Graffitiblog
Image default
Hobby en vrije tijd

Sterrenbeeld voorspellingen voor deze maand

Beste sterrenbeeld Ram, tijdens de eerste helft van mei is het belangrijk om aanhoudende financiële kwesties af te wikkelen. Mediteer ook om te kijken of je nog wrok koestert die je ervan weerhoudt anderen te vertrouwen. Werk aan deze zorgen, want ze vreten je energie op een subtiel maar merkbaar niveau. Halverwege mei komt er een nieuwe energie je leven binnen, met vrolijke mensen en instellingen. Maar je moet volledig gereinigd zijn van spanning om volledig te kunnen genieten van de zegeningen die je te wachten staan.

Gefeliciteerd beste sterrenbeeld Stier! Mei komt misschien wat langzaam op gang, maar er staan ook spannende verassing op je te wachten! Door de invloed van Mars en Saturnus raak je snel gefrustreerd en heb je soms het gevoel dat de dingen niet gaan zoals jij wil, of dat mensen je geen succes gunnen. Mediteer elke dag om je spanning te verlichten en omstandigheden te vergeten, zodat je open staat om de komende zegeningen te ontvangen. Halverwege de maand zul je je meer verbonden voelen met mensen en zullen je behoeften vervuld zijn. Je kunt ook onverwacht wat extra geld krijgen!

Beste Tweelingen, je kunt deze maand een geweldige nieuwe relatie beginnen, of je huidige relatie krijgt nieuwe kracht en leven ingeblazen. Je krijgt ook waardering voor jezelf. Je bent tenslotte een heel fijn persoon en dat zal het leven ook naar je terug reflecteren! Bereid je voor op deze heerlijke gevoelens door je hart te reinigen van oude teleurstellingen. Reflecteer ook op hou je jezelf onnodig neerhaalt. Vraag hun Universum om hulp om door je negatieve verslaving heen te breken!

Beste sterrenbeeld Kreeft, let deze maand goed op je dromen, want ze kunnen je inzichten geven in hoe je meer vervulling in je leven kunt krijgen. Probeer tijdens het mediteren situaties te visualiseren waar je gelukkig van wordt. Deze creatieve energie heeft het vermogen om te materialiseren. Je kunt ook opnieuw in contact komen met een oude geliefde of zelfs een vergeten hobby oppikken waardoor je je weer jong en vreugdevol voelt. Herinner jezelf eraan dat je het verdient om plezier te hebben. Zorg ervoor dat plezier een prioriteit en spirituele discipline wordt!

Beste Leeuw, je staat op het punt allerlei vervullende mensen en activiteiten aan te trekken in je leven. Door te mediteren en herinneringen van oude obstakels uit je geest te ruimen, maak je ruimte vrij om meer goede dingen in je leven aan te trekken. Je hebt het vermogen om je persoonlijke tekortkomingen te confronteren die je ervan weerhouden echt gelukkig te zijn. Schrijf over je problemen en verscheur of verbrand het papier daarna! Zelfs als je familieleden nog blijven hangen in oude kwesties, hoef jij hun problemen nog niet te ‘erven’!

Beste Maagd, wees deze maand geduldig en rustig op je werk. Je bent misschien gefrustreerd door bepaalde methoden of principes van collega’s of managers. Halverwege mei kom je in rustiger vaarwater terecht en zul je doorbraken ervaren op het gebied van je baan, salaris en hoe anderen je zien. Mensen die moeilijk doen, zullen worden geconfronteerd en jij bent hier niet bij betrokken. Gebruik hetzelfde idee voor familiekwesties. Mediteer gewoon en visualiseer een licht dat op iedereen schijnt, zonder betrokken te raken bij al hun drama!

Beste Weegschaal, als je spanning voelt in je romantische of financiële partnerschappen, haal dan even diep adem en zorg ervoor dat je ook mediteert. Ruziemaken, overtuigen of je zorgen maken zullen je geen goed doen. Focus op het loslaten van oude kwesties die je gestrest maken. Wees zo sereen mogelijk en heb er vertrouwen in de je halverwege de maand oplossingen zult vinden! Je zult weer kunnen vertrouwen en ontspannen zijn in belangrijke relaties. Het zal je duidelijk zijn dat het Universum aan jouw kant staat en om je geluk geeft!

Beste sterrenbeeld Schorpioen, eventuele moeilijke situaties in je relaties zijn er om je te laten zien dat je problemen met vertrouwen kunt helen. Reageer niet vanuit je emoties, maar ga naar binnen, mediteer en schrijf je intense gevoelens van je af. Visualiseer na dit innerlijke proces hoe je pijn en twijfels in een vergevend vuur worden verzwolgen om je hart te reinigen. Halverwege mei zul je talloze ervaringen hebben die veilig, liefdevol en verrijkend zijn. Je kunt zelfs onverwacht een verbetering in je financiën zien!

Beste Boogschutter, je relaties gaan er flink op vooruit! Je kunt een geweldig nieuw persoon ontmoeten wanneer je single bent, of je huidige relatie kan drastisch verbeteren. Maar om het meeste te halen uit je heling en geluk, is het belangrijk dat je mediteert op het loslaten van kleine irritaties die je minder warm en ontvankelijk maken. Of het nu over jezelf, familie, werk of leven in het algemeen gaat, focus op dankbaarheid en tolerantie en je zult de best mogelijke uitkomsten aantrekken!

Beste Steenbok, kijk uit voor negatieve denkpatronen wanneer het even niet goed gaat in relaties. Je hebt meer gemeen met je partner dan je nu misschien kunt zien. Als je single bent, zijn er talloze interessante mensen die je nog kunt ontmoeten! Mediteer op overvloed zodat je alles vanuit een positief perspectief kunt zien. Gebruik affirmaties. Eet ook goed zodat je je lekker in je vel voelt. Halverwege de maand zul je je een stuk beter voelen!

Je staat op het punt om door verstoorde jeugdpatronen te breken die je ervan weerhouden optimaal van het leven te genieten. Je bent een vast teken en niet zo vrij van geest als je graag wilt denken — maar door de energie van deze maand voelt het veiliger om buiten je hokje te stappen. Je voelt je makkelijker verbonden met anderen en voelt meer vreugde zonder cynisme. Ook zul je meer in je hart en minder in je hoofd zitten. Je bent nog steeds ontzettend intelligent, maar ook meer aanwezig en zachtaardig zonder opgelatenheid.

Beste sterrenbeeld Vissen, als je het gevoel hebt dat je spirituele beoefening niet meer hetzelfde effect heeft, probeer dan eens het een en ander te veranderen. Er zullen nieuwe kansen komen om je intuïtie te ontwikkelen als je iets nieuws in het meditatiegebied van je huis neerzet. Of probeer eens een geheel ander plekje te vinden. Misschien vind je het prettig om buiten te mediteren, of experimenteer eens met een nieuwe yogales. Probeer met hechte familieleden, vrienden of je partner te mediteren. Tegen het einde van de maand zul je vernieuwde energie voelen op dit gebied.

https://www.horoscoop-hoekje.nl/