Graffitiblog
Image default
Aanbiedingen

Ucare nodig?

Wat is Loopbaanbegeleiding?

Loopbaanbegeleiding is het ondersteunen en aanraden bij het maken van loopbaankeuzes. U krijgt persoonlijke begeleiding  waarbij de loopbaanbegeleiders gesprekspartner voor u zijn. Loopbaanbegeleiding bied u inzicht in uw kansen, passies, talenten, motivatie en positie op de arbeidsmarkt. Welke voetstappen moet ik zetten om de propere taak te vinden? Wat is mijn passie? Hoe gebruik ik mijn talenten optimaal. Een antwoord op deze vraag krijgt u doormiddel van loopbaanbegeleiding. Een cursus loopbaanbegeleiding is geschikt voor werkenden, ZZP’ers en carrièremannen- en mevrouwen.

Cheque besteld; hoe nu voorts?

Hoe zien loopbaancheques eruit?

Uw contactgegevens. De loopbaancheque is uniek en alleen voor u bestemd. Een cheque opkopen van een ander is onmogelijk.

Zijn de loopbaancheques fiscaal aftrekbaar?

Nee. Het is niet mogelijk om uw loopbaancheque af te trekken van de heffingen.

Heeft u er wel recht op? Dan krijgt u van de firma Edenred een acceptgiro voor € 40,- via uw mail of post.

Stap voorwerpen. VDAB controleert of u recht heeft op loopbaancheques.

Stap 3. Bezorg de jobcheque bij een loopbaanbedrijf. (mail of uitgeprint meenemen).

 Wat mits ik mijn ambt cheque kwijtraak?

Geen nood. De cheque is gepersonaliseerd en uniek. Als u de loopbaancheque onbenut laat, vervalt deze na 3 maanden. Het geld wordt teruggestort. Het recht om een loopbaancheque aan te vragen behoud u.

Als u geen recht op heeft, dan verkrijgt u een mail of brief met de reden waarom uw verzoekschrift is geweigerd. Wenst u extra informatie? Neem dan contact op met een van onze filialen om een afspraak te maken voor kosteloos introductie.

Heb ik recht op jobcheques indien ik in mijn opzegtermijn zit?

Op het ogenblik dat u in uw opzegtermijn zit, kan u uw loopbaancheques reserveren. Wanneer uw opzegtermijn verstrijkt, is het niet mogelijk om jobcheques te bestellen. Tevens heeft u recht op loopbaancheques tijdens uw periode van verbrekingsvergoeding.

Beroep test

Ga naar loopbaantest.be vul slechts 12 vragen in en u bekomt meteen het resultaat in uw mailbox.

Indien u behoefte heeft aan inzicht in uw kansen, capitulatie, capaciteiten , motivatie en plaats op de arbeidsmarkt.

Voor wie is Loopbaanbegeleiding?

Ik heb moeite om mijn personeel te motiveren, ik heb het gevoel dat ik er alleen voor sta en ik schuif de vervelende taken voor me uit. Herkenbaar? Met loopbaanbegeleiding kunt u hier iets aan doen.

U wenst promotie maken of over een paar jaar. En hoe kunt u uw leiderschap overtreffen of andere competenties. Met loopbaanbegeleiding kunt u hier iets aan doen.

Ontslagen of in opzegtermijn?

Bent u ontslagen of zit u in opzegtermijn? U weet niet waar u op moet solliciteren. Of uw wordt niet uitgenodigd op sollicitaties. Met loopbaanbegeleiding kunt u dit aanpakken.

Hoeveel kost loopbaanbegeleiding?

8 uur loopbaanbegeleiding kost slechts €80,-  In totaal stelt de Vlaamse overheid 8 uur professionele loopbaanbegeleiding beschikbaar. Het gebruikelijke tarief van twee carrière cheques is € 1100,-. De Vlaamse overheid betaalt het verschil voor u en neemt € 1020,- voor hun rekening.

 Heeft u een vorm van autisme?

Mensen met een vorm van autisme/ADD/ADHD of gedragsproblemen ondervinden zichzelf prettig tijdens de loopbaantrajecten. De vrijblijvende ambiance, de ordelijke structuur en de vele locaties dichtbij uw woonplaats zorgen daarvoor. De betrokken en prive opvang van de loopbaanbegeleiders draagt bij aan dat prettige gevoel.

Jobcheques

Met de loopbaancheques krijgt u redelijke loopbaanbegeleiding. Tijdens het jobcoachingtraject gaat u samen met de loopbaanbegeleider kijken naar uw loopbaanvraagstukken. Tevens ontvangt u inzicht in uw plaats op de arbeidsmarkt en wordt er gekeken naar het belang van de verhouding tussen uw taak- en privésituatie. De jobcheques zijn een elektronisch betaalmiddel voor bekwame loopbaanbegeleiding . De loopbaancheques zijn beschikbaar gesteld door de Vlaamse overheid.

Wanneer komt u in aanmerking voor loopbaancheques

Woont u niet in Vlaanderen?
Dan heeft u onder bepaalde voorwaarden toch recht op loopbaanbegeleiding.

Waarom loopbaanbegeleiding?

is erop gericht om u te helpen bij wisselingen in uw leven. Heeft u moeite met veranderingen in uw taak of loopbaan? Raakt u de balans kwijt tussen uw job- en privéleven? Loopbaanbegeleiding kan u voorzien van raad. Dat raad vergezelt u bij het vinden van een beantwoording op uw vraag. Kortom, met de focus loopbaanbegeleiding lost u het probleem op. Enkele voordelen van loopbaanbegeleiding zijn: voordelig met loopbaancheques, een procesverloop brengt antwoorden op en beter in uw schoenen staan.

Hoe ziet een loopbaantraject eruit?

Kijk hier!

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=deFexWk3ofo

Voor meer info : http://ucareloopbaanbegeleiding.be/ucare-career-solutions/