Graffitiblog
Image default
Afvalverwerking

Waarom kiezen voor de vuilnisophaaldienst van Renewi?

Voor bedrijven is het erg belangrijk om het geproduceerde bedrijfsafval op de juiste manier te verzamelen. Bedrijfsafval mag nooit blijven liggen, want dat kan ervoor zorgen dat het een puinhoop wordt op de werkvloer. Daarnaast is het ook mogelijk dat je last krijgt van ongedierte als het afval niet op de juiste manier wordt verzameld. Veel bedrijven kiezen ervoor om een vuilnisophaaldienst te gebruiken en dat gaat in de meeste gevallen om de ophaaldienst van Renewi. Ook kun je gemakkelijk een horeca container huren bij Renewi!

Renewi is de grootste afvalverwerker voor bedrijven

Een van de redenen waarom veel bedrijven kiezen voor de vuilnisophaaldienst Renewi, is dat Renewi de grootste afvalverwerker is voor bedrijven in Nederland. Het is dan ook zeker niet gek dat Renewi dagelijks nieuwe klanten krijgt en zo blijft doorgroeien. Renewi is zo groot, dat het enkele duizenden werknemers in dienst heeft, verschillende biomassacentrales in Nederland heeft staan, maar ook dat je overal in Nederland de containers van Renewi bij bedrijven ziet staan.

Recyclen is prioriteit

Als je het ook erg belangrijk vindt dat het meeste afval gerecycled wordt, dan is Renewi zeker de partij waar je ook voor moet kiezen. Renewi is opgericht om zoveel mogelijk afval te recyclen. Zij zijn dan ook een van de weinige partijen van Nederland die met trots mogen zeggen dat ze daadwerkelijk bijdragen aan een schonere wereld. Het klopt natuurlijk ook dat niet al het afval gerecycled kan worden, maar dit afval wordt verbrand en omgezet in energie. Dit kan warmte, stoom of elektriciteit zijn. 

Renewi is goedkoop

Een van de andere redenen dat Renewi de grootste, maar ook de beste afvalverwerker is, is dat Renewi een van de goedkoopste afvalverwerkers van Nederland is. Dat heeft er dan ook weer mee te maken dat Renewi grotendeels van het afval gerecycled en de rest omzet naar energie. Hier verdienen zij zeer veel geld mee en daarom is het ook mogelijk om goedkoper te zijn op het gebied van afvalverwerking en de verhuur van containers. Ben je benieuwd naar de prijzen van Renewi? Dan is het zeker aan te raden om eens de website van Renewi te bezoeken. Ook is het natuurlijk een optie om telefonisch contact op te nemen met een medewerker van Renewi om de mogelijkheden te bespreken.

https://www.renewi.com/nl-be/zakelijk/branches/horeca-en-recreatie