen zien slechtziendheid vaak als een achteruitgang waar ze niet aan toe willen geven. Toch kan het hun dagelijks leven erg beïnvloeden. Lezen of televisie kijken wordt een hele opgave. Alleen een bril is vaak niet voldoende. Gelukkig zijn er hulpmiddelen voor slechtzienden. Om beter te kunnen lezen, en uw ogen meer rust te geven is een vergrootglas met een lichtje een goede oplossing. Zo worden de kleine lettertjes weer een stukje makkelijk om te lezen. Vergrootglazen zijn er in alle soorten en maten. Je kunt er voor kiezen om een handsfree vergrootglas te gebruiken of een vergrootglas met koord. Ook een vergrootleesliniaal kan een erg fijn hulpmiddel zijn. Door de bolling is deze zowel te gebruiken als liniaal, als een vergrootglas. Deze hulpmiddelen voor slechtzienden zijn gemakkelijk mee te nemen en ontlasten uw ogen.

Hulpmiddelen voor in de keuken

Wanneer u op zoek bent naar hulpmiddelen voor in de keuken, kunt u kiezen uit tal van mogelijkheden. Merkt u dat u langzaam u langzaam steeds meer moeite krijgt met eten en drinken? Het is natuurlijk niet fijn om deze handeling uit handen te geven. Vaak hebben mensen het meest moeite met het eten op zijn plek houden. Denk dan bijvoorbeeld eens aan een antislipmat. Zo blijft uw bord makkelijker op zijn plek staan zonder verschuiving. Heeft u maar één hand beschikbaar of last van trillende handen? Een bord met opstaande rand kan dan een uitkomst bieden. Zo kunt u uw bestek tegen de rand aanduwen zodat uw eten er gemakkelijk opschuift. Als u niet meer zo vlug kunt eten als eerst, is een warmhoudbord misschien wel iets voor u. Het eten koelt vaak snel af, maar met een warmhoudbord blijft uw eten langer warm zodat u er langer van kunt genieten. Ook als u moeite heeft met drinken zijn er tal van mogelijkheden. Als u knoeien wilt voorkomen kunnen bekers met grepen of bekers met een rietje een uitkomst bieden. Met dit soort bekers hoeft u bijvoorbeeld uw hoofd niet achterover te buigen. Bovendien voorkomt het ook morsen, lekken en omstoten. U kunt uit verschillende hulpmiddelen voor in de keuken kiezen. Voor elk probleem is er wel een hulpmiddel om u te helpen.

Mobiel blijven is dus erg belangrijk. Zie daarom een hulpmiddel niet als een achteruitgang. Kies voor een hulpmiddel waar u echt baat bij heeft en u vult de gemakken ervan zelf ervaren. Of u nu kiest voor hulpmiddelen bij het aankleden, hulpmiddelen voor slechtzienden, hulpmiddelen ouderen, hulpmiddelen voor in de keuken of een ander hulpmiddel, alle soorten hulpmiddelen bieden comfort en zelfstandigheid.

Voor meer info : https://hetohc.nl/

Vraag aan uw zorgverzekeraar of behandeling door de medisch pedicure in Amsterdam vergoed wordt

Vaak wordt de behandeling bij de medisch pedicure in Amsterdam vergoed. Het is goed om dit te controleren bij uw zorgverzekeraar. Naast een speciaalschoenenwinkel beschikt voetverzorgingscentrum Cees Tak te Amsterdam ook over een eigen behandelruimte voor het uitvoeren van een medisch pedicure of een podologiebehandeling. Deze ruimte is afgescheiden van de winkel, om privacy te garanderen. In onze behandelruimte kunnen onze specialisten mensen met voetproblemen onderzoeken en behandelen. Hierbij maken zij gebruik van geavanceerd apparatuur, waarmee zij het beste resultaat bereiken. Onze apparaten voldoen vanzelfsprekend aan de medische eisen. Wanneer u een behandeling wilt laten uitvoeten, kunt u daar het best een afspraak voor maken. Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt een podologiebehandeling vergoed. U kunt dit navragen bij uw zorgverzekeraar.

Medisch pedicure en podologie Amsterdam: behandeling op maat

Ieder lichaam en iedere voet is anders en daarom vraagt ieder voetprobleem ook om een andere behandeling. Wanneer u bij voetverzorgingscentrum Cees Tak te Amsterdam langskomt met een voetprobleem, dan onderzoeken onze specialisten, experts op het gebied van medisch pedicure en podologie, wat het specifieke probleem is. Onze podologiespecialisten kijken in het bijzonder naar de stand van uw voeten en lichaam om het probleem vast te stellen. Aan de hand van de uitkomsten van het onderzoek wordt er een behandeling voorgesteld. Wij kunnen u verzekeren dat dit een behandeling op maat is, waarbij de juiste zorg en aandacht aan uw voeten besteed wordt.  

Medisch pedicure en podologie Amsterdam: collectie voor dames en heren

Zowel voor dames als voor heren heeft Cees Tak te Amsterdam een uitgebreide collectie speciaalschoenen. Cees Tak staat bekend als een voetverzorgingscentrum voor medisch pedicure en podologie, maar is ook dé speciaalschoenenspecialist in de omgeving van Amsterdam. Speciaalschoenen worden vaak gezien als schoenen die niet modieus zijn, wat jammer is. Bij Cees Tak vindt u namelijk wél schoenen die van deze tijd zijn. Zowel voor dames als voor heren hebben wij schoenen van diverse merken in onze uitgebreide collectie. Iedere klant zal een schoen vinden die goed zit én staat. Desgewenst kunnen wij de schoen aanpassen, indien u bijvoorbeeld een naad voelt.

Voor meer info : https://www.ceestak.nl/

Wat te doen tegen een Testosteron te kort

  

Wat te doen tegen een Testosteron te kort

Wanneer je last hebt van testosteron te kort dan kan dat zich uiten in vele verschillende uitingen. Testosteron is een belangrijk stofje dat namelijk voor heel veel aangename aspecten zorgt. Testosteron is tevens een natuurlijk eigen stof dat aangemaakt wordt in ons lichaam. Mannen hebben veelal veel testosteron in hun lichaam, en vrouwen maar heel weinig. Bij mannen begint de aanmaakt van testosteron in hun puberteit. Het zorgt namelijk voor de transformatie die mannen doorgaan om van jongen tot man te worden. Zo zorgt het onder andere voor de baard in de keel, gezichtshaar en voor coïtusdrift.

 

Bij vrouwen speelt testosteron een minder belangrijke rol. Vrouwen maken dat stofje namelijk vooral aan voordat ze gaan menstrueren. Het zorgt ook voor een vergrote coïtusdrift maar ook voor meer en sneller groeiend haar.

Testosteron heeft de volgende functies:

Wanneer je testosteron te kort komt dan is dat funnest voor je libido. Wat je daartegen kunt doen is heel veel. Je kunt je levensstijl gaan aanpassen en gezonder gaan eten, maar je kunt ook testosteron pillen gaan slikken. Testosteron pillen hebben de volgende goede eigenschappen:

 • Het zorgt voor een hoger libido

 • Je zin in gemeenschap wordt aanzienlijk groter

 • Doe je aan sport? testosteron zorgt ook voor meer spiergroei en spierkracht

 • Je uithoudingsvermogen zal toenemen

 • Het zorgt ervoor dat je lichaam meer eigen testosteron gaat aanmaken

Testosteron pillen kopen

Om je testosteron te kort op te krikken, kun je testosteron verhogende pillen gaan innemen. Dit zijn in de meeste gevallen natuurlijk pillen die ervoor zorgen dat je lichaam meer lichaamseigen testosteron gaat aanmaken. Testosteron wordt namelijk aangemaakt door hormonen, dergelijke pillen zullen deze hormonen stimuleren.

Ga voor meer informatie naar:

Voor meer info : http://www.testosteronbooster.nl/testosterone-booster

Op je eigen tempo rijinstructeur, examinator of chauffeur worden

Auto rij instructeur, examinator worden of chauffeur worden met een opleiding van OnlineStuderen.com kan op een flexibele manier en op je eigen tempo. Wanneer je een VMBO+ diploma hebt kom je direct in aanmerking on een instructeursopleiding bij ons te volgen. Wanneer je dit niet hebt wees is er de mogelijkheid om een test te doen om uitsluitsel te geven of je het niveau van de opleiding aan kunt.

De theorie opleiding is te volgen vanuit huis en om ervoor te zorgen dat je voldoende hulp krijgt bij de opleiding, zal er een persoonlijke mentor worden aangewezen bij wie je terecht kunt met al je vragen omtrent de opleiding. De laatste fase van de opleidingen is een praktijkmodule. Zo leer jij de ins en outs van het beroep waar je voor leert.

De opleidingsite voor de rijschool, transport en taxibranche

 • veel oefenvragen
 • memotrainer (dagelijks oefenvragen via je smartphone)
 • veel oefentoetsen
 • praktische clips
 • examentrainingen
 • alle praktijklessen
 • alle examens
 • persoonlijke begeleiding door je eigen mentor

 

Je studeert waar en wanneer je maar wilt en kiest momenten die voor jou het beste uitkomen. Hierdoor ben je toch flexibel, terwijl je toch alle begeleiding krijgt die je wilt. Dankzij jouw eigen mentor sta je er tijdens de opleiding niet alleen voor. Je kunt op elk moment vragen stellen aan je mentor en bovendien kan je profiteren van handige online hulpmiddelen!

 

Contacteer ons nu voor jouw transportopleiding!

Wil je weten wie OnlineStuderen.com is en wil je eens een keertje met ons van gedachten wisselen over jouw opleidingsmogelijkheden? Maak dan een afspraak met ons door te bellen met 030- 604 2514. Zo’n gesprek verplicht je tot niets, maar het kan je helpen bij het maken van de juiste beslissing.

Voor meer info : http://www.onlinestuderen.com

Aanschaf van supplementen

Online producten bestellen is tegenwoordig niet meer als normaal en je kan werkelijk alles bestellen op het internet. Op je eigen gemak goed kunnen bekijken naar welke voedingssupplementen er worden verkocht, wat deze precies inhouden en waarvoor toe ze dienen is een voorbeeld van de mogelijkheden. Het belangrijkste is om goede voedingssupplementen aan te schaffen die voldoen aan de wensen die je hebt van een bepaald voedingssupplement. Zoek je voor die werking of toch een andere? Een bedrijf die een online site heeft met betrekking op voedingssupplementen is Oligo Pharma. Een goede beschrijving van het product valt er rustig terug te lezen op de website en daarna is het mogelijk om de producten online te bestellen en thuis te laten bezorgen binnen korte tijd.

De website van Oligo Pharma is erg helder, duidelijk en je kan de producten thuis laten bezorgen. De beschrijving van de producten zijn erg goed, duidelijk en zorgen ervoor dat mensen goed kunnen zien waartoe het product dient en daardoor dan ook de juiste aankoop kunnen doen. Door het grote aanbod van voedingssupplementen is het meestal moeilijk om te kiezen wat je nou precies in huis moet halen en er zitten ook grote verschillen in de verschillende voedingssupplementen, want die werken allemaal weer ergens anders voor. Een goed voorbeeld van hele goed supplementen zijn natuurlijke supplementen. Natuurlijke supplementen zijn voedingssupplementen die worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten en worden op natuurlijke basis ontwikkelt door bedrijven in de voedingssupplementen branche. Het kan zorgen voor dat extra zetje, aangezien het de portie vitamines en mineralen die nodig is in het lichaam op deze manier wordt opgenomen. Een website zoals Oligo Pharma heeft  een heel erg goed en breed assortiment aan producten die voor allerlei verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Door de uitgebreide uitleg op de website en de goede, snelle levering van de producten spreek het aan en zal je niet teleurgesteld zijn met de producten die je geleverd krijgt.

Voor meer info : http://www.oligo-pharma.nl

Pigmentvlekken in het gezicht verwijderen

Wat kan ik doen aan er pigmentvlekken in mijn gezicht?

“Help ik heb pigmentvlekken in mijn gezicht” is een oproep die wij wel vaker te horen krijgen, met daarop de vraag wat je er nou eigenlijk aan kunt doen. Het zijn dan ook vaak die kleine verkleuringen in het gezicht die je zo snel mogelijk weg wilt hebben. Daar is genoeg aan te doen. Hieronder vind je een aantal tips van mensen die er ook last van hebben of hebben gehad.

Pigmentvlekken in mijn gezicht verwijderen

“Ik had na een warme zomer ineens enorm veel vlekjes in mijn gezicht. Ze waren niet enorm groot, maar wel groot genoeg om op te vallen. Ik vond dat echt heel vervelend en ik ben vrijwel meteen op zoek gegaan naar ene oplossing. Ik vond al snel het middel Sterwit en las er een stukje over. In het artikel stond dat het met natuurlijke producten is samengesteld. Ik besloot het gewoon een poging te wagen, aangezien ik mij al behoorlijk stoorde aan die pigmentvlekken in mijn gezicht. Het middel was binnen een paar dagen al bij mij in huis en ik begon twee keer per dag, zoals werd aangeraden, te smeren. Het is nu alweer even geleden, maar van de plekjes heb ik geen last meer. Gewoon een egale huid. Daarnaast wil ik nog even zeggen dat mijn huid er ook sterker door geworden is , het voelt ook zachter aan. Dat is een mooie bijwerking waar ik wel vrede mee heb!” – Petra Snoeken uit Bergen op Zoom

Ik verhelp de pigmentvlekken in mijn gezicht met komkommer

“Ik houd van natuurlijke middelen. Alles wat in mijn tuin groeit gaat over het algemeen wel in een salade of ik doe er iets anders mee, zoals zalfjes maken etc. Ik weet dat komkommer donkere kringen onder mijn ogen weg weet te halen, dus waarom zou ik het niet eens op die kleine plekjes pigment gebruiken? Ik ben het gaan doen en na een week of negen waren ze al zo goed als weg. Enige nadeel is wel dat ik het regelmatig bij moet houden. Maar ach, een kwartiertje met een komkommerplak op je gezicht zitten vind ik zo erg nog niet hoor!” Elske Buurland uit Hellevoetsluis

Voor meer info : http://www.pigmentvlekkenbleken.nl

Verminderd libido bij mannen

Verminderd libido man

Een verminderd libido kan op alle leeftijd voorkomen. Vaak is je libido het hoogst tussen de leeftijd 18 t/m 25 jaar. Daarna wordt neemt het hormoon testosteron af. Testosteron is een hormoon dat het meeste invloed uitoefent op het libido. Wanneer dit hormoon verminderd is, dan kan door vele oorzaken komen, dan betekent dit dat je libido ook lager is. Hormonen kunnen af en toenemen. Wanneer het testosterongehalte afneemt betekent dit niet dat deze nooit meer terugkomt. Er zijn vele manieren om je testosteron omhoog te krijgen. Dat kan onder andere met voeding, sport, rusten enzovoort.

 

Een verminder libido is vaak te wijten aan een op een schakeling van gebeurtenissen of levensstijl. Wanneer je een tijdje ongezond eet en weinig beweegt, kan dit al de oorzaak zijn. De oplossing is dan om weer gezond en gevarieerd te gaat eten en meer te gaan bewegen. Wanneer je veel stress ervaart en daardoor minder gezond eet en slecht slaapt. Dan is het belangrijk om toch gezond en gevarieerd te blijven eten. Neem tevens ook voldoende rust en laat ook vooral je gedachten rusten. Las een pauze in, doe iets leuks zodat je je gedachten even ergens anders hebt. Schaamlipcorrectie uitvoeren zonder operatie.

 

Wanneer je die punten aanpakt waardoor jij denkt dat e een verlaagd libido hebt. Dan zul je merken dat je libido weer terug komt. De belangrijkste tip is toch wel op het te blijven doen. Om dit mogelijk te maken en om een erectie te krijgen, zou je eventueel een erectiepil kunnen gebruiken. De zin in intimiteit komt dan vanzelf.

 

Meer weten?

Bezoek dan:

www.Libidoplaza.nl

 

Voor meer info : http://www.libidoverhogen.nl/

Gezond blijven met supplementen

Heel gezond blijven is misschien wel één van de meest lastige dingen op dit moment. Steeds meer fastfood ketens ontstaan, het missen van de tijd om een gezonde maaltijd te koken en een tekort aan vitamines is erg schadelijk voor het lichaam en zorgt ervoor dat jij jezelf niet fit voelt. Gezond worden en blijven is wel echt een trend van nu en er zijn genoeg spullen om de markt om jou hierbij te helpen. Er zijn voedingssupplementen die jou net even dat extraatje kunnen geven op het gebied van vitamines en mineralen. Er zijn verschillende leveranciers binnen deze branche. Twee bekende zijn topvitamins en topvitamins.nl.

Now Foods is één van de meest exclusieve leveranciers in de branche van voedingssupplementen en heeft een groot assortiment aan goede producten. Now Foods kijkt goed naar de wensen en behoeftes van een mens en vanuit daar begonnen met ontwikkelen van producten die aan de eisen voldoen. Orthomoleculaire voedingssupplementen worden dit genoemd. Deze leverancier biedt hele hoge kwaliteit producten aan, maar ook tegen een eerlijke, betaalbare prijs. Now Foods is de grootste leverancier van natuurlijke voedingssupplementen en is ontzettend populair in de Verenigde Staten. Dit bedrijf is in Europa ook flink groter aan het worden en krijgt steeds meer naamsbekendheid, ook in Nederland.

Healthy Origins is ook een bedrijf uit de Verenigde Staten die voedingssupplementen in het assortiment heeft. Dit is ook een leverancier met hoge kwaliteit producten en een betrouwbare herkomst van de ingrediënten is hier erg belangrijk. Dit bedrijf is net zoals Now Foods een erg groot bedrijf met een heel groot assortiment, waaronder de grootste van de Benelux en is een internationaal topmerk om aan de wensen van de klanten te voldoen.

Vitamines zijn erg belangrijk dus sla je slag en ga je lekkerder voelen door middel van voedingssupplementen!

Voor meer info : http://www.topvitamins.nl/

Libido verhogen ook voor oudere mannnen

Vandaag de dag is het al lang niet meer dat mannen boven de 50 het gewoon nooit meer zouden doen. Tenslotte worden ze grijs of kaal. Maar de tegenstelling is juist waar. het blijkt dat mannen boven de 45 jaar juist heel graag intiem willen zijn met hun vrouw. Dat dit steeds vaker niet meer gebeurd zorgt juist voor de werkelijke schade.

Je herkent het mogelijk wel. Je bent al jaren gelukkig samen, alles gaat met zijn ups en downs. In een bepaalde periode in je relatie, komt het een paar keer niet uit, daarna is je vrouw ziek, waarna als zij weer beter is, er een festival in je stad is. al snel ben je al 2 a 3 weken verder en lig je wel elke avond met elkaar in bed maar komt er werkelijk helemaal niks meer van.

In deze periode daalt het libido van jezelf en je vrouw peil snel! dit heeft als het gevolg dat je langzaam minder sociaal naar elkaar toe wordt, je voelt je mogelijk minder lekker in je fel zitten en je gaat je op je werk meer en meer opwinden!

Herken je dit verhaal! DOE ER DAN IETS AAN!.

Neem bijvoorbeeld een libido booster! neem ongeveer 2 a 3 weken elke dag een libido power, hierdoor ga jij je in no-time weer lekker in je vel zitten. Het zelfde geld natuurlijk voor je vrouw!

 Libido verhogen ook voor oudere mannnen

 

Vanmiddag zat ik op mijn vriend ze laptop, dit doe ik eigenlijk nooit want we hebben allebei onze eigen laptop. Maar mijn laptop deed erg langzaam dus vandaar. Ik keek mijn mail, toen zag ik in de geschiedenis ero getinte websites die hij bezocht heeft. Mijn eerste reactie was dat ik schrok! Kijkt hij naar dit? Achter mij rug om? Het voelde net alsof hij vreemd is gegaan. Ik ben direct van de laptop afgegaan. Toen hij thuis kwam heb ik niks gezegd. Ik hoor soms wel eens dat het je libido in je relatie kan verhogen als je samen een erofilm kijkt. Blijkbaar heeft mijn vriend hier dus behoefte aan. Ons liefdesleven is normaal , niet extreem maar het kan wel iets hoger. Zal ik als verrassing samen een keer een pikante film met hem kijken? Hoe zal ik mijn vriend hiermee confronteren? Ik wil niet dat die dingen voor me verbergt.

Voor meer info : http://erectiestoornisoplossen.nl/vloeibaar-erectie-middel/