Gouden ringen door de eeuwen heen

Gebruik en dragen van gouden ringen gaat eeuwen terug. Sinds de mensheid erachter kwam hoe je metaal en mineralen moesten bewerken werden er ringen gemaakt. Later dus ook gouden ringen. Als je gouden ringen droeg in die tijden betekende het dat je rijk en machtig was.

Mannen met gouden ringen

Als een man gouden ringen droeg betekende het dat die een rijk en machtig persoon was/ Het gewone volk had niet eens genoeg om een koperen ring te dragen. Zo is het heel lang gegaan tot aan de middeleeuwen toe. Pas daarna begonnen steeds minder mannen gouden ringen te dragen. Hun symbool van macht en rijkdom begonnen ze anders uit te stralen. Nu zijn gouden ringen vooral een sieraad voor vrouwen.

Vrouwen met gouden ringen

Voor vrouwen was het net iets anders. Voor hun waren gouden ringen een symbool van rijkdom en dat ze uit een goede familie kwamen. Het was om te laten zien dat de familie goed voor haar kon zorgen. Het was ook een vorm van onderdrukking. In feite liet het zien dat ze bezit van haar familie was en later van haar man. Door de eeuwen is dit ook veranderd. Nu zijn gouden ringen gewoon sieraden en vooral vrouwen dragen het.

Voor meer info :

Oorbellen goedkoop kopen online

Draag jij vaak oorbellen? Wat is jouw favoriete plek om oorbellen te kopen? Wanneer je op zoek bent naar goedkope oorbellen kun je het beste online zoeken. Niet alleen liggen de prijzen van oorbellen online een stuk lager, de keuze is vaak groter en je kunt de oorbellen eerst thuis bekijken. Wist je dat er negen verschillende plekken zijn om gaatjes in je oor te maken voor oorbellen? Met zoveel mogelijkheden kun je het beste online shoppen naar goedkope oorbellen!

 

Oorbellen, oorstekers en oorringen

Er zijn veel namen voor oorsieraden, ze zijn er in alle soorten en maten. Voor de meeste oorbellen heb je gaatjes nodig in je oor. Hoewel de meeste mensen gaatjes in de oorlellen laten schieten zijn er meer plekken om oorbellen te dragen. Je kunt op negen verschillende delen van het oor gaatjes maken, niet elke plek is even praktisch, en sommige plaatsen zijn pijnlijker dan andere. Wie mooi wil zijn moet soms even pijn lijden. Voor verschillende plekken zijn ook andere oorbellen die mooi staan. Door online goedkope oorbellen te kopen kun je elk oor compleet volhangen. Of houd je het toch bij een enkel gaatje, dat kan natuurlijk ook.

 

Goedkope oorbellen zonder gaatjes

Je kunt online ook goedkope oorbellen kopen wanneer je geen gaatjes hebt, al is de keuze wel kleiner. Dit soort oorbellen werken met een clip die je vast kunt maken aan je oor. Hoewel het minder pijnlijk is omdat je geen gaatjes hoeft te prikken kunnen grotere oorbellen wel een beetje gaan knellen. Er zijn ook enkele “over-ear” oorbellen, die bedekken de bovenzijde van de oorschelp. Dit zijn zeer opvallende oorbellen voor een speciale gelegenheid.

 

Waar kun je goedkope oorbellen kopen?

Als je graag varieert met oorbellen kun je het beste goedkope oorbellen online kopen. Je kunt veel geld besparen met vergulde oorbellen, die zijn veel goedkoper dan oorbellen van massief goud. Er zijn ook veel andere soorten goedkope oorbellen die er toch prachtig uitzien omdat ze gemaakt worden van goedkopere materialen. Jouw bloesjes zijn toch ook niet allemaal van kant of zijde? Met goedkopere materialen kun je heel gedetailleerde oorbellen kopen tegen zeer scherpe prijzen. Online vind je de beste koopjes, kijk zelf maar!

Voor meer info :