Graffitiblog
Image default
Woningen

Goede investeringsvaardigheden voor continu rendement

Steeds meer verhuurders worden geconfronteerd met huurders die niet betalen of laat. Als uw “perfecte” huurder plotseling werkloos of gescheiden is, kunnen mensen meestal niet meer betalen … dus er zijn betere opties!

Investeer in onroerend goed met continu inkomen

Steeds meer verhuurders krijgen te maken met huurders die niet of te laat betalen. Als uw “perfecte” huurder plotseling werkloos is of gescheiden, kunt u meestal niet meer betalen. Met hotelvastgoed kunt u investeringsactiviteiten overdragen aan professionele partijen. Huurders of toeristen vooruit te betalen met een creditcard, zodat u uw inkomen kunt bepalen. Is er goed nieuws? U kunt de totale winst van het hotel delen, zodat u binnen 365 dagen per jaar een rendement kunt behalen

Dagelijkse huur

Wat is de meest winstgevende woning die u elk jaar, maand of dag verhuurt? Momenteel is het gemiddelde nachttarief voor een hotel in Oostende 100 euro. Een gewoon appartement is veel minder.

Zoveel mogelijk om jezelf tegen schade te beschermen

Is de huur niet beschadigd of versleten? dit is mogelijk. Als de gast schade veroorzaakt, wordt de creditcard belast. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over wanbetalers: brengt u de nacht door in het hotel zonder te betalen? Bovendien zorgt de exploitant regelmatig voor een standaard renovatie om ervoor te zorgen dat uw eigendom altijd in goede staat verkeert.

Vastgoed met een sterke investeringsvraag

Residentieel vastgoed is ontstaan. Dit betekent dat huurders meer keuze kunnen krijgen uit verschillende nieuwbouwappartementen. Hierdoor staat de huur van uw appartement onder druk. Daarnaast moeten bestaande kusthotels plaats maken voor appartementen en honderden service-appartementen. Dus terwijl de vraag naar hotelaccommodatie blijft groeien, neemt het aanbod van hotelkamers af. De unieke situatie langs de Belgische kust, dus rendement gegarandeerd!

Kies onroerend goed tegen inflatie

Door inflatie verliest uw cent zijn koopkracht. Dit is niet het geval voor hotelvastgoed: de prijs van hotelaccommodatie is gerelateerd aan inflatie en verandert elke dag. De prijzen en opbrengsten voor overnachtingen zijn jaar na jaar gestegen. Twintig jaar geleden was de prijs van een hotelaccommodatie 1000 BEF, en vandaag is de gemiddelde nachtelijke accommodatieprijs in Oostende 100 euro.

Als gevolg hiervan bleken de inkomsten uit hotelvastgoed aan de Belgische kust bestand tegen inflatie.

https://be.propenda.com/keyword/perceel.html