Graffitiblog
Image default
Beauty en verzorging

Mooie ogen

Ogen spelen een grote rol in het gezicht. Ze maken een mens uniek, ze komen in verschillende kleuren voor zoals: bruin, blauw en groen. Er zit een complete wetenschap achter hoe welke kleur genetisch wordt bepaalt, maar het komt er toch op neer dat we het moeten doen met de kleur waarmee we geboren zijn, tenzij we natuurlijk kleurlenzen gaan dragen. E zijn wel genoeg andere dingen die we aan de uitstraling van onze ogen kunnen veranderen met een kleine cosmetische ingreep. In dit artikel een aantal voorbeelden hiervan.

Laat uw traangootjes behandelen. Voor een frisse gezichtsuitstraling is het belangrijk om een gezonde oogopslag te hebben. Onderoogleden kunnen gaan hangen en u daardoor een vermoeide uitstraling geven. Door de onderliggende spier te behandelen met Botox zal de uitstraling snel verbeteren. Een te diepe traangoot kan ook donkere kringen rond uw ogen veroorzaken. Het traangootje is het holle gootje tussen het onderooglid en de wang. Door toepassing van een injectable filler kan deze goot worden opgevuld en hersteld, zodat u er weer jaren jonger uitziet.

Naast behandeling met injectables is het ook mogelijk om te kiezen voor een kleine chirurgische ingreep. Deze ingreep wordt meestal uitgevoerd voor het bovenooglid. Bovenooglidcorrectie kosten zijn niet hoog, al vanaf 650 euro is het mogelijk om er weer jong en fris uit te zien. Bij een bovenooglid correctie wordt boven de ogen overtollige huid en een teveel aan vet verwijderd. De behandeling is snel en efficient, meestal staat u binnen 45 minuten weer buiten. U kunt direct weer naar huis.

Door te kiezen voor een van deze behandelingen straalt u binnen no time weer voor de spiegel. U ziet er gelijk jaren jonger uit. Om uw behandeling goed te volgen worden voor en na de behandeling foto’s gemaakt zodat u zelf het resultaat kan meten. U zult er zeker geen spijt van krijgen.

Voor meer info : http://faceland.nl/