Verschillende vormen van leasing bij private lease Seat en Hyundai

Als u denkt dat private lease van een Seat of Hyundai altijd hetzelfde is; dat is niet zo. Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden. Er zijn namelijk verschillende vormen van leasing: operational leasing, financial leasing en occasion leasing. Bij operational leasing behoudt de autodealer een deel van het economische eigendom. Dit is bij financial leasing niet het geval. De autodealer is dan alleen juridisch eigenaar, maar u krijgt het volledige economische eigendom. Occasion leasing is de nieuwste vorm van leasen. Hierbij kunt u een occasion leasen in plaats van een nieuwe auto. Dit kan vaak tegen een scherpe prijs. Iedere vorm heeft zo zijn voordelen. Het is allemaal mogelijk bij Hyundai of Seat private lease.

Hyundai en Seat private lease steeds populairder

Het is belangrijk om te weten wat private lease, bijvoorbeeld van een Hyundai of Seat, precies inhoudt. In Nederland verkrijgt dat namelijk een steeds grotere populariteit. Steeds vaker kiest men ervoor een auto te leasen in plaats van de kopen. Wat houdt private lease dan precies in? U huurt hierbij een auto voor een langere periode voor privégebruik. U betaalt hiervoor een vast bedrag per maand. Dit is uw lease-abonnement. Wanneer het leasecontract afloopt, levert u de auto weer in bij de dealer waar u deze heeft gehaald. Private lease is populair omdat het goedkoper is dan het kopen van een auto wanneer u de auto maar voor een korte tijd nodig heeft of wanneer u niet vaak autorijdt. Populaire auto’s voor private lease zijn Hyundai en Seat.

Verschillen tussen zakelijk en private lease van Seat en Hyundai

Het is naast private lease van een Seat of Hyundai ook mogelijk een auto zakelijk te leasen. Zakelijk leasen is al jaren heel populair. Het betekent dat u in plaats van dat u een auto voor het werk koopt, u deze auto huurt. Dit wordt leasen genoemd. U kunt bijvoorbeeld een Hyundai of Seat leasen. Een nieuw begrip is echter private lease. Private lease houdt in dat u diezelfde Hyundai of Seat ook voor privégebruik kunt huren. Het verschil is met name fiscaaltechnisch. Bij zakelijke lease krijgt u de auto van de zaak en wordt de auto door de Belastingdienst soms als inkomen gezien. Bij private lease van een Seat of Hyundai betaalt u een vast bedrag per maand voor de auto en verder niets.

Voor meer info : http://vanderlindengroepleasing.nl/