Graffitiblog
Image default
Aanbiedingen

Op zoek naar een schaakspel?

Als u op zoek bent naar een schaakspel dan is Schaakkoning de koning in het aanbod van de populairste schaakspellen. In de webshop van Schaakkoning vindt u allerlei nieuwe producten als het gaat om schaakspellen. Met verschillende nieuwe producten die qua prijs variëren van € 8,95 tot € 295,00, heeft Schaakkoning een ruim assortiment aan schaakspellen. Neem een kijkje op de website voor meer productinformatie met betrekking tot prijzen en soort spellen.

Het schaakspel is voor jong en oud

Een schaakspel van Schaakkoning is bedoeld voor zowel jonge als oudere mensen. Zo is een schaakspel al geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Op vijfjarige leeftijd kunnen kinderen al leren schaken. Sommige kinderen kunnen zelfs het schaken nog veel sneller leren. Een schaakspel is een goede tool om een kind verschillende vaardigheden aan te leren.

Een schaakspel leidt tot betere schoolprestaties

Een schaakspel kan leiden tot betere schoolprestaties. Uit onderzoek is gebleken dat kinderen die schaken beter presteren op school. Met name als het gaat om vaardigheden die te maken hebben met het beredeneren, probleem oplossend vermogen, rekenvaardigheden en ruimtelijk inzicht. Een verklaring hiervoor is dat mensen tijdens het schaken een flinke dosis concentratie nodig hebben. Hierdoor ontwikkelen kinderen verschillende vaardigheden. Kinderen kunnen gemakkelijker verbanden leggen. We zien een stijgende lijn als het gaat om de populariteit van schaken bij verschillende leeftijdscategorieën. Het is een echte denksport en het is hartstikke leuk. Bij Schaakkoning kunnen niet alleen ouders de inkopen doen, maar ook scholen kunnen bij ons terecht voor meerdere schaakspellen. Daarvoor kunnen scholen in contact komen met Schaakkoning en vragen naar de mogelijkheden. Ook studenten zijn één van de doelgroepen van Schaakkoning. Een voordeel voor studenten is dat ze voor een gereduceerd tarief bij verschillende schaakclubs terecht kunnen. Zo kan een student zich aanmelden als lid van een schaakclub. Studenten kunnen dan zowel aan interne als externe competities meedoen. Interne competities zijn bedoeld om binnen de schaakclub te schaken tegen elkaar voor een beker. Bij externe competities worden er toernooien georganiseerd op nationaal niveau. Studenten hebben de mogelijkheid om één avond per week samen te komen om te schaken.