Graffitiblog
Image default
Gezondheid

Pigmentvlekken verwijderen of camoufleren?

 

Hoe kan ik hand pigmentvlekken verwijderen

 

Hand pigmentvlekken verwijderen, makkelijker gezegd dan gedaan? Eigenlijk niet, want het kan tegenwoordig heel eenvoudig.

 

Natuurlijk kun je een smeerseltje maken van citroenvlees en citroensap en dit over de pigmentvlekken smeren, een half uur laten zitten en daarna afspoelen. Maar dit is natuurlijk niet de enige manier om pigmentvlekken te verwijderen. Je zou het ook kunnen camoufleren door er bepaalde make – up producten op aan te brengen, maar dat is slechts optisch bedrog. Uiteindelijk wil je er helemaal vanaf zijn. Een bleekmiddel of –crème is hiervoor de ideale uitkomst.

 

 

Deze producten hoeven over het algemeen maar heel licht te worden aangebracht om een goed resultaat te boeken. Je smeert een crème om pigmentvlekken op de hand te verwijderen gewoon tweemaal daags uit en binnen een aantal weken ben je er al zo goed als vanaf! Probeer vandaag nog zo’n handig middel uit en zie hoe je handen weer mooi strak en egaal zijn geworden.

 

Ontstaan van pigmentstoornissen

Pigmentstoornissen kunnen het gevolg zijn van infecties, ontstekingen, aangeboren defecten, auto-immuunstoornissen, hormoonstoornissen of stofwisselingsstoornissen. Bij pigmentaandoeningen kan het gaan om aandoeningen met een tekort aan pigment; hypo- of depigmentatie zoals vitiligo. Of juist met een teveel aan pigment; hyperpigmentatie zoals een melasma en moedervlekken.

 

Voor meer info : https://www.huidbleken.net/huid-bleken-voor-en-na/