Graffitiblog
Image default
Zakelijke dienstverlening

Interieurfotografie

Interieurfotografie voor projecten

Toonaangevend in Nederland is de interieurfotografie door STUDIOVHF uit Zwolle. De interieur fotograaf werkt voor interieurbouwers, afbouwbedrijven, architecten en inrichters en fotografeert projecten door heel het land.

Interieurfotografie

Kritische opdrachtgever vragen STUDIOVHF hun projecten te fotograferen ookal zijn deze vaak ver verwijderd van de standplaats Zwolle. Natuurlijkl zijn er overal in Nederland fotografen te vinden die een interieur kunnen fotograferen, echter de opdrachtgevers van STUDIOVHF waarderen de verassende maar toch realistische wijze waarop de interieurs worden gefotografeerd. Wat nog wel eens vergeten wordt bij interieurfotografie is dat het platte plaatje er ook als foto interessant uit moet zien. Veel van de interieurfoto’s van STUDIOVHF zijn ook op zichzelf staand aantrekkelijk om naar te kijken en dat is belangrijk voor de doelgroep van de opdrachtgevers van de fotograaf. De foto’s zijn behalve een illustratie van het kunnen van de ontwerpers vooral een belangrijk element in de marketing communicatie doelstelling van de opdrachtgever.

Technische kwaliteit

De interieurfoto’s worden gebruikt in publicaties en presentatie mappen van de interieurbedrijven. Ook worden er grote visuals van gemaakt voor beurzen en showrooms. Deze visuals kunnen wel een grootte hebben van 2 bij 3 meter. Bij dergelijke uitingen is de technische kwaliteit van het beeld cruciaal. STUDIOVHF haalt het maximale uit de hoge resolutie opname sensoren door zo veel mogelijk bij de opnames goed te letten op de technische aspecten zodat er bij de digitale beeldbewerkings niets van het beeld verloren gaat.

Voor meer info : https://www.studiovhf.com/gallery-interieurfotografie/lerarenkamer