Graffitiblog
Image default
Gezondheid

Pigmentvlekken in het gezicht verwijderen

Wat kan ik doen aan er pigmentvlekken in mijn gezicht?

“Help ik heb pigmentvlekken in mijn gezicht” is een oproep die wij wel vaker te horen krijgen, met daarop de vraag wat je er nou eigenlijk aan kunt doen. Het zijn dan ook vaak die kleine verkleuringen in het gezicht die je zo snel mogelijk weg wilt hebben. Daar is genoeg aan te doen. Hieronder vind je een aantal tips van mensen die er ook last van hebben of hebben gehad.

Pigmentvlekken in mijn gezicht verwijderen

“Ik had na een warme zomer ineens enorm veel vlekjes in mijn gezicht. Ze waren niet enorm groot, maar wel groot genoeg om op te vallen. Ik vond dat echt heel vervelend en ik ben vrijwel meteen op zoek gegaan naar ene oplossing. Ik vond al snel het middel Sterwit en las er een stukje over. In het artikel stond dat het met natuurlijke producten is samengesteld. Ik besloot het gewoon een poging te wagen, aangezien ik mij al behoorlijk stoorde aan die pigmentvlekken in mijn gezicht. Het middel was binnen een paar dagen al bij mij in huis en ik begon twee keer per dag, zoals werd aangeraden, te smeren. Het is nu alweer even geleden, maar van de plekjes heb ik geen last meer. Gewoon een egale huid. Daarnaast wil ik nog even zeggen dat mijn huid er ook sterker door geworden is , het voelt ook zachter aan. Dat is een mooie bijwerking waar ik wel vrede mee heb!” – Petra Snoeken uit Bergen op Zoom

Ik verhelp de pigmentvlekken in mijn gezicht met komkommer

“Ik houd van natuurlijke middelen. Alles wat in mijn tuin groeit gaat over het algemeen wel in een salade of ik doe er iets anders mee, zoals zalfjes maken etc. Ik weet dat komkommer donkere kringen onder mijn ogen weg weet te halen, dus waarom zou ik het niet eens op die kleine plekjes pigment gebruiken? Ik ben het gaan doen en na een week of negen waren ze al zo goed als weg. Enige nadeel is wel dat ik het regelmatig bij moet houden. Maar ach, een kwartiertje met een komkommerplak op je gezicht zitten vind ik zo erg nog niet hoor!” Elske Buurland uit Hellevoetsluis

Voor meer info : http://www.pigmentvlekkenbleken.nl