Graffitiblog
Image default
Financieel

Wanneer incassobureau inschakelen verstandig is.

Wanneer incassobureau inschakelen

Je facturen worden niet betaald. Je klanten heb je al herinnerd aan de nog openstaande facturen. Maar zelfs nu voldoen ze nog niet. De bonnen staan onacceptabel lang open. Dit moet je niet verder pikken. Je schuldenaar vertelt je dat hij ook nog voldaan moet worden door zijn opdrachtgevers. Het is niet eerlijk dat de debiteur jou niet betaalt. Hij maakt van zijn probleem nu jouw probleem. Niet altijd klopt alles aan de factuur. Alles snel verhelpen is het beste advies. Doorgaans wordt de rekening dan direct betaald. Sommige debiteuren betalen ook dan nog niet. Dan wordt het pas echt een probleem. En nu? Wanneer incassobureau inschakelen wordt er dan vaak gevraagd. Als een brief van ons ontvangen wordt. Bestaat de mogelijkheid dat de klant naar de concurrent gaat.

Over Wanneer incassobureau inschakelen gratis mogelijk is.

Als je nota vervallen is, kun je een deurwaarderskantoor inschakelen. Wanneer incassobureau inschakelen that’s the question!

Voordelen;

• klant ontvangt van ons een brief en zal dan inzien dat het 5 voor twaalf is.
• Ons kantoor werkt op basis van no cure no pay. Wordt er niets geïncasseerd dan hoef je ook niets te betalen.
De incassokosten worden op de klant verhaald.
• Indien debiteur verhuisd is dan vinden wij vaak snel een nieuw adres.
• Een afbetalingsregeling wordt alleen afgesproken als het redelijk is.
• Betaalt de klant niet? Dan is ook een gerechtelijke procedure een optie.
• Bij betaling wikkelen wij het dossier binnen een week financieel met u af.
• Daarnaast werkt Bill snel, vakkundig en is betrouwbaar.
• Bill voert het Incasso Keumerk.

Incasso opdracht indienen

U gaat een incassospecialist inschakelen. En nu? Wat moet ik dan nu doen? Met welke partij ga je dan in zee? Er zijn veel incassokantoren
op internet te vinden. Ze zijn helaas niet allemaal even betrouwbaar. Bill voert het Incasso Keurmerk en is lid van de NVI. Via onze website kun je gemakkelijk een openstaande factuur indienen. Via de website kun je alles zelf regelen. Online je eigen account aanmaken, het is zo gebeurd. Hier vul je je eigen gegevens in. Met je inloggegevens log je vervolgens in. Nu voer je de gegevens van je debiteur en de factuur in. Klik op verzenden en klaar is Kees. De incasso opdracht wordt direct doorgezet naar ons kantoor. Direct wordt het opgepakt door een medewerker van ons kantoor.

Voor meer info : http://www.billincasso.nl/nl/wanneer-een-incassobureau-inschakelen.html