Graffitiblog
Image default
Auto

Gebruik altijd een auto shampoo!

In de shop van Truckwash 1 vind je verschillende auto shampoo en zo nu en dan ook een shampoo aanbieding. In de shop van Truckwash 1 vind je naast shampoo ook diverse producten voor het waxen, polijsten en onderhoud van je auto. Je vindt er verschillende shampoo artikelen voor het onderhoud van voertuigen en van verschillende merken.

Shampoo van een top merk

De Auto Shampoo van Great Lion is onder veel bestuurders de favoriete keuze voor het reinigen en/of poetsen van hun voertuig. Het betreft een geconcentreerde shampoo die speciaal is ontwikkeld voor het zeer eenvoudig reinigen van voertuigen. Deze shampoo heeft een sterk reinigend vermogen en biedt een betere bescherming voor het lak.

Waarom je wagen wassen met een shampoo?

Als je de levensduur van een auto, vrachtwagen en/of caravan aanzienlijk wil verlengen dan doe je er goed aan om regelmatig shampoo en andere reinigingsmiddelen te gebruiken. Niet alleen is het goed voor de materialen van een wagen, maar ook kan je weer representatief de weg op.

Over het merk Great Lion

Great Lion is één van de top merken op het gebied van auto reiniging. e leveren professionele reinigingsmiddelen van top kwaliteit. Ze zijn niet alleen van top kwaliteit, maar ook nog eens milieubewust. De missie van Great-Lion is dan ook als volgt: Het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige betaalbare reinigingsmiddelen die eenvoudig minder belastend zijn voor mens, milieu en voertuig. Of het nu gaat om je omgeving, dierbaren of om jouw bezit… wat mooi is moet mooi blijven.

Voor meer info : https://www.truckwash1.nl/