Graffitiblog
Image default
Dieren

Voeding voor viervoeters

Honden smullen dagelijks van hun overheerlijke brokken, maar weet jij als baasje eigenlijk wel waaruit de hondenvoeding bestaat? Voor honden is het van groot belang dat ze de juiste voeding voorgeschoteld krijgen, omdat ze hiervan kunnen groeien en gezond kunnen blijven. Desondanks verschilt het per hond welk voer voor hen geschikt is, want Puppyvoer kan sterk verschillen van voeding voor hypoallergene honden. In dit artikel voor baasjes lees je dus meer waarop je moet letten bij het aanschaffen van hondenvoer.

Hypoallergeen hondenvoer

Hoewel je het misschien niet direct verwachtte, kunnen honden net als mensen allergisch zijn voor bepaalde voedingsmiddelen. Om die reden is het essentieel dat je voor een hypoallergene hond Hondenvoeding koopt, die geen allergische reactie aanwakkert. Zo is het hondenvoer zonder granen van Ydolo uitermate geschikt voor deze viervoeters, maar ook voor honden zonder allergie is het hypoallergene hondenvoer om te smullen. Deze variant bestaat namelijk uit vers vlees, groenten en fruit, waardoor jij zo iedere hond een stabiele basis biedt.

Supermarktbrokken

Wil jij liever niet overstappen op hypoallergeen hondenvoer, maar blijven bij de supermarktbrokken? Ook dat is prima, zolang je maar aandacht besteed aan het uitkiezen van het soort brokken. Vaak blijkt al snel uit de ingrediëntenlijst op de achterkant van de verpakking hoe het voer is samengesteld. Op die manier weet jij wat je viervoeter eet en realiseer je een gezonde levensstijl.

Puppyvoer of voer voor honden op leeftijd?

De leeftijd en grootte van de hond is erg bepalend voor het soort en de hoeveelheid voeding die de viervoeter mag krijgen. Puppyvoer is namelijk niet bedoeld voor honden op leeftijd en andersom. Wees je hier dus van bewust bij het uitzoeken van geschikt hondenvoer, zodat je niet voor ongewenste verrassingen komt te staan.

Meer weten over hondenvoeding? Neem dan snel een kijkje op de website van Ydolo voor meer informatie!

Voor meer info : https://ydolo.be/