Graffitiblog
Image default
Aanbiedingen

Zijn jouw koelkast onderdelen al aan vervanging toe?

Het is een van de meest geliefde apparaten in de keuken: de koelkast. Dat het een ontzettend handig apparaat is hoeven we jouw niet meer te vertellen. Wél kunnen wij je vertellen dat er misschien onderdelen zijn die toe zijn aan vervanging! Door dit goed bij te houden kun je voorkomen dat jij te snel een nieuwe koelkast moet aanschaffen. Ben jij al benieuwd welke onderdelen misschien toe zijn aan vervanging? Lees dan snel verder!

Het vriesvak

Veel koelkasten hebben tegenwoordig een (klein) vriesvakje in de koelkast zelf zitten. Er is helaas een vrij grote kans dat het deurtje van jouw geliefde vriesvak een dicht vriest. Dit gebeurt namelijk vrij snel. Redenen dat dit kan voorkomen is dat de koelkast een vochtige plek is. Het vocht in de koelkast kan gemakkelijk bevriezen bij het vriesvak, wat erin resulteert dat het deurtje van jouw vriesvak vast vriest en uiteindelijk kapot kan gaan.

Heb jij jouw koelkast met vriesvak nog niet zo lang, en wil jij voorkomen dat het vriesvakdeurtje stuk gaat? Door af en toe de koelkast leeg te pakken en goed te laten ontdooien kun je voorkomen dat jij het deurtje snel kapot trekt. Mocht het toch gebeuren dat jouw deurtje kapot gaat, kun je gelukkig snel en gemakkelijk een nieuwe deur bestellen.

Flessenrek

Veel koelkasten hebben een flessenrek in de deur staan. Vaak zijn de flessenrekjes van plastic, en verliezen ze naar verloop van tijd wat van hun sterkte. Niet zo heel gek als je erover nadenkt, zo’n flessenrek heeft namelijk veel te verduren met de zware flessen die in het flessenrek worden geplaatst. Merk jij dat jouw flessenrek naar verloop van tijd wat minder is? Bestel dan een nieuwe, zo voorkom jij dat jouw flessen uit een kapot flessenrek vallen.

Nieuwe onderdelen nodig?

Veel onderdelen van een koelkast zijn gemakkelijk zelf te vervangen. Door tijdig de kleine dingetjes te vervangen kun jij voorkomen dat je te snel een nieuwe koelkast moet aanschaffen. Bij Fixpart.be kun jij gemakkelijk nieuwe onderdelen bestellen. Bestel jij vandaag nog jouw onderdelen, dan kun jij morgen al jouw koelkast weer tip top in orde maken.

https://fixpart.be/nl