Graffitiblog
Image default
Geschenken

Een besloten kinderfeestje geven

Wil jij binnenkort een besloten kinderfeestje geven, maar weet je niet goed wat je dan moet gaan doen? Er zijn natuurlijk veel dingen die je kunt gaan doen met een kinderfeestje, maar als deze besloten is vallen er al een aantal dingen af.

Gelukkig kun je bij Flappiekids in gemeente Tilburg een besloten kinderfeestje geven. Denk bijvoorbeeld aan een geweldig discofeestje, helemaal afgestemd op de leeftijd van de kinderen.

Verschillende mogelijkheden

Een discofeestje is op zich natuurlijk al heel erg leuk, maar wat dacht je van het toevoegen van een sing-a-long of een karaoke set? Dit zorgt er zeker voor dat de kinderen het naar hun zin gaan hebben. Uiteraard is ook de nodige discoverlichting aanwezig, een podium en een DJ.

Tijdens het zingen en dansen zorgt Flappiekids ervoor dat er ranja, frisdrank en wat lekkers klaar wordt gezet, en worden er ook verschillende spelletjes gedaan wanneer dit wenselijk is. De snacks en frisdrank dienen wel apart gereserveerd te worden, dit kan via de menukaart.

Andere opties

Zie je een discofeestje niet zo zitten en ga je liever op zoek naar iets anders? Dan kun je er ook voor kiezen de kinderen is een escape room te zetten waar ze door samenwerking uit moeten zien te komen. Er zijn twee escape rooms beschikbaar; De Verlaten Huiskamer en De Halloween Bar. Deze laatste is wel redelijk eng en dus echt alleen geschikt voor kinderen die hier tegen komen.

Is een escape room nou ook niet helemaal wat je zoekt, dan zijn er ook nog verschillende workshops mogelijk. Dit gaat van het pimp van een spiegel of fotolijst tot aan een workshop graffiti spuiten of schilderen met glow in the dark verf. Zo zie je maar, er is altijd wel iets leuks te doen tijdens een besloten kinderfeestje!

 

Kreitenmolenstraat 80a
Udenhout 5071 bh

Tel. 06-2730 4030

Mail flappiekids-info@ziggo.nl

KVK 64911926

Voor meer info : https://www.facebook.com/flappiekids/