Graffitiblog
Image default
Banen en opleidingen

Grafische designer

Graphic Designer

Vast contract,
Onbepaalde tijd
Voltijds

Introductie

Ben jij een marketing musketier? ben jij ook een beetje een badass die onze huisstijl en digitale marketing voorts kan permitteren opspringen? solliciteer! ! !

Jij vertaalt de visuele zelf van onze huismerken in superkrachtige en betoverende beelden en designs. Je weet hoe je boodschappen naar onze doelgroep kan transponeren in aantrekkelijke social posts.

Je mag werken voor het zotste hr onderneming in vlaanderen en het groeiverhaal voorts laten opspringen!

Taken je staat in voor de fotografie van sfeerbeelden, je staat in voor het opmaken van content voor social communicatiemiddelen en andere online kanalen zoals bijv. websites en nieuwsbrieven. je staat in voor het ontwerpen van offline marketingmateriaal. vaardigheden minimum 1 jaar ervaring als grafisch vormgever. je teruggetrokken de juiste programma’s ( illustrator, indesign, photoshop ). je genoot een hogere grafische vorming ( niveau bachelor ). je kan briefings perfect klikken naar een kwalitatief grafisch ontwerp. je bent creatief en denkt conceptueel. je kent seo implementatie en kan google analytics analyseren. je werkt snel en secuur en je volgen deadlines strikt op. je bent organisatorisch sterk en kan overweg met meerdere opdrachten intussen met geduld zet je deze sprankelende ideeën en concepten om in content met een sterke visuele presentatie. aanbod een job bij het snelst groeiende hr handelsbedrijf van ons land werkzekerheid in een dynamische omlijning de kans om tezamen met je collega’s te werken aan de verdere profilering van een groeiend handelsbedrijf werken in een mooie locatie met collega’s met een no nonsense instelling! Kosteloos koffie! Je werkt vanuit ons kantoorgebouw in drongen, makkelijk te penetreren via de e40 een marktconform merite, in lijn met jouw competenties.

https://www.nieuwejobs.com/job/q/grafische-designer.html