Graffitiblog
Image default
Gezondheid

Verminderd libido bij mannen

Verminderd libido man

Een verminderd libido kan op alle leeftijd voorkomen. Vaak is je libido het hoogst tussen de leeftijd 18 t/m 25 jaar. Daarna wordt neemt het hormoon testosteron af. Testosteron is een hormoon dat het meeste invloed uitoefent op het libido. Wanneer dit hormoon verminderd is, dan kan door vele oorzaken komen, dan betekent dit dat je libido ook lager is. Hormonen kunnen af en toenemen. Wanneer het testosterongehalte afneemt betekent dit niet dat deze nooit meer terugkomt. Er zijn vele manieren om je testosteron omhoog te krijgen. Dat kan onder andere met voeding, sport, rusten enzovoort.

 

Een verminder libido is vaak te wijten aan een op een schakeling van gebeurtenissen of levensstijl. Wanneer je een tijdje ongezond eet en weinig beweegt, kan dit al de oorzaak zijn. De oplossing is dan om weer gezond en gevarieerd te gaat eten en meer te gaan bewegen. Wanneer je veel stress ervaart en daardoor minder gezond eet en slecht slaapt. Dan is het belangrijk om toch gezond en gevarieerd te blijven eten. Neem tevens ook voldoende rust en laat ook vooral je gedachten rusten. Las een pauze in, doe iets leuks zodat je je gedachten even ergens anders hebt. Schaamlipcorrectie uitvoeren zonder operatie.

 

Wanneer je die punten aanpakt waardoor jij denkt dat e een verlaagd libido hebt. Dan zul je merken dat je libido weer terug komt. De belangrijkste tip is toch wel op het te blijven doen. Om dit mogelijk te maken en om een erectie te krijgen, zou je eventueel een erectiepil kunnen gebruiken. De zin in intimiteit komt dan vanzelf.

 

Meer weten?

Bezoek dan:

www.Libidoplaza.nl

 

Voor meer info : http://www.libidoverhogen.nl/

Gerelateerde artikelen

Gezond blijven met supplementen

Pigmentvlekken in het gezicht verwijderen

Pigmentvlekken verwijderen of camoufleren?