Graffitiblog
Image default
Dienstverlening

Natuurstenen vloer reinigen

Natuurstenen vloer reinigen is een onderdeel van het onderhouden van het vloer en dit kun je zelf doen. Bij de bouwmarkt zijn er diverse artikelen te koop om dit goed te kunnen uitvoeren.

Bij natuurstenen vloer reinigen moet je diverse reinigingsmiddelen gebruiken. De meest gebruikte reinigingsmiddelen zijn die om het schoon te maken en de ander om het te impregneren. Impregneren word met een middel gedaan dat bepaalde stoffen toevoegt aan het vloer. Deze stoffen worden een deel van het vloer en beschermen het tegen vuil en vocht. Als je natuurstenen vloer reinigen elke paar maanden doet blijft je vloer mooi en glanzend.

Soms komt het voor dat de vloer dusdanig vuil is geworden dat je het niet meer zelf kan schoonmaken. In zo een geval kun je het natuurstenen vloer reinigen beter uitbesteden. Als je het natuurstenen vloer reinigen gaat uitbesteden komt er een professioneel bedrijf langs. Ze hebben de juiste gereedschappen om het vloer weer te herstellen. Vaak schuren ze het vuil weg met een machine en daarna reinigen ze het. Als laatst polijsten ze het ook. Zo word de vloer grondig gereinigd. Als ze klaar zijn met natuurstenen vloer reinigen ziet het er ook als nieuw uit.

Voor meer info :