Graffitiblog
Image default
Mode en Kleding

Waarom inlegzolen dragen?

Werkschoenen worden vaak hele dagen achter elkaar gedragen. Zoveel lopen en staan ​​kan zwaar zijn voor het lichaam, niet alleen voor de benen, maar ook voor de rug en knieën. Het is belangrijk voor het lichaam dat u hoogwaardige werkschoenen draagt ​​die een goede ondersteuning bieden aan de voeten en het hele lichaam. Een hoogwaardige werkschoen heeft hoogwaardige inlegzolen, waardoor deze optimale ondersteuning biedt aan de voeten.

 

inlegzolen zijn een breed begrip. De letterlijke betekenis van een inlegzool is een binnenzool die los van de schoen kan worden verwijderd. Inlegzolen voor werkschoenen kunnen specifieke delen van uw voet ondersteunen, het comfort verhogen en bepaalde voetproblemen en lichamelijke aandoeningen voorkomen.

Waar moeten inlegzolen aan voldoen?

Bij de aanschaf van extra inlegzolen voor uw werkschoenen is het belangrijk om de juiste inlegzolen te kiezen die aansluiten bij uw werkschoen-eisen. Er zijn bepaalde normen voor werkschoenen en als u de standaard binnenzool van werkschoenen verwijdert, kan het veiligheidsteken onbedoeld veranderen. De werkschoenen zijn in de fabriek getest en hebben originele inlegzolen. In deze toestand wordt de referentie toegewezen aan de werkschoen. Het verwisselen van inlegzolen kan dit criterium ongeldig maken. Ongepaste inlegzolen die in werkschoenen worden gebruikt, kunnen zorgen voor:

  • Een te kleine restruimte voor je tenen, waardoor de veiligheidsneus minder goed werkt.
  • Het wijzigen van de inlegzool kan de antistatische eigenschappen beïnvloeden.

Heb je pijnlijke voeten? verhelp het met inlegzolen

Als je al wat problemen met je voeten hebt, kan  staand werk erg moeilijk zijn. Je bent dan vooral afhankelijk van de zolen van je werkschoenen. Afhankelijk van uw klachten kiest u  een passend paar. Denk bijvoorbeeld aan klachten als hielspoor, want het is  belangrijk om ervoor te zorgen dat de zolen iets comfortabeler zijn om te dragen. Als je voeten snel gaan zweten, is het belangrijk om voor een preventieve optie te kiezen, zodat je voeten droog blijven en niet de hele dag warm worden.  Bekijk beste verkocht werkschoenen van werkschoenenwinkel.nl