Graffitiblog
Image default
Aanbiedingen

Wat kun je maken met de pizzaoven?

Een pizzaoven is een erg populair product in de zomer. Het is een oven die op hout wordt gestookt en waar je de lekkerste pizza’s in kunt bakken. Door het vuur in de oven wordt de laag erboven warm. Op de laag boven het vuur kun je dan de pizza’s bakken. Doordat er nog een laag boven zit, blijft de warmte hangen en werkt het als een oven. Naast pizza’s kun je er nog allerlei andere lekkere dingen in bakken. Ben je benieuwd? Lees dan verder en kom erachter!

Pizza’s 

Een pizza oven is natuurlijk een oven die speciaal ontworpen is om pizza’s in te maken. In de oven dit een speciale steen waarop je de lekkerste pizza’s kunt maken. Je kunt zelf het pizzadeeg en de saus maken en het vervolgens beleggen. Kost dat te veel tijd of vind je dat lastig? Dan kun je ook kiezen voor een kant en klaar pizzadeeg uit de supermarkt, deze zelf beleggen en vervolgens in de oven afbakken. 

Brood en soep

Naast pizza’s, kun je in deze oven ook allerlei andere dingen bakken. Je kunt zelf een Italiaans brood maken en deze vervolgens in de oven afbakken. Doordat de oven op hout gestookt is, komt er een heerlijke smaak aan het brood. Naast Italiaans brood kun je ook een pan met soep warm maken door deze boven op de oven te plaatsten. Doordat de oven op hout gestookt wordt, wordt deze erg warm. Hierdoor is het mogelijk om boven op de oven andere gerechten te bereiden.

Ga aan de slag!

Heb je na het lezen over deze lekkere gerechten zin gekregen om zelf aan de slag te gaan met de oven? Neem dan een kijkje op de website van Welvaere om jouw pizzaoven bouwpakket uit te kiezen. 

 

https://welvaere.be/