Graffitiblog
Image default
Aanbiedingen

Track and trace

Software-oplossingen op maat van uw bedrijf, dat is waar Geodynamics al jaren voor zorgt. Vooral op gebied van track and trace, rittencontrole, kilometercontrole, fleetmanagement en tijdsregistratie is Geodynamics een betrouwbare en ervaren partner die uw bedrijfsprocessen een stuk eenvoudiger kan maken. Dankzij software op het hoogste niveau, gemaakt met de meest recente technologieën en met aandacht voor een optimaal gebruiksgemak, wordt het werk voor u en uw medewerkers een stuk eenvoudiger. U gaat probleemloos na waar uw mobiele medewerkers zich bevinden, welke routes de wagens in uw vloot afleggen en wanneer uw werkmensen aankomen op de werkplek.

Vergoedingen voor woon-werk verkeer worden eenvoudig en 100% correct berekend, u wordt verwittigd wanneer uw bedrijfswagens onderhoud of nazicht nodig hebben en u kan aan uw klant perfect verantwoorden waarom u een bepaalde transport- of verplaatsingskost aanrekent. Al deze extra’s verhogen uw efficiëntie maar ook uw credibiliteit naar klanten toe, u wint dus twee keer! Ook in meer specifieke situaties kan Geodynamics u helpen. Zo hebben zij bijvoorbeeld een systeem waarmee de temperatuur in koelwagens continu geregistreerd kan worden of bieden ze een AGR-tracer voor mestvervoer.

U ziet het, de mogelijkheden zijn bijna eindeloos en ongeacht uw sector of bedrijf, kan Geodynamics ongetwijfeld de juiste oplossing voor u aanbieden. Een ruim portfolio vol duidelijke en toonaangevende referenties toont aan dat dit bedrijf weet waar het mee bezig is en dat de ervaring die ze hebben opgebouwd bijdraagt aan een nog betere dienstverlening. Alle informatie en contactgegevens vindt u terug op de website.

Voor meer info : http://www.geodynamics.be/oplossingen/track-and-trace/