Graffitiblog
Image default
Auto

Wat zijn de populairste lease auto’s van het moment

Dat goedkoop auto leasen steeds populairder wordt is wel te merken. En dat is logisch, gezien de vele voordelen het leasen met zich voor jou als particulier, bedrijf of zelfstandige ondernemer  mee brengt. Overal kom je dan ook reclames van leasemaatschappijen tegen die steeds goedkoop lease auto deals voorstellen. Wat zijn nu de meest populaire leaseauto’s? Reden genoeg om dit onder de loep te nemen en de top 3 populairste auto’s voor je op een rij te zetten.

Welk voertuig is het voordeligst

De Volkswagen Golf komt vrijwel het meest voor en staat om deze reden bovenaan de lijst. Het type VII is dan ook het meest populair. De Golf is een comfortabele auto en komt bij de meeste leasemaatschappijen vaak als voordeligst naar voren. Op de tweede plaats staat de Volvo. De Volvo is het aantrekkelijkst onder de zakelijke rijders, en dan wel van het type V60. Zo gek is dat natuurlijk ook niet gezien het een auto is met klasse. De derde favoriet is de Peugeot 308.  Ook deze auto is voor een redelijke prijs te verkrijgen.  Daarna gaan we een categorie hoger en mogen we ook de Volkswagen Passaat, op plekje nummer vier, en de Audi A4, op nummer 5, tot de populairste lease auto’s van deze tijd rekenen.

Op zoek naar je droomauto

Ook de wat kleinere auto’s zoals de Fiat 500 en de Citroën C1 doen het erg goed. Deze auto’s zijn compact en daardoor ideale stadsauto’s en ze beschikken over een pittige motor. Natuurlijk verschilt de populariteit van een auto per leasemaatschappij. De prijzen kunnen per leasemaatschappij ook sterk verschillen. Kijk daarom goed waar jouw droomauto het goedkoopst wordt aangeboden zodat je profiteert van goedkoop auto leasen. Sluit online een offerte af ga bij de dealer langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Voor meer info : http://www.goedkoopautoleasendirect.nl