Graffitiblog
Image default
Aanbiedingen

administratief bediende

jobs zonder diploma

administratief bediende

Vacature: Administratief Bediende (M/V) – Diepenbeek

Onze klant, een internationaal georiënteerde KMO gevestigd in Diepenbeek, is op zoek naar een veelzijdige administratief bediende. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het bieden van telefonische ondersteuning en het afhandelen van inkomende en uitgaande post. Je verzorgt de correspondentie, logistiek, archivering, documentopmaak en houdt Excel-bestanden up-to-date. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van export- en accijnsdocumenten.

Profiel:

Als administratief bediende ben je in staat om zelfstandig te werken en ben je stressbestendig. Je hebt oog voor detail en werkt nauwkeurig. Je hebt ruime ervaring als administratief bediende en beschikt over uitstekende vaardigheden met verschillende softwarepakketten zoals Briljant, Excel, Word en Access. Je hebt minimaal een bachelordiploma, bij voorkeur in de richting logistiek of secretariaat-talen. Je beheerst het Nederlands, Frans, Engels en Duits op een zeer goed niveau. Daarnaast heb je goede kennis van MS Office.

Vereiste studies:
– Hoger onderwijs van het korte type (HOC)
– Administratie
– Handelswetenschappen en bedrijfskunde

Aanbod:
Het betreft een interimcontract met uitzicht op vast werk. Je werkt voltijds in dagdienst. Na een positieve inwerkperiode krijg je een vast contract aangeboden. Het salaris is gebaseerd op jouw competenties. Je komt te werken in een financieel gezonde onderneming met een goede werksfeer.

Plaats tewerkstelling:
De werklocatie is in Diepenbeek.

Solliciteren:
Indien je interesse hebt in deze uitdagende functie, nodigen wij je graag uit om te solliciteren. Stuur je CV en motivatiebrief naar het volgende adres:

Wij danken je alvast voor je interesse en kijken uit naar jouw sollicitatie. Bij vragen kun je contact opnemen met ons kantoor via de contactgegevens vermeld in de vacature.

Met vriendelijke groet,

Het team

 

https://www.administratieve-medewerker.be/p/administratief-bediende-taken-en-skills.html