Graffitiblog
Image default
Gezondheid

Ambulante verslavingszorg in Antwerpen tijdens de avond

Wil jij aan jezelf werken en initiatief nemen om te herstellen van je verslaving? Dan ben je bij de gespecialiseerde ambulante verslavingszorg in Antwerpen op de juiste plaats. Daar staat een volledig team aan opgeleide psychologen, therapeuten en counselors voor je klaar met de beste hulp. Om ervoor te zorgen dat je de behandeling krijgt op een tempo dat voor jou past, ontwikkelden ze drie verschillende programma’s. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een dagopname.

Het Reflect avondprogramma

Als je liever je werk niet wilt stopzetten om elke dag naar de praktijk te gaan, kan je ook kiezen voor een avondprogramma. Daar spreek je met de verschillende specialisten om er zo achter te komen waar je problemen en valkuilen liggen. Je kan ook zelf aangeven hoe je de verslaving ervaart en wat je dwarszit. Op die manier kunnen ze je de juiste hulp bieden. Tijdens deze ambulante verslavingszorg is het de bedoeling dat je twee avonden per week langsgaat in Antwerpen gedurende acht weken. Je moet dus zeker zijn dat je bereid bent om hier tijd voor te maken. Als je er zelf echt voor gaat, bereik je de beste resultaten. Na die behandeling van acht weken volgt er nog een nazorg van twaalf weken. Dit vindt telkens op een maandagavond plaats. Het is ook belangrijk om te weten dat dit avondprogramma in groep gebeurt. Samen met een kleine groep van lotgenoten ga je aan de slag. Het is nu eenmaal bewezen dat de groepsdynamiek je herstel kan bevorderen. Je voelt erkenning door de anderen, maar herkent jezelf wellicht ook in de verhalen die zij zelf vertellen. Zo kan je er ook eens op een andere manier naar kijken. Bij Reset in Antwerpen garanderen ze bovendien een ambulante verslavingszorg die focust op veiligheid en discretie.

Schrijf je in voor dit programma

Lijkt dit programma perfect voor jou en wil je graag starten bij Reset? Dan kan je hen vandaag nog bellen om een eerste afspraak te maken. Zo krijg je snel de hulp en begeleiding die je nodig hebt. Voor je het weet voel je je terug beter in je vel en ga je gelukkiger door het leven. Schrijf je snel in voor hun avondprogramma!

https://www.reset.be/ambulante-verslavingszorg-wat-is-het-en-wat-zijn-de-voordelen/