Graffitiblog
Image default
Auto's en Motoren

BMW Group, Qualcomm en Arriver vormen langdurige strategische samenwerking

BMW Group, Qualcomm Technologies en Arriver bundelen hun krachten om de volgende generatie geautomatiseerde rijsystemen te ontwikkelen. De samenwerking combineert de huidige AD stack van BMW met Arriver’s Vision Perception en NCAP Drive Policy-producten op Qualcomm Technologies’ system-on-chip. Het doel is het ontwerpen van geautomatiseerde rijfuncties die de beste in hun klasse zijn, verspreid over NCAP (Level 2 en Level 3). 

De inspanningen zullen gericht zijn op het creëren van een schaalbaar platform voor geautomatiseerd rijden op basis van een gemeenschappelijke referentie-architectuur, sensor-set specificaties en veiligheidseisen met gezamenlijke ontwikkeling, toolchain en een datacenter voor opslag, herverwerking en simulatie. Door de samenwerking zullen meer dan 1.400 specialisten samenwerken op locaties over de hele wereld, waaronder Duitsland, de VS, Zweden, China, Roemenië en het BMW AD-testcentrum in Tsjechië.

BMW Populaire Private Lease Modellen

1 serie

De BMW 1 Serie is de meest compacte BMW serie. In de zoektocht naar grotere verkoopaantallen gaat BMW vanaf 2004 de concurrentie aan met populaire hatchback modellen als de Volkswagen Golf.

Als een van de weinige auto’s in zijn klasse was de BMW 1 Serie initieel uitgerust met achterwielaandrijving (eerste en tweede generatie). De nieuwste BMW 1 Serie heeft voorwielaandrijving.

BMW 1 serie Private Lease is de voordeligste manier om in nieuwe BMW te rijden. 

X1

In 2009 introduceerde BMW op de autosalon van Parijs de conceptversie van de eerste BMW X1. Met de X1 zet BMW zijn eerste model op de markt in de compacte SUV-klasse. De hoge instap en het rijcomfort zijn even wennen voor BMW rijders.

In Nederland houden we van het stoere design en de hogere zit van SUV’s. Met BMW X1 Private Lease rijd je een ruime gezinsauto voor een aantrekkelijke prijs. 

X2

De BMW X2 is ideaal voor wie op zoek is naar een moderne en compacte SUV met de nodige luxe. Met zijn strakke uiterlijk is de X2 een echte eyecatcher.

BMW X2 Private Lease is een goedkope manier om in nieuwe BMW te rijden.

De BMW X2 onmiskenbaar lid van de BMW X-Familie. De X2 is korter en meer dan zeven centimeter lager dan de BMW X1, toch heeft hij wel dezelfde wielbasis.

3 Serie

De 3-serie is al jarenlang een populaire auto in het luxe segment. BMW liefhebbers kunnen hun hart ophalen want deze sportieve bolide is sinds kort verkrijgbaar als BMW 3 serie private lease edition. Je kan kiezen tussen een sedan of de ruimere station. De BMW 3-serie is één van de luxere auto’s in de leasemarkt dus vergelijken op prijs loont absoluut!

BMW

BMW is vandaag de dag niet meer weg te denken uit de autowereld. Het begon ooit als fabrikant van vliegtuigmotoren. Via omwegen in de spoorweg- en wapenindustrie en motorfietsen is BMW verworden tot de producent van wereldwijd toonaangevende auto’s. Een succesverhaal dat tot volle glorie kwam vanaf de jaren ‘70.

Het logo van BMW verwijst naar de wortels in de luchtvaart. Het ronde embleem met daarin twee witte en twee blauwe vlakken stelt een roterende propeller voor.

De BMW Group bracht in 2021 al twee zeer succesvolle volledig elektrische voertuigen op de markt, de BMW iX en de BMW i4, waarvan de vraag de hoge verwachtingen overtreft. Vooral op het Europese continent is er veel belangstelling voor elektromobiliteit: in 2021 was meer dan een op de vier voertuigen in de EU27+2 volledig elektrisch of een plug-in hybride. Het succes van elektromobiliteit blijkt ook uit twee andere mijlpalen die het bedrijf in 2021 bereikte: voor het eerst werd een volledig elektrische auto, de MINI Cooper SE*, de modelvariant met het hoogste volume voor een van de merken van BMW Group. Het bedrijf overhandigde in december 2021 ook zijn een miljoenste geëlektrificeerde voertuig aan zijn nieuwe eigenaar.

De BMW Group wil in 2022 meer dan 200.000 volledig elektrische voertuigen verkopen, waarvan de verkoop in 2021 minstens verdubbelt. De lancering van nog twee volledig elektrische voertuigen uit belangrijke modelreeksen dit jaar, de BMW i7 en de BMW iX1, zal de het totale aantal en het percentage verkochte elektrische voertuigen verhogen. Een zeer flexibel, geïntegreerd productiesysteem waarmee voertuigen met verbrandingsmotor en elektrische modellen op één lijn kunnen worden gebouwd, is hiervoor een belangrijke factor. In 2022 zal de BMW Group in elk van zijn Duitse fabrieken minstens één volledig elektrisch voertuig produceren.

Private Lease

BMW modellen zijn met een laag maandbedrag populair in BMW Private Lease. In het private lease maandbedrag zijn de kosten inbegrepen voor: wegenbelasting, all-riskverzekering, afschrijving, reparatie en onderhoud, bandenservice, internationale pechhulp.