Graffitiblog
Image default
Telefonie

Telefoon reparatie Antwerpen

Telefoon reparatie Antwerpen

Als je net je telefoon hebt laten vallen en je gaat op zoek naar een plek waar je professioneel een telefoon reparatie Antwerpen kan laten uitvoeren kom je er achter dat je onwijs veel keuzen hebt, maar zijn ze allemaal wel zo professioneel zoals ze er op het eerste gezicht uit zien? Ik zal je een paar tips geven zodat ook jij het verschil kan zien. Ik vertel je dat een professionele telefoon reparatie winkel op zijn minst 2 jaar garantie op een scherm reparatie in Antwerpen moet geven. Ook moet je de mogelijkheid hebben om mee te kijken tijdens de reparatie.

De Telefoon Reparatie Winke is 100% professioneel

Als je bij ons binnen komt met een kapotte telefoon dan zullen wij hem ten alle tijde direct innemen voor reparatie. Of je nu een afspraak hebt gemaakt of niet. Wij helpen je direct. Bijna alle reparatie die we aanbieden hebben we op voorraad. We geven je 2 jaar garantie op de meeste onderdelen die wij bij jouw telefoon vervangen. Bijvoorbeeld batterijen en oplaadconnectors geven we maar 6 maanden garantie op. Dit omdat wij niet kunnen bewijzen met welk snoeren je je telefoon oplaad of hoe je daar mee omgaat.

Plan vandaag nog een professionele telefoon reparatie in Antwerpen in

Wij hebben een duidelijke website waar je gemakkelijk een afspraak in kan plannen. Je zoekt jou model telefoon en de reparatie die je nodig hebt. Je ziet gelijk de totaalprijs van de reparatie. Geen verrassingen achteraf! Als je meer informatie wil kan je via de website een berichtje achterlaten. Bellen of een bericht via onze social media kanalen is natuurlijk ook goed. Wij helpen je graag met je telefoon reparatie in antwerpen

Voor meer info : https://www.detelefoonreparatiewinkel.be/telefoon-reparatie-antwerpen