Graffitiblog
Image default
Winkelen

Hilversum Bezoeken

Veel te doen in Hilversum

 

Hilversum, ook wel bekent als de mediastad van Nederland. De gemeente heeft een mooie ligging want ze is omgeven door diverse prachtige natuurgebieden. Bijna iedereen weet dat Hilversum de mediastad van Nederland is, maar deze gemeente heeft zoveel meer te bieden. De Oudkatholiek St.- Vituskerk bijvoorbeeld. Deze schitterende koepelkerk stamt uit 1887 en is een van de vele kerken die Hilversum rijk is.

 

De gemeente Hilversum heeft meerdere grote winkelcentrums zoals Shoppingcentre Hilvertshof of de Gooise Brink, voor een dag vol winkelplezier. Natuurlijk staat Hilversum ook bekend om haar uitgaansleven. U hebt een ruime keuze uit de verschillende theaters, gezellige kroegjes en internationale restaurants. Ook aan de nodige nachtclubs ontbreekt het niet In de gemeente.

 

Ook leuk: gezellig een beautysallon bezoeken. Indien je bijvoorbeeld last hebt van donkere oksels dan kunnen deze direct behandeld worden. 

 

Wist u dat, het Hooggelegen Gooi één van de oudste bewoonde streken van Nederland is? De vondsten uit de Hilversumse cultuur en de prehistorische grafheuvels getuigen daar nog van.

 

Hilversum is zeker een bezoek waard, want ze bied u een perfecte combinatie van winkelen, uitgaan en van de mooie natuur.

 

Voor meer info : http://huidbleken.com/skin-bleaching/