Graffitiblog
Image default
Huishoudelijk

Traprenovatie

Heb je plannen om je woning eens grondig te renoveren? Komt daarbij ook een renovatie van de trap aan de beurt? Dan ben je bij Juga Projects zeker aan het juiste adres!

 

Juga Projects heeft een jarenlange ervaring in het renoveren van trappen. Samen met Juga Projects krijgt jouw trap een geheel nieuw kleedje. Zo zal je huis een nieuw en persoonlijk karakter krijgen.

 

Hiervoor heeft Juga Projects een uniek concept ontwikkeld. We bieden afwerkingen aan in verschillende soorten materialen.

 

  1. Natuursteen (marmer of graniet)

Deze unieke dunsteentechniek zorgt ervoor dat jouw trap uiterst onderhoudsvriendelijk zal zijn. Door ons aanbod van meer dan 30 soorten marmer en granietstructuren vind je zeker wat je wenst! Verschillende soorten natuursteen en afwerkingen kan je vrij kiezen.

 

  1. Laminaat (hout van hoge kwaliteit is gegarandeerd)

Dankzij een uitgebreide keuze uit 18 houtsoorten en aangepaste afwerking kunnen wij je een zeer breed spectrum aanbieden om jouw trap te bekleden volgens je voorkeur.

 

  1. Flakestrap

Onze nieuwe technologie “Flakestrap” maakt het mogelijk om te bepalen welke trapbekleding je voorkeur geniet. Door verschillende vlokken samen te voegen, bepalen wij samen met jou hoe de trap bekleed zal worden. De plaatsing is snel en er zijn geen breekwerken nodig. Het product wordt naadloos en op maat geplaatst, is zeer waterbestendig en geniet 12 jaar garantie.

 

LED-verlichting is bij elke toepassing optioneel bestelbaar.

 

De werken worden in één dag tijd uitgevoerd. Zo eenvoudig en snel kan het dus gaan! Zet dus nu de eerste stap en contacteer Juga Projects!

Voor meer info : http://www.juga-projects.be/nl/Traprenovatie