Graffitiblog
Image default
Gezondheid

Libido verhogen ook voor oudere mannnen

Vandaag de dag is het al lang niet meer dat mannen boven de 50 het gewoon nooit meer zouden doen. Tenslotte worden ze grijs of kaal. Maar de tegenstelling is juist waar. het blijkt dat mannen boven de 45 jaar juist heel graag intiem willen zijn met hun vrouw. Dat dit steeds vaker niet meer gebeurd zorgt juist voor de werkelijke schade.

Je herkent het mogelijk wel. Je bent al jaren gelukkig samen, alles gaat met zijn ups en downs. In een bepaalde periode in je relatie, komt het een paar keer niet uit, daarna is je vrouw ziek, waarna als zij weer beter is, er een festival in je stad is. al snel ben je al 2 a 3 weken verder en lig je wel elke avond met elkaar in bed maar komt er werkelijk helemaal niks meer van.

In deze periode daalt het libido van jezelf en je vrouw peil snel! dit heeft als het gevolg dat je langzaam minder sociaal naar elkaar toe wordt, je voelt je mogelijk minder lekker in je fel zitten en je gaat je op je werk meer en meer opwinden!

Herken je dit verhaal! DOE ER DAN IETS AAN!.

Neem bijvoorbeeld een libido booster! neem ongeveer 2 a 3 weken elke dag een libido power, hierdoor ga jij je in no-time weer lekker in je vel zitten. Het zelfde geld natuurlijk voor je vrouw!

 Libido verhogen ook voor oudere mannnen

 

Vanmiddag zat ik op mijn vriend ze laptop, dit doe ik eigenlijk nooit want we hebben allebei onze eigen laptop. Maar mijn laptop deed erg langzaam dus vandaar. Ik keek mijn mail, toen zag ik in de geschiedenis ero getinte websites die hij bezocht heeft. Mijn eerste reactie was dat ik schrok! Kijkt hij naar dit? Achter mij rug om? Het voelde net alsof hij vreemd is gegaan. Ik ben direct van de laptop afgegaan. Toen hij thuis kwam heb ik niks gezegd. Ik hoor soms wel eens dat het je libido in je relatie kan verhogen als je samen een erofilm kijkt. Blijkbaar heeft mijn vriend hier dus behoefte aan. Ons liefdesleven is normaal , niet extreem maar het kan wel iets hoger. Zal ik als verrassing samen een keer een pikante film met hem kijken? Hoe zal ik mijn vriend hiermee confronteren? Ik wil niet dat die dingen voor me verbergt.

Voor meer info : http://erectiestoornisoplossen.nl/vloeibaar-erectie-middel/

Gerelateerde artikelen

Gezond blijven met supplementen

Wat is wicca in Rotterdam?

Pigmentvlekken in het gezicht verwijderen