Graffitiblog
Image default
Woning en Tuin

Keuken- en badkamerkranen van Kludi

In de afgelopen jaren zijn de ontwikkeling bij Kludi, de specialisten uit Menden voor keuken- en badkamerkranen, in een stroomversnelling geraakt: De collectie is aangescherpt en er zijn bijzondere innovaties en nieuwe ontwerpen ontwikkeld. Deze nieuwe geest is overal in het bedrijf – en nu ook in het onlangs gerenoveerde en omgebouwde Kludi kranen forum. Het gebouw werd visueel en technisch up to date gemaakt en slaat met de showroom, vergaderzalen en ontmoetingsplatform een brug tussen de onderneming en haar partners van over de hele wereld. In deze vernieuwde showroom presenteert Kludi haar kranen niet alleen om naar te kijken en aan te raken, de in de badkamershowroom gepresenteerde douchekoppen en kranen voor badkamer en keuken kunnen ook in actie bewonderd en ervaren worden. Witte meubels, lichte hardhouten vloeren en grote ramen presenteren de showroom helder en uitnodigend, perfect voor een hapje of gesprekken in een informele setting.

Het Kludi kraan forum in Menden

Met de heropening op 4 februari 2015, werd het gerenoveerde en omgebouwde Kludi kranen Forum gepresenteerd als een echt statement van het merk met een duidelijk engagement van het bedrijf uit Menden. “We vonden dat het belangrijk was om een platform voor klanten, partners en medewerkers te creëren die de nieuwe geest van en de ontwerpen van de wastafelkranen en de keukenkraan van Kludi belichaamt”, zegt managing director Janusz Palarczyk. Bijgevolg wordt het hoogwaardige interieur gepresenteerd, vernieuwend, met toewijding en pioniersgeest. Het gebouw werd ontworpen door de beroemde Poolse architecten db2, die een evenzo functioneel als emotioneel bouwconcept implementeerden. In de toekomst zal het Forum voor zowel professionals als de eigen medewerkers worden geopend als een tentoonstelling, instructie- en bezoekerscentrum. Zelfs partnerbedrijven uit Menden moet in staat zijn om het forum te gebruiken voor evenementen zoals conferenties en culturele evenementen. De verlichte wand met gekleurde silhouetten naast de receptie, is in mineraal gegoten en bevat de succesvolle series van Kludi kraan in een frisse product presentatie.

Ontmoetingsforum met kranen

Een grafisch verlicht display toont ook de meest actuele collectie, momenteel de Kludi Amba. Het lounge meubilair in azuurblauw zet een gekleurd accent in de receptie en biedt ruimte voor de eerste gesprekken of een ontspannen wachttijd. Dan zijn er vijf zalen, uitgerust met de nieuwste multimedia-technologieën, beschikbaar voor opleidingen, vergaderingen en gesprekken met klanten. De showroom op zijn beurt onthult de brede waaier van keuken- en badkamerkranen die, tentoongesteld in zwarte boxen, perfect contrasteren met de tentoongestelde chromen kranen. Een bijzonder hoogtepunt is de douchewand met armaturen met volledige functie, die via een tablet-pc kunnen worden bediend. Ook keukenkranen worden werkend getoond, zo kan de klant een gevoel krijgen voor het product en de kwaliteit van het ontwerp. Voor een hapje in een ontspannen omgeving en voor een ontspannen uitwisseling is in een bar op de eerste verdieping beschikbaar. Ook hier ligt de focus op een uniforme designtaal in materiaal, kleur en vorm – zoals in het hele gebouw. Janusz Palarczyk: “Het Forum is bedoeld om zoveel mogelijk mensen in staat te stellen elkaar te ontmoeten en kennis te maken met het merk Kludi en de badkamerkraan, we kijken dan ook uit naar spannende ontmoetingen!”.

Voor meer info : http://www.sani-bouw.nl/