Een controle binnen het bedrijf

Soms is het voor een bedrijf handig als er onderzoek wordt gedaan naar de huidige manier van werken en de tevredenheid onder de werknemers. Als je merkt dat de werknemers hun persoonlijke voordelen veel belangrijker vinden dan de bedrijfsdoelen kan het aan te raden zijn om een dergelijk onderzoek uit te laten voeren. Net nastreven van de individuele belangen is een kenmerk van een corrosieve energie. Dit kan op treden als de werknemer merkt dat er binnen het management moeite is om bepaalde knopen door te hakken en de werksfeer niet verloopt zoals het zou moeten. Dit zie je vaak terug binnen familiebedrijven, waar dag in dag uit alleen maar onderling bezig gehouden kan worden met de werkzaamheden. Er is dan geen tijd voor ontspanning wat ertoe kan leiden dat er frustraties optreden en onduidelijkheden in de communicatie naar de werknemers toe. Er is een organisatie die de hogere bedrijfstak hierbij kan helpen. Deze organisatie wordt de MTO genoemd. Er wordt gekeken hoe de positiviteit weer terug kan keren binnen een bedrijf en de werksfeer weer verbeterd kan worden. Dit is niet de taak van de loopbaancoach, omdat deze zich echt alleen maar bezig houd met de huidige loopbaan van de werknemers. De loopbaancoach gaat kijken waar nog eventuele punten van verbetering ligt en wat er vanuit het bedrijf gedaan kan worden om het maximale uit de werkzaamheden te halen. Er worden verdiepende gesprekken gevoerd met de werknemer om achter eventuele knelpunten te komen. Zodra deze in kaart zijn gebracht kan er een plan gemaakt worden hoe deze knelpunten verholpen kunnen worden. Het is de bedoeling dat het kwaliteit van werk uitmuntend blijft en door lichte aanpassingen in de werkdruk of tevredenheid dit nog meer nagestreefd kan worden. Het is aan de werknemer zelf om te bepalen in hoeverre hij of zij dit traject wilt gaan.

Voor meer info : https://carrierepoort.nl/werkgever/

KLM moet bezuinigen

De bekendste Nederlandse luchtvaartmaatschappij KLM heeft te maken met dalende inkomstenstromen en moet dus zorgen dat het gaat snijden in de uitgaven anders komt de continuïteit van het bedrijf in gevaar.

 Nu hoeven de werknemers van KLM nog niet te vrezen want het bedrijf gaat voorlopig nog niet snijden in banen en ook de salarisberekening, dan wel loonberekening, komt niet in gevaar. Nee de KLM  gaat het anders aanpakken want het bedrijf gaat de winterdienstregeling aanpassen.  In totaal zal het bedrijf minder Europese bestemmingen aan doen wat er toe moet leiden dat er dus weer meer geld in kas komt.

In eerste instantie wilde de KLM dit eigenlijk niet doen maar het uitblijven van een nieuwe cao heeft ervoor gezorgd dat het bedrijf eigenlijk niet anders kon. KLM bereikte namelijk wel een akkoord met de cabine- en grondbonden over een nieuwe cao. Echter is er voor de invoering van de nieuwe cao ook een instemming nodig van de piloten. De piloten hebben echter nog geen akkoord kunnen sluiten met de KLM daarom moest het bedrijf wel in het vluchtaanbod te schrappen.

Volgens Franse kranten kan het echter niet uitblijven of de banen van de medewerkers van het gefuseerde Air France-KLM komen ook in het gevaar. Volgens het dagblad Le Monde zijn er plannen om van meer dan 3000 medewerkers afscheid te nemen. Het is natuurlijk te hopen dat het zover niet komt en dat deze mensen gewoon hun baan kunnen houden. Hopelijk gaat het snel beter met de luchtvaartbrance!

Natuurlijk is de luchtvaartindustrie niet de enige branche die te maken heeft met dalende inkomsten. In heel veel andere branches heeft men het ook erg zwaar maar toch lijkt er licht aan het einde van de tunnel te branden. De economie trekt weer aan waardoor consumenten weer meer uitgeven en het beter gaat met bedrijven.

Voor meer info : http://www.cbbs.nl/

schilderij ophangsysteem montage

Haal het maximale uit uit wandversiering

Als u uw kantoor, bedrijfshal, galerie of iedere andere ruimte een professionele uitstraling wilt geven, zonder dat het u veel moeite kost, dan hebben wij de oplossing voor u!

Een mooi schilderij of kunstwerk aan de muur kan een ruimte al gauw een warmere uitstraling geven. Dat straalt ook af op het imago van uw bedrijf of instelling. Bovendien is het in zo’n omgeving  natuurlijk ook een stuk prettiger werken.

Helaas!

Het ophangen van mooie schilderijen of andere wandversieringen kan best een klus zijn.  U moet bijvoorbeeld spijkers in de muur slaan of gaten boren. En die moeten ook weer hersteld worden als het werk wordt weggehaald. Een niet-flexibele en vooral tijdrovende aangelegenheid!

Gelukkig is hier op een slimme manier wat aan te doen!

Even voorstellen

Hallo, wij zijn Alle Ophangsystemen. De naam verraadt het natuurlijk al. Wij zijn jaren lang specialist in ophangsystemen om o.a. schilderijen, fotolijsten, canvas doeken, dibon, posters en andere wandversieringen professioneel op te hangen.

Door ons grote assortiment (grootste van de Benelux) van de beste ophangsysteemmerken (Artiteq, STAS en Newly) hebben wij voor iedere uitdaging wat betreft wandversieringen ophangen het juiste antwoord.

Wat is een ophangsysteem precies?

Een ophangsysteem bestaat uit een ophangrail aan het plafond of bovenaan de wand, waarmee met koorden en haken heel eenvoudig een wandversiering (bijvoorbeeld een schilderij) op te hangen is.

Een ophangsysteem geeft u de volgende voordelen:

 • Geen spijkers in de muur, dus geen lelijke schade aan de muur
 • Hoog draagvermogen, dus ook voor zwaardere werken
 • Eenvoudig een wandversiering ophangen
 • Eenvoudig een wandversiering verplaatsen
 • Eenvoudig een wandversiering verwijderen
 • Optioneel met verlichtingvoor extra sfeer

Het ophangsysteem wordt dus slechts éénmalig bevestigd en u kunt daardoor onbeperkt uw muren netjes aankleden en dat met een zeer professionele uitstraling.

Innovatie

Alle Ophangsystemen is officieel dealer van het vernieuwende Newly ophangsysteem. Dit merk heeft ophangsystemen met een aantal innovaties, waardoor er nog meer voordelen zijn, zoals :

 • De rail kan plafondaansluitend gemonteerd worden. Hierdoor ontstaat er een mooi geheel van muur met plafond.
 • Géén zichtbare uitstekende uiteinden van de ophangkoorden
 • Het systeem kan eenvoudig overschilderd worden zonder voorbehandeling, dankzij de speciale poedercoating
 • J-rails (voor stangen) in combinatie met draden. Ideaal voor een kunsthal, galerie of museum.
 • Altijd een passende oplossing, zelfs voor schuine wanden.

Wij geven graag advies per telefoon of in onze showroom in Amersfoort om u te helpen aan het ophangsysteem wat precies bij uw wensen past.

Professioneel voor u gemonteerd

Zelfs het monteren hoeft u niet zelf te doen! Met onze handige en vakkundige montage service is het binnen mum van tijd geïnstalleerd. Zonder overlast.

Garantie en levensduur

Alleen bij ons krijgt u 5 jaar garantie indien er fabricagefouten aanwezig zijn in uw ophangsysteem. Lang genoeg dus om zeker te zijn dat het systeem goed werkt.

Een ophangsysteem gaat vele jaren mee en is dus een eenmalige investering, die u veel tijd bespaart. Mocht u het ophangsysteem weer willen verwijderen, dan is dit eenvoudig te doen. U kunt ons , indien nodig, daar ook altijd voor bellen.

Wilt u niet meer:

 • Lelijke gaten in de muur na het weghalen van een schilderij
 • Veel tijd kwijt zijn aan de wandversiering
 • Een onprofessionele indruk maken op uw bezoekers

Laat dan een ophangsysteem installeren! Kijk hier voor de ophangsysteem montage service van Alle Ophangsystemen

Voor meer info : http://www.alle-ophangsystemen.nl/