Graffitiblog
Image default
Aanbiedingen

Weet je zeker dat je een WordPress-website wilt maken?

wordpress website maken

Om de vragen in de titel te beantwoorden, moet je natuurlijk eerst weten hoe je een website moet bouwen. Het moet een aantal regels volgen, daarom moet ik een pagina specifiek opzetten: Hoe krijg ik een goede website-creatie?

De eerste van de verschillende opties die ik op deze pagina noemde (gebruik een online webbouwer om uw website te bouwen) en de tweede (gebruik een systeem zoals WordPress om uw website te bouwen). Ik hou nooit van de tweede plaats. Hoewel erg populair, heeft het enkele nadelen.

Hoewel ik nog steeds voorzichtig ben met WordPress, merk ik nu dat het in sommige gevallen nog steeds een goede keuze is om WordPress te gebruiken om een ​​website te maken. Daarom kan voor de duidelijkheid een overzicht van de voor- en nadelen van een WordPress-website je helpen om de juiste keuze te maken voordat je begint. Het nadeel begint.

Nadelen van WordPress

Ik denk dat een van de grootste nadelen is dat WordPress-websites kwetsbaarder zijn voor hackers dan websites die je thuis, op je eigen computer en dan alleen online maakt. Dit komt omdat de WordPress-pagina die het als een bezoeker in een browser bekijkt, bestaat uit verschillende componenten die zijn opgeslagen in een database op een webserver. U kunt natuurlijk inloggen op het systeem, teksten schrijven, foto’s uploaden, etc., en die delen van de database zelf invullen. Als je aan de website werkt, ben je altijd online. Dit maakt de WordPress-site automatisch kwetsbaarder voor aanvallen, dus als mensen met verkeerde bedoelingen toegang hebben tot het systeem en de database, kan dit enorme verliezen veroorzaken!

Omdat websites die met WordPress zijn gemaakt onveiliger zijn, zult u natuurlijk al het mogelijke doen om het risico op hacking te voorkomen. Dit betekent dat u meer tijd zult besteden aan administratieve taken, zoals het up-to-date houden van uw WordPress-installatie en het installeren en onderhouden van beveiligingsplug-ins. Je moet ook de verschillende thema’s en plug-ins bestuderen die je kunt installeren, en het kan zijn dat je wat HTML moet aanpassen. Als u geen tijd heeft om deze technische details te bestuderen, raden we u aan een online webbouwer te gebruiken.

Laat deze vertraging niet onmiddellijk vertragen. WordPress heeft zeker voordelen, en zelfs meer kwaad dan goed. Het belangrijkste voor jou is het belangrijkste.

Voordelen van WordPress

Een van de grote voordelen van WordPress is dat je je website eenvoudig kunt uitbreiden met verschillende plugins. Dus als u bijvoorbeeld het registratie- of reserveringssysteem aan uw website wilt koppelen, of er een communityplatform van wilt maken waarmee mensen kunnen inloggen en persoonlijke pagina’s kunnen aanmaken, of gewoon de commentaarfunctie kunnen installeren, dan kunt u zeker voor WordPress kiezen.

Als je een blog aan je site wilt toevoegen, is WordPress ook een goede keuze. WordPress is natuurlijk de meest bekende blogsoftware, het is een methode om individuele posts in omgekeerde chronologische volgorde weer te geven. Op de standaard WordPress-site op de startpagina ziet u de eerste paar regels van het nieuwste artikel bovenaan en de eerste paar regels van het vorige artikel hieronder (waar de titel van elk artikel is gekoppeld om het volledige artikel weer te geven) En de volgende inhoud (elke antwoordpagina) kan berichten plaatsen.

Maar u hoeft WordPress niet als blogsoftware te gebruiken, u kunt ook een website maken die in elk opzicht op een “normale” website lijkt. Als je wilt, kun je in dit geval de blog nog steeds aan je site toevoegen, maar de samenvatting van het bericht staat niet op de startpagina, maar op een andere pagina die minder opvalt.

Met WordPress kun je sneller websites bouwen. U hoeft niets te weten over HTML of CSS, dus uw website wordt sneller. Nu ben je misschien inderdaad ontevreden over het standaard uiterlijk van WordPress, dus ik kan je uit ervaring vertellen dat het enige tijd zal duren om je 100% tevreden te stellen met de layout van de website.

Het uiterlijk van een WordPress-website is sneller en gemakkelijker te wijzigen. WordPress gebruikt zogenaamde “thema’s” en u kunt met één klik van thema wisselen zonder de inhoud van de website te wijzigen. Daarom, als u de site na een paar jaar wilt vernieuwen, kunt u deze sneller voltooien.

U kunt met meerdere mensen tegelijk aan uw website werken. Iedereen die tekst of afbeeldingen op uw website moet kunnen plaatsen, kan een eigen account hebben en de relevante rechten hebben. Dit is veel gemakkelijker dan het heen en weer sturen van tekst of afbeeldingen naar mensen die online moeten gaan.

Je zult zien dat de lijst met voordelen zeker langer is dan de lijst met nadelen. Maar wat ik wil zeggen, is dat ik iedereen aanbeveel (niet iedereen) om een ​​WordPress-website te maken. Als u alleen werkt en niet te veel tijd wilt besteden aan onderhoudswerkzaamheden, geen aandacht besteedt aan de beveiliging van de website of de technische details niet goed begrijpt, bekijk dan het overzicht van mijn website-bouwopties.

https://www.webdeveloper.today/2022/12/whatsapp-button.html

https://webdevelopmentapp.com/nl/prices.html