Graffitiblog
Image default
Management

lse mba

Hoe kunt u een aanvraag indienen?

Begeleiding bij de procedure

We begrijpen dat het aanvragen van een postdoctorale studie een angstige tijd kan zijn, maar we hebben wat nuttige informatie samengesteld om je door het proces te loodsen.

 

 

Lees de informatie in dit gedeelte zorgvuldig door en volg de gegeven instructies op verstandige wijze; dit zal helpen om alles snel en soepel te laten verlopen. 

 

U zult de voortgang van uw aanvraag online kunnen volgen. De meeste vertragingen en verwarring worden veroorzaakt doordat kandidaten onze instructies niet opvolgen.

 

U moet vroeg solliciteren, aangezien de concurrentie voor programma’s aan de LSE groot is. Uw aanvraag wordt pas in behandeling genomen als wij al uw bewijsstukken hebben ontvangen. Indien mogelijk moet u al uw documenten samen met uw onlinesollicitatie indienen. Als u een aanvraag indient voor een onderwijsprogramma, moet u rekenen op een gemiddelde wachttijd van 8 weken; beslissingen over een onderzoeksprogramma kunnen langer duren.

 

Belangrijk:  LSE verwacht van alle aanvragers dat zij hun aanvraagmateriaal invullen zonder gebruik te maken van betaalde agenten of andere betaalde professionele hulp. Het gebruik van dergelijke diensten kan leiden tot afwijzing van het inschrijvingsmateriaal, intrekking van een toelatingsaanbod, annulering van de toelating of onvrijwillige terugtrekking uit de universiteit.

 

Het is bekend dat gewetenloze bemiddelaars grote bedragen in rekening brengen en vervolgens frauduleuze transcripties en referenties indienen. Zij hebben geweigerd kandidaten toegang te geven tot hun eigen gegevens in ons online volgsysteem. Aanvragers konden de LSE niet bezoeken en moesten de tussenpersoon aanklagen voor financiële schadeloosstelling. Agenten die beweren toegang tot de LSE te “garanderen” liegen. Alle aanvragen worden op hun eigen merites beoordeeld en alle aanvragers kunnen en moeten hun eigen informatie indienen.

 

OPGELET: Wij vestigen uw aandacht op een kwestie die ons ter ore is gekomen in verband met e-mail junk/spamfilters. Sommige e-mailsoftware filtert e-mails van de LSE naar de map voor spam/junk of ‘Verwijderde items/prullenbak’, dus controleer deze map voor belangrijke informatie over uw sollicitatie. Als je een van onze e-mails in een van deze mappen aantreft, zorg er dan voor dat je het domein @lse.ac.uk toevoegt aan je lijst met ‘Veilige afzenders’ of ‘Nooit blokkeren’. U ontvangt automatisch e-mails van ons databasesysteem zodra u met uw online sollicitatie bent begonnen en naarmate uw sollicitatie vordert in elke stap van het proces (sollicitatie aangemaakt; sollicitatie ingediend; sollicitatie gedownload voor verwerking). Vervolgens ontvangt u een e-mail telkens wanneer de status van uw sollicitatie is gewijzigd, met inbegrip van eventuele verzoeken om aanvullende informatie en de beslissing van de programmakeuzecommissie over uw sollicitatie. Het is van essentieel belang dat u ervoor zorgt dat u onze e-mails met succes kunt ontvangen zodra u met uw sollicitatie begint.

 

U moet een account aanmaken in het online-sollicitatiesysteem met uw e-mailadres. U dient hetzelfde e-mailadres te gebruiken voor uw sollicitatie en voor eventuele vragen aan ons. U hoeft het online-sollicitatieformulier niet in één keer in te vullen; u kunt terugkeren naar uw gedeeltelijk ingevulde sollicitatie door opnieuw in te loggen op het systeem met het e-mailadres en wachtwoord die u aan het begin van de procedure hebt aangemaakt.

 

U kunt binnen de sollicitatiecyclus (oktober 2021 tot september 2022) slechts EEN KEER een sollicitatie indienen via het onlinesollicitatieformulier, dus voordat u uw sollicitatie indient, moet u ervoor zorgen dat u alle informatie hebt opgenomen die u door de selecteurs wilt laten beoordelen. Verdere wijzigingen nadat uw aanvraag is ingediend, moeten worden aangevraagd via onze pagina’s Hoe kan ik…? en zijn onderhevig aan onze huidige verwerkingstijden.

 

U moet al uw bewijsstukken uploaden en twee referenten aanwijzen via het onlinesollicitatiesysteem. Met de onlinesollicitatie kunt u veilig en snel uw volledige sollicitatie indienen. Uw sollicitatie wordt pas in behandeling genomen als wij alle vereiste bewijsstukken hebben ontvangen, waaronder een referentie van elk van de referenten in uw onlinesollicitatie.

 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

 

https://www.newbusinessmanagement.com/