Graffitiblog
Image default
Gezondheid

Wat te doen tegen een Testosteron te kort

  

Wat te doen tegen een Testosteron te kort

Wanneer je last hebt van testosteron te kort dan kan dat zich uiten in vele verschillende uitingen. Testosteron is een belangrijk stofje dat namelijk voor heel veel aangename aspecten zorgt. Testosteron is tevens een natuurlijk eigen stof dat aangemaakt wordt in ons lichaam. Mannen hebben veelal veel testosteron in hun lichaam, en vrouwen maar heel weinig. Bij mannen begint de aanmaakt van testosteron in hun puberteit. Het zorgt namelijk voor de transformatie die mannen doorgaan om van jongen tot man te worden. Zo zorgt het onder andere voor de baard in de keel, gezichtshaar en voor coïtusdrift.

 

Bij vrouwen speelt testosteron een minder belangrijke rol. Vrouwen maken dat stofje namelijk vooral aan voordat ze gaan menstrueren. Het zorgt ook voor een vergrote coïtusdrift maar ook voor meer en sneller groeiend haar.

Testosteron heeft de volgende functies:

Wanneer je testosteron te kort komt dan is dat funnest voor je libido. Wat je daartegen kunt doen is heel veel. Je kunt je levensstijl gaan aanpassen en gezonder gaan eten, maar je kunt ook testosteron pillen gaan slikken. Testosteron pillen hebben de volgende goede eigenschappen:

  • Het zorgt voor een hoger libido

  • Je zin in gemeenschap wordt aanzienlijk groter

  • Doe je aan sport? testosteron zorgt ook voor meer spiergroei en spierkracht

  • Je uithoudingsvermogen zal toenemen

  • Het zorgt ervoor dat je lichaam meer eigen testosteron gaat aanmaken

Testosteron pillen kopen

Om je testosteron te kort op te krikken, kun je testosteron verhogende pillen gaan innemen. Dit zijn in de meeste gevallen natuurlijk pillen die ervoor zorgen dat je lichaam meer lichaamseigen testosteron gaat aanmaken. Testosteron wordt namelijk aangemaakt door hormonen, dergelijke pillen zullen deze hormonen stimuleren.

Ga voor meer informatie naar:

Voor meer info : http://www.testosteronbooster.nl/testosterone-booster

Gerelateerde artikelen

Libido verhogen ook voor oudere mannnen

Aanschaf van supplementen

Gezond blijven met supplementen