Graffitiblog
Image default
Bedrijven

Laat de kerst maar komen

De zomer is nog maar net afgelopen maar de kerstartikelen worden alweer van zolder getoverd. En dat komt omdat we allemaal super veel houden van dit mooie familiefeest. Iedereen neemt hapjes mee en er wordt een grote kip of kalkoen geserveerd. De sfeer is super gezellig en iedereen lacht. Maar bij deze omstandigheden beeld je je vaak niet in dat een familie helemaal netjes in pak of jurk aan tafel zit. Daarom is de nieuwste trend op het gebied van kerst ook vrij logisch. De nieuwste trend is namelijk het dragen van de meest gekke kerst outfits. In dit artikel zal er meer informatie gegeven worden over deze trend en waarom iedereen hem zo leuk vindt.

Zoals gezegd is de foute kerstkleding dus helemaal in nu. Maar hoe komt het dan dat iedereen in plaats van normale kleding nette kleding aan doet? Zoals gezegd is kerst een familiefeest en draait het om de gezelligheid. Maar alsnog dragen veel mensen dan met de gehele familie nette kleding. Dit komt doordat kerst van oorsprong een net familie feest was. Maar met de tijd is het steeds meer om de gezelligheid met de familie gegaan. Vandaar dat een pak verleden tijd is en de foute kersttrui wordt aangetrokken.  Het brengt een ander soort sfeer met zich mee. Het zorgt er ook gelijk voor dat er een gesprek in de familie ontstaat over de trui. En dat is toch wat gezelliger dan wanneer het gelijk weer over het werk moet gaan. Naast de heren zijn er natuurlijk ook de dames. Ook de dames willen graag een foute kerst outfit en die kunnen ze vinden in de kerst trui dames of de kersttruien dames.

Kortom kerst moet niet alleen over de verplichting gaan maar meer om de gezelligheid. Het is immers een familiefeest waar je heen gaat voor de gezelligheid en niet omdat het moet. Een foute kersttrui kan hier dus goed bij helpen.

Voor meer info : https://www.uglyxmas.be/be_nl/