Graffitiblog
Image default
Telefonie

Besteed de telefonie uit

Veel bedrijven hebben een klantenservice of receptioniste voor het beantwoorden van telefoontjes. Dit is een groot werk, de extra medewerkers zijn daarom ook vaak nodig om deze stroom van telefoontjes te kunnen behandelen. Het is namelijk belangrijk om de klanten de beste service te kunnen bieden. Je wilt namelijk niet dat je vaste klanten of potentiële klanten verliest omdat de concurrentie een telefoontje beter kunnen beantwoorden als jij dat kan.

 

Voor veel kleine ondernemers is een extra medewerker een grote investering, laat staan het opzetten van een hele klantenservice. Toch is het belangrijk altijd bereikbaar te zijn. Helaas is dat niet altijd mogelijk. Wanneer je bijvoorbeeld in gesprek bent of in een vergadering zit dan is het een stuk lastiger om even ruimte te kunnen vinden het telefoontje te beantwoorden. Tegelijkertijd wil je niet een potentiële klant riskeren. Voor de klant wil je altijd klaar kunnen staan.

 

Het is dan een verstandige keuze te kiezen voor een antwoordservice. Dit is een kleinere investering dan het aannemen van de extra medewerker. Daarnaast bespaart het je de moeite van het inwerken van deze medewerker. Met een telefoonservice krijgt u een dezelfde telefoniste die alle telefoontjes van u opneemt. Dat betekent dus dat de klant altijd een vertrouwde stem hoort wanneer hij of zij zou bellen.

 

Naast de professionele uitstraling bied een vaste telefoniste ook andere voordelen. Jouw telefoniste is helemaal op de hoogte van wat er speelt in de onderneming en nog belangrijk met wat voor onderneming de telefoniste te maken heeft. Daarnaast is het erg simpel om veranderingen door te spelen. Dit kan door middel van een telefoontje of een mailtje.

 

Uw persoonlijke telefoniste is niet alleen een vertrouwde stem, maar is ook op de hoogte van de onderneming. Daarnaast kunnen veranderingen makkelijk worden doorgegeven en kun je ook ervoor kiezen ondersteuning voor je het plannen van afspraken te krijgen.

Voor meer info : http://www.antwoordservice-telefoonservice.nl/antwoordservice