Graffitiblog
Image default
Financieel

17-Jarige jongen haalt 2,4% intrest per dag

De 17-jarige Erlönd uit Lier haalt 2,4% intrest per dag met Bitcoin. Bitcoin is een vorm van elektronisch geld. Met maar liefst 2,4% intrest per dag is hij één van de weinigen in de Benelux.

 

“Het begon allemaal met het ontmoeten van Bitcoin via een online trading platform waar ik met een proef account wat uitprobeerde. Toen ik las wat Bitcoin was, was ik er helemaal weg van.” 

Na maanden hard (denk)werk is hij op iets gekomen dat onmogelijk leek. Hij leerde stap voor stap hoe het bitcoin netwerk in elkaar zat en werkte zijn idee uit. Op 9 Mei begon hij tests uit te voeren met verrassende resultaten. Maar liefst 2,4% intrest per dag, dat is 0,1% per uur. Op 16 Mei waren de eerste resultaten bevestigd. Hiermee haalt hij een hogere intrest dan een spaarboekje bij iedere bank.

 

Wat is Bitcoin?                   

Bitcoin is een vorm van elektronisch geld, en tevens de naam van de opensourcesoftware die is ontworpen om dit te gebruiken. Het is een van de eerste implementaties van een concept genaamd cryptocurrency oftewel cryptografisch geld, dat voor het eerst in 1998 beschreven werd door Wei Dai op de cypherpunks-mailinglist, en geïmplementeerd in 2009 door Satoshi Nakamoto.

Voor meer info :