Graffitiblog
Image default
Winkelen

Reproducties van werken van Nederlandse schilders

Nederlandse schilders zijn over de hele wereld beroemd. Niet alleen de oude Hollandse meesters, zoals Van Gogh en Rembrandt, maar ook hedendaagse Nederlandse kunstenaars als Aad Hofman, Bas Sebus, Dorus Brekelmans en vele meer.

Dat de kunst van Nederlandse schilders een mooie wandversiering maakt moge duidelijk zijn. De prijs is van deze kunstwerken is echter niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig is daar een oplossing voor!

Het is namelijk mogelijk om bekende kunstwerken met toestemming van de artiest met hoogwaardige printtechnieken te vervaardigen. Deze reproducties, ook wel Giclees of Art prints genoemd, zijn te verkrijgen bij specialist Dutch Art Store.

Kunst van Nederlandse schilders bij Dutch Art Store

Bij Dutch Art Store kunt een schilderij kopen van de beste schilders van Nederlandse bodem. Zowel in de categorie oude Hollandse meesters als moderne hedendaagse schilders. Hun kunstwerken zijn bedrukt op canvas, art cards, kalenders, boeken en giclees te koop.  Een giclee is een techniek die is ontwikkeld in de Verenigde Staten. Bij deze  techniek word een hoogwaardige digitale foto gemaakt van een schilderij. Hierna wordt door middel van hoogwaardige inkten in verschillende lagen de reproductie op speciaal kunstdruk canvas of papier gedrukt. Door deze techniek heeft een giclee een gemiddelde levensverwachting tussen75 en 80  jaar. Elke giclee is voorzien van een certificaat van echtheid. De kunstenaars waarvan de schilderijen bij  Dutch Art Store worden verkocht geven aan dat door de giclee techniek, het oorspronkelijke gevoel dat ze er in hebben gelegd, behouden blijft.

Het is uiteraard mogelijk om uw aangekochte canvas schilderij bij Dutch Art Store te omlijsten. Ze bieden een ruime keuze aan soorten omlijstingen. Zo hebben ze voor elke smaak  wat wils.

Wilt u een schilderij kopen maar het ook in levende lijve bekijken, dan bent u uiteraard van harte welkom in de showroom in Amersfoort. Bel even vooraf om te informeren naar het schilderij wat u op het oog heeft.

 Bekijk hier Nederlandse schilders en hun werken

Voor meer info : http://dutchartstore.nl/