Graffitiblog
Image default
Woning en Tuin

Kindertafels

Kindertafels

Er zijn veel verschillende manieren waarop je kinderen kunt vermaken. Thuis hebben veel gezinnen een speelkamer, waar de kinderen zich de hele dag kunnen vermaken met al hun speelgoed. Het grote voordeel van een speelruimte is dat de kids er al hun speelgoed kunnen gebruiken en laten liggen, waardoor het hele huis niet vol ligt met spullen. Als er genoeg ruimte is in de speelkamer hebben de kinderen geen behoefte aan het spelen in de rest van de woning, zodat er niemand struikelt over legoblokjes en barbiepoppen. Ook hoeven de ouders als de kinderen eindelijk in bed liggen geen speelgoed meer op te ruimen. Ook in openbare ruimtes moeten de kinderen vermaakt worden. Denk hierbij aan horecagelegenheden, die vaak een speelhoek hebben voor de kleintjes zodat de ouders rustig kunnen eten. Ook in wachtkamers van ziekenhuizen en tandartsen en bijvoorbeeld in de bibliotheek vind je vaak speelgoed waarmee de kinderen zich kunnen vermaken. Overal wordt ander speelgoed gebruikt en kinderen houden van een beetje afwisseling, maar een goede basis is belangrijk. Daarom worden er vaak speciale kindertafels gebruikt, waar de kinderen aan kunnen zitten en spelen. Kindertafels zijn er in veel verschillende uitvoeringen. Zo zijn er kindertafels met kralenrekken, die vaak in openbare ruimtes worden gebruikt. Kindertafels met kralen zijn geschikt om kinderen een paar minuten bezig te houden, als de ouders even iets anders moeten doen. Bijvoorbeeld als de ouders nog een paar boeken willen uitzoeken in de bieb of als moeder nog even iets moet ophalen bij de apotheek. Kinderen zijn echter naar een paar minuten vaak uitgekeken op kindertafels met kralen. Daarom zijn er in openbare ruimtes vaak kindertafels met speelgoed waar kinderen zich wat langer mee kunnen vermaken, zoals kindertafels met Lego. Dit is meestal een tafel met een aantal krukjes of bankjes, met een gat in het midden van het tafelblad waar speelgoed in bewaard kan worden, wat in dit geval Legoblokjes zijn. Ook kan er ander speelgoed in de kindertafels geplaatst worden, zodat er voor ieder kind iets anders te doen is en er wat afwisseling wordt geboden.

Kindertafels voor in huis

Er zijn verschillende soorten kindertafels die uitermate geschikt zijn voor gebruik in huis. Zo zijn er bijvoorbeeld kindertafels die inklapbaar zijn, zodat ze aan de kant geplaatst kunnen worden als de kinderen er niet mee spelen. Ook zijn er kindertafels met speciale stoeltjes of bankjes erbij, die niet alleen gebruikt kunnen worden bij te spelen, maar ook als opslag kunnen dienen voor speelgoed. Deze kindertafels en bijbehorende stoeltjes of bankjes bevatten opklapbare bovenkanten en een holle binnenkant, waardoor er een handig opberg vak ontstaat. Het is belangrijk dat kinderen op jonge leeftijd al leren dat ze geen speelgoed door het hele huis moeten laten slingeren, omdat dit rotzooi veroorzaakt die mama en papa anders moeten opruimen. Ook is het belangrijk dat kinderen al snel leren dat het laten rondslingeren van spullen gevaarlijk kan zijn, omdat er mensen over kunnen struikelen. Als je bij kindertafels met een opklapbaar tafelblad iets uit de opslagbak wilt hebben, kun je natuurlijk niet altijd alles wat er al op de tafel ligt op de grond gooien. De tafel moet eerst opgeruimd worden als de kinderen met iets anders willen spelen. Daarom zorgen de kindertafels met opslagruimte er niet alleen voor dat er genoeg ruimte is om het speelgoed op te slaan, maar kunnen ze ook helpen om kinderen te leren hun speelgoed op te ruimen. Het is ook fijn voor de kinderen dat ze een eigen plek hebben om te spelen. Als ze aan de keukentafel zitten te tekenen is het natuurlijk niet leuk als ze er mee moeten stoppen als de tafel gedekt moet worden. Dan is het opruimen ook verplicht, wat het voor kinderen moeilijker maakt. Als kinderen wordt verteld dat ze voor ze naar bed moeten de speeltafel moeten opruimen, krijgen ze direct al wat eigen verantwoordelijkheid en doen ze het met minder tegenzin.

Koop speeltafels online op Junktrunk.nl

De gemakkelijkste manier om kindertafels aan te schaffen, is via het internet. Junktrunk is een bedrijf dat is gespecialiseerd in zulke tafels en verkoopt deze online in een webshop. Het bedrijf heeft een breed assortiment.

  • Speeltafels: er worden verschillende soorten speeltafels aangeboden: tafels met een opklapbaar tafelblad en veel opbergruimte, tafels met een vak in het midden voor bijvoorbeeld kleine speeltjes en Legosteentjes en speciale bureaus voor kinderen.
  • Bankjes: deze banken passen perfect bij de verschillende tafels die worden aangeboden en zijn ook verkrijgbaar met opklapbare zitting en extra opbergruimte.
  • Stoelen: de tafels worden perfect aangevuld door deze stoelen die ook met opklapbare zitting en opbergruimte te verkrijgen zijn.

Met deze tafels, banken en stoelen kun je de ideale speelhoek maken in je eigen huis. Maar ook in openbare ruimtes zijn deze meubels perfect: door het speciale ontwerp kunnen de banken en stoelen aan elkaar vast gemaakt worden, waardoor grotere bankjes gemaakt kunnen worden en kan worden voorkomen dat kinderen de stoelen gaan verplaatsen. De stoelen en banken zijn complementair aan de tafels, waardoor met een combinatie van deze meubels een prachtige speelhoek ontworpen kan worden. Naast dit brede assortiment aan producten biedt Junktrunk ook een uitstekende service:

  • gratis verzending
  • niet goed, geld terug
  • 14 dagen bedenktijd na aankoop
  • 14 dagen retourrecht na levering

Ben je dus op zoek naar leuke kindertafels met of zonder bijbehorende stoelen of banken? Ga dan naar Junktrunk.nl en zoek een mooie speelhoek uit.

Voor meer info : http://www.junktrunk.nl/kindertafels/