Graffitiblog
Image default
Huishoudelijk

Deursloten met een toetsenbord– de beste kiezen

Deursloten met een toetsenbord– de beste kiezen

Of je nu een eigen bedrijf hebt of misschien wel je eigen woning, je zal vlug beseffen dat het echt nodig is om jouw gebouw of jouw woning te beschermen. Als je nu werknemers hebt, zou je wel eens kunnen overwegen om een deurslot te kiezen met een toetsenbord. Het nuttige van een deurslot met toetsenbord is dat je ze niet enkel toegang geeft tot jouw gebouw via een code, maar dat je die code ook kan veranderen wanneer je maar wil.

Indien je eraan denkt om een deurslot aan te schaffen dat uitgerust is met een toetsenbord, bezoek een professioneel slotenmaker en vind je hier enkele tips waarvoor je toch moet uitkijken:

  • Wees er zeker van dat je zelf de code kan veranderen – Als je een werknemer dient te ontslaan, of er is er een die zelf zijn ontslag aanbiedt, dan wil je er wel zeker van zijn dat jezelf de code kan veranderen. De reden waarom je dit wil doen is natuurlijk omdat je niet wil dat ze in hun vrije tijd terug zouden komen, wanneer ze daar geen toelating meer voor hebben.
  • Schaf je er een aan met een alarm – Een van de kenmerken waar mijn voorkeur naar uitgaat is een alarm dat afgaat na enkele mislukte pogingen. Dit is een goed middel om hen die met de code willen spelen, af te schrikken.
  • Het uitzicht – Juist zoals met elke andere deurknop, wil je er ook nu een die past bij de stijl van jouw deur. En je wil er natuurlijk ook een die eerder gemakkelijk kan geïnstalleerd worden. Als dat aan de moeilijke kant is, kun je een slotenmaker inhuren om je erbij te helpen. Maar dat is natuurlijk iets dat je zelf beslist.

Nu dat gezegd is, wil ik je wel de volgende merken aanbevelen om eens van naderbij te bekijken, ze hebben eerder goede beoordelingen on-line staan : 


  • Schlage
  • General Electric
  • Morning Industries
  • IEI
  • Master Lock

De lijst bevat nog andere, maar je vindt er ook mijn top 5 deursloten met toetsenbord. Lees het maar aandachtig door en mocht je nog meer informatie willen en een digitaal slot overwegen dan raad ik aan om contact op te nemen met lokale Rotterdamse slotenmakerij diensten die u meer informatie kunnen verschaffen over diverse opties en eventuele alternatieven.

 

 

Voor meer info :