Graffitiblog
Image default
Dienstverlening

Incassobureau Breda

Incassobureau in de regio van Breda

Een openstaande factuur is vervelend. Indien uw klant niet op tijd betaald moet u actie ondernemen. Voor een incassospecialist in Breda en omstreken is Bill de juiste keuze. No Cure No Pay, dus geen risico. Wordt er niet geïncasseerd? Dan ook geen rekening. Reeds geruime tijd incasseert Bill openstaande facturen voor bedrijven en particulieren.

Werkwijze van ons incassokantoor

Debiteuren in de regio breda schrijven wij aan , net als in de rest van Nederland. Wordt er niet gereageerd dan nemen we telefonisch contact op. Ook kan er een betalingsregeling worden afgesproken. Volgt geen betaling of wordt er niet gereageerd? Dan stappen we naar de rechter. De kosten die daarmee gemoeid zijn, komen voor rekening van schuldenaar.

Incasso opdracht

Het aanleveren van een vordering gaat eenvoudig. De afrekening aanleveren is al voldoende. Aan Het aanleveren van een incasso opdracht zijn geen kosten verbonden. Zodra wij uw afrekening hebben ontvangen gaat een van onze behandelaars er mee aan de slag.
U ontvangt een bevestiging. Deze bevat de inloggegevens. Waarmee u via onze website kunt inloggen. In de online portal ziet u wat er in uw dossier gebeurt. nieuwe incasso dossiers  kunt u daar ook invoeren. Daar kunt u ook opmerkingen plaatsen. Incassobureau in de omgeving van Breda nodig? Bill incassopartij inschakelen.

Voor meer info : http://www.incassobureau.tv/incassobureau-breda.html